Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 132 487
  • 1 398
  •   2
Отговори
Добре дошли в новата августовска тема, момичета! Nature Sunny
Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.
На нашата възраст отдавна сме си дали сметка, че красотата не е мерки, пропорции и вписване в нечии шаблони. Тя е в уникалността, онова цялостно индивидуално излъчване, и в умението да постигнеш хармония със себе си.
След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си (дали? Wink), приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките (и не толкова) акценти и тайни, усещания и настроения.

И няколко идеи как летният ни гардероб да се превърне в ранно есенен такъв:

С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас! 

Вместо запис, споделете каква е вашата асоциация с м. Август? Консерви на село, плаж в Гърция или дълги и напоителни вечерни излизания с приятели след горещи дни в офиса? А може би нещо друго!?

Линк към старата тема Юли '25
Mоля, не цитирайте коментари със снимки!

# 1
Благодаря за новата тема.
Август го асоциирам със всичко описано.
Пораствам, има повод за празник. Даже два повода. Обожавам да вървя по улиците и да усещам аромата на печени чушки от дворовете. Гръцкото море през август, но и през септември е разкошно, а и близко. Wink
Да изпълним темата с много положителни емоции, мода, и актуалните в момента- спечелени предизвикателства!

# 2
Ех, август е вече и моята носталгия по отминаващото лято се засилва! За първи път от над 20 години ще почиваме през август, целият месец ще е морска почивка и малко хоумофис, дано издържим. Нямаме село, но винаги през август правя вкъщи сладко от малини и с това приключват моите консервни начинания. Тази година може и да не успея , защото обикновено няма в такива количества и качества в началото на септември.
Та за мен ваканцията сега започва.
С предизвикателствата със спорта се включвам, но аз поднових моите активности точно преди година и съм през ден във фитнеса. Сега на почивката ще плувам в голям бесейн, ще тичам по плажа и ще опъвам ластици на тревичката. Може да ме разпознаете. Heart

# 3
  • София
Благодаря за новата тема! ❤
Нека е спокойна и приятна,изпълнена със слънчево настроение!
Август ми е най-летният месец.Асоциирам го с море,слънце,лежерен стил,не толкова динамично ежедневие и…празна София.
Прочетох за евентуална среща,с удоволствие бих се включила.Конкретна дата не прочетох,но ако е до 15-20 август,мисля че ще се вместя.Освен предложения за дати,може би е добре да се дадат идеи и за места,побиращи повече хора.
Що се отнася до предизвикателствата,за които прочетох в предната тема,браво на успелите момичета за волята! 👏
“Прегреших” последните два месеца с не 1-2 покупки,но предизвиках себе си това лятото да обличам повече рокли и да не нося само 2-3 най-удобни тоалета.Мисля и през този месец да продължа така.
Усмихнат и слънчев август,мили,стилни дами! 🌼

# 4
Благодаря за темата.
Август го свързвам с края на лятото, с отиващите си птички, с по-късия ден.

# 5
Благодаря за новата тема, и чудесното видео, Агент! Heart Ще почерпя идеи. Веднага си харесах черно-бялото сако с пуловер фуксия. И двете имам, но никога не съм го комбинирала така, а е разкош!

Август за мен е месец на семейни сбирки- 2 рожденика в Чехия,  а в сандвич между тях гостуване в България. Този път обаче ще е различно, в БГ ще съм в края на септември.
Гърция не бих понесла през август, липсва ми южен Крит, там е чудесно през октомври.

# 6
Благодаря за темата!
... и за въпроса (много ме уцели).
Август винаги ми е бил любим, заради прекрасните лични поводи за празник, сега още повече. От вчера официално съм безработна. Напуснах любима работа, заради токсична среда, а и заради предизвикателството да обърна посоката.
Толкова свободна не съм се чуствала от години. Та, да, от тук нататък август ще е още по-специален за мен.

