Парфюмни размисли и страсти - 274 юли 2022 г.

• 55 321
  • 586
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря! Ще им дам няколко дни да си поемат въздух. И да, днес беше доста топло като ги тествах, а сега погледнах, че се препоръчват за по-хладно време.

# 466
Може ли да споделите мнение за Burberry Brit Sheer?
Днес го пробвах случайно и ми хареса, но сякаш изчезна много бързо 🤔
https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Brit-Sheer-2015-31444.html

# 467
Много е приятен, лек е, но не изчезва бързо. Ама зависи и от кожата, все пак

# 468
Аз съм го ползвала преди години Brit Sheer и даже беше доста траен за типа парфюм, който е. Скоро се чудих дали да не го повторя, но видях, че пише Brit Sheer 2015 г. и вероятно е по- нова версия, та остана да го пробвам преди да го купя, но не съм стигнала до магазин.

# 469
В Лили днес го пробвах. Другаде не съм го виждала.

# 470
Добро утро! Попаднах на коментари във Фрагрантика, че Аура е спрян от производство. Дали е достоверна информация?

# 471
Момичета, искам мнения за Италика и Дама Бланка Зержоф както и за новия инстант на Герлен. Пробвала съм го само от капачка и ми се стори същия като стария, пръснах го в дъглас докато бях на път-стори ми се съвсем различен, а в нашия дъглас разбира се го няма.... Генерално си търся аромат с подобен профил затова загледах и Junoon Noir на  AL haramain който хвалвхте в предишни теми и във фрагрантика, евентуално да го ползвам за "тестер" на дама Бианка. Търся си нещо меко, уютно но и все пак да има малко женствен, секси нотка. До сега за тази цел ползвах Шанел 5 премиер (имам такива домашни асоциации с него) , но много бързо ми омръзна

# 472
  • София
Може ли мнение за този парфюм?
https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Sunshine-28182.html
Благодаря

# 473
Скоро имах възможност да пробвам Sunshine, при мен е сладко от кайсии и нищо повече.

# 474
Върху мен Sunshine е непоносимо ужасен. Задължително проба на кожа.

# 475
Аз го обожавам и съм зарибила всичките ми приятелки по него. Има праскови и османтус, най- добрите в парфюм.

# 476
При мен има много силна задушлива химическа нотка, след първоначалните слънчеви лъчи следва пълно затъмнение.... Трябва да пробвате задължително, просто може да бъде неносим

# 477
  • София
При мен има много силна задушлива химическа нотка, след първоначалните слънчеви лъчи следва пълно затъмнение.... Трябва да пробвате задължително, просто може да бъде неносим
След като се пръснах сякаш ме заболя главата и имах позиви за повръщане, но незнам дали това не е от жегата и умора

# 478
Много е топло сега за Амуажи. Сега е за колони.

# 479
  • София
Много е топло сега за Амуажи. Сега е за колони.
А точно този не е ли типично за лятно време?

Общи условия

Активация на акаунт