Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 706
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 30
  • Виена
Ооо,Тобаколор...Бях се напръскала веднъж на летището в Милано и прибирайки се във Виена, заради този парфюм (той си го каза) таксиметровият шофьор през целия път ме моли да ме заведял в ресторант,на нощен бар, на марината с нощните светлини, да ми купел нещо....внимателно!
Август месец за нас е месец за почивка, на море ходим винаги от 15 август до 31, пазаруваме в Италия първо от последните намаления и от първите нови колекции. И после започва учебната година

# 31
Ани, страхотни комбинации, изглеждаш прекрасно във всека една.
Толкова много искам да имам малка градина, миналата година гледах две саксии с домати, но беше безсмислено. Поздравления за реколтата.
Коста Рика се разви доста линеарно, не беше  лошо кафе, но твърде еднопластово.

# 32
Диа, и аз не мога да разбера тази представа на хората за почивка, огромни хотели хангари, ол инклузив на хранилка, гъз до гъз на плажа...пот тече от всякъде, по заведенията мравуняк....за мен това би било адско изтощение и мъчение.
Чакам втората половина на септември да отида в хотел с 5 стаи в Гърция в гората и на плажа да сме аз и още трима! Wink

# 33
  • В морето
ani_d - страхотни снимки с великолепни комбинации! Поздравления! Топ визията, съвсем разбираемо, е номер 7 - като започна от обувките и завърша с капелата! Също много ми харесват номер 5 и номер 10, както и обувките към резедавата рокля от номер 8.
И да, напълно вярно е, че визията/гардероба ни са съвсем различни, когато сме на работа и когато не сме. Аз от вторите през целия месец юли и то какви комбинации, ами никакви... Надявам се през този месец вече да не е така. Но иначе и аз нямам 30 чифта обувки и чанти за един сезон. Simple Smile

# 34
Прекрасна си, Ани.
Аз не съм разбрала за предизвикателството, но се ядосах на себе си и си направих същото предизвикателство.  Издържах обаче 2 седмици и макар да имах още тоалети почнах да повтарям. Скоро може пак да пробвам.  Обаче сега предизвиквам себе си да не нося много дрехи на морето.

# 35
  • Бургас
Благодаря, за темата Агент!
За мен август е и консерви и море и диня.
Не ми е мъчно, че свършва лятото, не понасям такива температури.
Нямаше такива горещини, климата се променя.
И аз като Мими да кажа, че в Б-С е ужас, хора и коли.
Анджи страхотна си!
Ани ти си стил и класа!

# 36
И на мен не ми е мъчно, че свършва, чакам с нетърпение топлата, спокойна есен...толкова към гадно се промени климата 40 градуса...лудост!
Ани всички тоалети са топ! Heart Eyes

# 37
  • Бургас
И за мен, както да повечето хора, които живеят покрай морето, не само август, ами и цялата лято го свързвам по-скоро с много работа, отколкото с почивка. В последните няколко години успявам да взема по няколко почивни дни и през юли и през август, но работата си е работа.
Зимнина не правя, най-много някой патладжан да си изпека на фурната и после във фризера.
Taffta,  важно беше уточнението "за един сезон" Simple Smile аз май за всички сезони не събирам 30 обувки, за чанти пък да не говорим... Ама и за другото си права, зависи човек дали ходи на работа и как.
Ани, Анджи Gift Heart много хубави!

# 38
Анджи, много ми хареса тази рокля!

Тази вечер залезът тук беше приказен!

Изгревът също!

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 23:18 от Agent Provocateur

# 39
  • В полите на Пирин планина
Аз, словом и цифром, имам 6-7 чанти за всички сезони... Е, с обувките работата е съвсем различна... 😁

# 40
Лелее, ама и фотографът си го бива, супер Агент!❤

# 41
Мерси, мило, гладна съм като вълк и се опитвах да се разсея със снимки Simple Smile този детокс ми разказа играта - 3 пъти си исках повече ядене, докторът умря да се смее с моя ам. апетит!

# 42
О,гладът е много гаден натрапник.Добре, че
при мен минава бързо тази криза.За 7-10дни приключва.

# 43
  • В морето
Agent Provocateur - невероятни са снимките! Тъкмо се чудех вчера заглавната на темата от къде е...
Е, сега вече е ясно Simple Smile Успя ли да посетиш и джас феста? Виртуални поздрави на Банско!

# 44
Мерси, мило, гладна съм като вълк и се опитвах да се разсея със снимки Simple Smile този детокс ми разказа играта - 3 пъти си исках повече ядене, докторът умря да се смее с моя ам. апетит!
А аз ти пратих препоръки за ресторант в Банско....Нищо, де. Поне може да се разходиш до там и да помиришеш храната, да не си съвсем капо. Wink В своя защита да кажа, че и аз съм перманентно гладна.
Тази нощ се въздържах от шопинг. Има напредък.

Общи условия

Активация на акаунт