# 7
Добро утро,
Август в Бг винаги леко ми е напомнял за есен.
Свързвам го с детството, когато почивахме по 2 седмици на някоя станция на Двореца в Балчик. И Балчик свързвам с детството.
В Североизтока винаги казвахме, че след 15 август пада дъжд и времето почва да се обръща на есенно.
Свързвам го с ожънати ниво и слънчогледи в полето.

Благодаря за инспириращото видео, Агент!
В Прага доста от идеите са вече приложими Simple Smile
Но се подготвям как ще прекарам известно време именно в онзи край от детството … та ще дам шанс на сандали и летни рокли!

# 8
Август свързвам с осъзнаване на лятото и това, че още малко и отминава.Леко ми е тъжно.Лятото е много кратко в Бг за мен.

# 9
  • Варна
Агент, благодаря за темата!

Август и за мен е носталгия по намаляващото лято, а и пораствам в края на месеца. Но пък и повод за срещи с приятели, връщащи се от различни точки на света.

По повод предизвикателствата, харесва ми идеята. Бих се включила с тренировки, тъй като усещам, че сегашните не са ми достатъчни и съм в процес на издирване на зала и треньор.
С пазаруването на каквото и било никога не съм имала проблеми, по характер съм минималист, иначе доста си пазя вещите и не ми е съвсем малък гардеробът.
Видях прекрасни дами, много ви се радвам!
Пожелавам на всички чудни августовски дни, на почивка или удома, да се наслаждавате на себе си, близките си и живота!

# 10
  • София/Севлиево
Благодаря за новата тема,Агент.
Асоциацията ми с август е безкрайна радост-в този месец се запознах с ММ,станахме гаджета,беше сватбата ни и кръщенето на малкия.Надежда-пак в този месец съдбата ме срещна с доктор Станулов, който ни помогна да имаме малкия.И малко тъга-на 3 и 6 август бяха родени татко и мама,тях ги няма вече повече от 20 години,но все пак съм щастлива,че успяха да се запознаят с ММ.
Мисля че обичам август една идея повече от юли, въпреки че през юли съм родена(всъщност най-много обичам зимата и Коледа,даже вече си мисля за Коледа Simple Smile ).
Желая на всички слънчев и безгрижен нов месец.Бъдете щастливи и много усмихнати.

# 11
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро, мили момичета, Агентче, благодаря за новата тема. След кратко боледуване отново съм си тук, където ми е уютно, сигурно и красиво! Пълните окото и душата ми ВСИЧКИ, ВСИЧКИ!!! Август за мен е сърцето и моторът на лятото, многолик, свободен и винаги стилен. Видях ВСИЧКИ ВИ в страхотна форма, летен атитюд и безупречни визии, ПРЕКРАСНИ!!! Поздрави от днешен Бургас, който е леко начумерен, но пък на мен ми е весело! HeartHeartHeart

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 06:05 от kolevaangela

# 12
Благодаря за темата, създава слънчево настроение дори в дъждовните дни. За мен август е отпуска, море, сол по тялото, вкусна храна и просто безметежност.
Поздравления за стъпката Kalitea, такива радикални решения никога не са лесни, но вътрешния мир трябва винаги да е водещ. Пожелавам на всички ни спокоен и красив месец

# 13
  • В морето
Agent Provocateur - благодаря и аз за новата тема! Много от важните събития в живота ми са именно от август.
Вдъхновяващ и спокоен месец август пожелавам на всички, където и да ви заварва по света! Flowers Sunflower
Аз също очаквам приятели от тук и там да се приберат за по някой ден, та да се видим.
Имаме малка градина и отглеждаме доматки и краставички, пика на бране на доматите тепърва предстои, ще покажа снимка, краставичките повечето вече ги изядохме. Simple Smile А днес поздрав за новия месец с пеперудка върху лавандулата:

# 14
  • София
Благодаря за новата тема!
За мен август е мириса и аромата на морето.
Очаквам един много хубав месец наситен с гости, топли вечери и приятни разговори.
Доматите са вече налични и много вкусни.

Сезона на дините също е открит.

Общи условия

Активация на акаунт