Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 712
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 45
Агент, огненото августовско небе от залез до изгрев е прекрасно през твоите очи.

Август е от любимите ми месеци в града -прашен, мръсен, топъл, но спокоен.
Надявам се да си остане встрани от свръхтуризма нещо като неоткритото местенце на Европа, и само за нас, че където са налазили ордите китайци няма спасение за местните.

Анджи, свежарка.

Калитея, трудно решение си взела, успех.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 09:41 от zari65

# 46
Благодаря за темата, Агент! Прекрасни снимки и стискам палци с детокса.
Обожавам Август, както и другите летни месеци, но този ми е най-любим. Много мои скъпоценни хора са родени през Август, много си пасвам с тези лъвове и деви.
Аз съм на моренце за малко, обаче повтарям плажните дрехи..Черпя ви един морски залез от снощи

# 47
Страшни снимки Агент, страшни! 😍
Адаш, весело на морето!

# 48
  • Русе
Страхотни снимки, Агентче и аз да кажа.
Ани и Анджи са супер!
mtz, грееш на снимката от верандата!Благодаря за мнението ти, че май съм влязла във форма, уж се мъча да се движа повече. Нали знаеш, че има дрехи, които ти свалят и такива които ти прибавят килограми. Явно тази непретенциозна, закупена съвсем спонтанно рокля е от първите, защото получих и комплимент от непозната жена на улицата. Благодаря на всички!
Август ще го свържа с гръцкото море тази година, събирам багаж днес. Един ден на Лещен и седмица в Гърция. И с юбилея на сестра ми също, не съм споделила, но успях да си купя рокля и с подаръка съм готова.
Интересно звучат предизвикателствата, но май само ще ви гледам.

# 49
Фантастични снимки, Агент! И поздравления за смелия детокс! Аз без кафе бих изяла доктора. С ориз.

Снощи ходих да напазарувам в дъжда, и не мога да разбера есен ли е, лято ли е...

Мими, весело изкарване!
Много хубави Анджи и Ани!
Калитеа, браво за смелото решение! Почини си хубаво, и успех в новите начинания!

# 50
  • София
Агент, уникални снимки! Много красиви гледки! Дано постигнеш желания ефект!
Зеленчуковата градина е плод от усилията преди много на свекървата. В техния двор е. Ние само помагаме по малко. В нашата има райграс и цветя. Grinning
На мен юли и август много ми харесва спокойствието в София. Heart Eyes

# 51
  • Ямбол
За мен август винаги е бил само прелюдия към есента и септември. Рано сутрин вече се усеща лека прохлада, нивите са ожънати, птиците започват да се събират на ята. Като цяло летните месеци от детските си години ги свързвам с правенето на зимнина и един особен вид самота, не ги харесвам кой знае колко. 

Агент, прекрасни снимки! Обработваш ли ги с някаква програма?

Интересно звучат предизвикателствата, които си поставяте. Аз най-обичам да превключвам между различни стилове и ако един ден съм с ризка с буфан ръкави и пола-молив, то на другия да съм с дълга рокля, харнес и кубинки, напр. Това обичам да се предизвиквам аз Simple Smile).

# 52
За мен август е свързан с хубави лични празници, но и с тъга по отиващото си лято, наближаването на късите дни, студеното време и учебната година.

Личното ми предизвикателство до края на лятото ще бъде да си нося роклите в свободното време, вместо да посягам всеки път към късите панталони.

# 53
  • София/Севлиево
Агент, прекрасни снимки.И възхита за волята да издържаш без кафе(аз не мога,стигала съм до 1 литър ,но шварц, което е доста слабо, единствено като бременна с малкия до 7 месец ми ставаше лошо от аромата на кафе и не близвах).
Ани и Анджи -много хубави.
Когато живеехме в София обожавах август -градът ставаше празен и страхотен.Това е едно от нещата, които ми липсват.
Края на август последните 9 дни сме в Бургас (един от двата града,в които винаги съм била влюбена,другият е Велико Търново)-надяеам се на хубаво време и спокойно море.

# 54
Ели, шварц кафето не е много по-слабо от еспресо.Имай го предвид.

# 55
  • Ямбол
Аз си страдам по френската преса. Обаче след четвъртата счупена реших да сменя начина на приготвяне на кафе 😅.

Остава ни седмица до рд на Дребосъчката и парижкото приключение. И сме нетърпеливи 🤭.

# 56
Каната за френска преса у нас е консуматив Grinning винаги имам две, че като се счупи едната да мога все пак да направя кафе в другата. В началото купувах разни джиджани кани, на които все им се чупеше дръжката. Сега съм с икейската - грозна, но здрава.
Купих си две летни рокли тази година, и оттогава като заваля, още не са обличани. Яд ме е, защото от години не бях носила рокля и ги взех с голямо желание.

# 57
Благодаря за нова тема, Агент Simple Smile
Август за мен е свързан с много асоциации и детски спомени. Като се започне от едни безкрайни морски приключения на къмпинг Юг в Китен в детството, та досега, когато на къмпинг мога да изкарам максимум 3-4 дни и започвам да мрънкам и да си искам удосбтвата  Grinning
Свързвам го и с разхлаждащи почивки на планина и разбира се малко носталгия по отминаващото лято.
В предизвикателствата няма да се включа, натоварващо ми действат на мен подобни инициативи, но ще ви се радвам отстрани. Много красиви визии на ani_d и на Klemy видях.

Показвам розовата рокля и бялата ленена..
Скрит текст:
.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 00:09 от Elanor

# 58
Ооооо, Еланор, роклите са разкошни! Аз не съм в добро настроение, имам проблеми със стомаха и обмислям гастроскопия. Но като знам какви са нашите лекари тук...

# 59
  • Бургас
Мими в Бургас недей, в Стара Загора др.Сираков болница Тракия.

Общи условия

Активация на акаунт