Парфюмни размисли и страсти - 274 юли 2022 г.

• 55 315
  • 586
  •   1
Отговори
# 75
Чудесен избор, добре си си спряла.

# 76
Денси, знаеш ли как се успокоих след коментара ти. Беше мъка в парфюмериите.  Всяко предложение от вас мина през носа ми. Излизах, влизах, накрая седнах на една пейка с  блотери на  J'adore in Joy, Miss Dior 2021, L'Interdit EDP, Noir, Jour d'Hermes, Idоle L'Intense. Опакован е в новата визия на Диор.

# 77
  • Assenovgrad
Coco Mademoiselle - моят фаворит на Шанел. Allure също ми допада. За съжаление все по-трудни за намиране, особено във физическите магазини. Наскоро ми предложиха алтернатива на CM, аромат на Shiseido, който така и не се реших да купя, но определено доста се доближава като нотки.

# 78
darissss,
любопитно ми е, кой е този аромат на Shiseido, "алтернатива" на Coco Mademoiselle Chanel?
Ralitsa, добър избор за подарък е Miss Dior 2021.
Азалия, благодаря! HugСетих се, Shiseido Zen. Хубав аромат е, на мен не стои добре. Не намирам никакво сходство, дори минимална прилика.

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 21:05 от Magda Dimitrova

# 79
# 80
  • Assenovgrad
Да! Simple Smile Не казвам, че е 1:1, но е доста сходен. И на много по-сносна цена.

# 81
Благодаря за новата шанелска тема Simple Smile

Харесвам Chanel, най-много като бройка, имам техни парфюми.

От ексклузивната им линия харесвам всички, но най-много Les Exclusifs de Chanel 1932, а от редовната любим ми е Allure edt.

# 82
Ако някой все още търси парфюм ухаещ на чистота и крем за лице, да напомня за един форумен любимец от 2017-2018- Белия Чай на Арден.
https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/White-Tea-42439.html

Много хубаво и спокойно нещо, разкошен ирис, а ирисите сега не са на мода, и с лупа трябва да ги търсиш.
Кремът за тяло е разкошен.

Внимавайте с разновидностите, има вариации, но не ги познавам. Този е първия.
Много го обичах след плаж и душ, и се паркирах с книга на балкона, докато принудително държах дечурлигата за малко извън вода и слънце. И в градски условия го ползвах, голяма бутилка замина за отрицателно време.
Надявам се да не са го спрели.

Naxos силно ме изненада в жега. Много по-богат и интересен е, не е така сух и откровено мъжки като на студено. В лятна вечер и на морски вятър ще е страхотен. А защо не и през деня? Всичко е в дозировката.

# 83
Chanel = мама и не нося техните парфюми. Имала съм подарък от Chance линията, изпъсках го, но някак дистанциран и не мой аромат си остана до края.

В предната тема една дама сподели за парфюм с липа - L'Eau Qui Enlace и тъй като миризмата на липа ми залипсва го поръчах заедно с още няколко продукта на марката. Да видим 🙂

Допълвам: Благодаря за новата тема! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 11:47 от Al Georgieva

# 84
Dez, ползвала съм White Tea и исках да ми хареса, но при мен се усещаше основно една леко солена акватична нотка. Радвам се, че при теб се разкрива толкова хубаво.

SOTD: Amouage Portrayal

# 85
  • Пловдив
Така и не харесах никой Шанел. Подарявали са ми зеления Chance и Allure. Първият го подарих на мама(след време забелязах, че го ползва като аронатизатор в тоалетната), вторият го поизпръсках, но с мъка. Не са моите аромати и в момента дори не пробвам техни нови парфюми.

# 86
Благодаря за тема! Денси-перфектна както винаги! Все още нямам нищо на Шанел, не бих си купила ,но ако ми е подарък не бих го върнала.

# 87
  • Бургас
Някой пробва ли вече Viktor&Rolf Good Fortune? Зареден е и му се чудя, има сравнения с Alien, които не ме плашат.Плашат ме обаче сравненията с Poison Dior.

# 88
Bright, аз го пробвах и изобщо не успях да го запомня. Ще му дам още шансове, може носът ми да ме е подвел, но ми се стори от типа “незабележителна и нетрайна водица”.

# 89
  • Бургас
Джуд, благодаря.Дават го много траен уж и ванилов, много сладък.За теб има ли прилики с Alien и Poison? Аз се чудя дали да не си поръчам 10мл.

Общи условия

Активация на акаунт