Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 132 494
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема 🌷
Август го свързвам с ДИНЯ 😛

# 16
Имаше въпрос за парфюм с аромат на кафе в предишната тема. Тъкмо подреждам пробите, които съм получила през последните седмици, и попаднах на Costa Rica на Les Destinations. Много реалистичен аромат на смляно кафе на моята кожа, започна като силно кафе с ванилия, без да е сладко, постепенно започва да си проправя път и лимонът. Ще следя какво ще излезе през деня.

# 17
Калитеа, поздравления за решението ти! За добро да е!

# 18
Благодаря за новата тема, Агент!
Август свързвам с лятото, по мек от юли, лежерен, слънчев месец.Nature Sunny
Анджи, хубава рокля - стои ти много добре!

# 19
Август ми е баш лято...най-лято ....Особено последните 10 години когато морската ни ваканция започва в края на август....Виж септември ми е депресиращ....ама по други причини....
Този август сме и на сватба....още по-емоцинално ще ми е...

# 20
  • Бургас/Пз
Агент, благодаря за новата тема. За мен август е разгара на лятото, но и малко тъга, че отминава. Обичам всички летни месеци. Хич не ми се мисли за зимата и Коледа...

И аз като Магни си мислех, че не мога да направя 30 различни комбинации, но се оказа, че съм била в голяма заблуда. Не само , че се оказа, че мога , ами нямам и нито една повторена дреха.

Мтз, в дните на плаж въртях различни комбинации примерно от 2 чифта къси гащи и 2 потника се оказаха че комбинации, също така преоткрих ризи, които стоят в гардероба доста време не обличане, че стават идеално за плажа. Изобщо доста неподозираниза мен неща излязоха на хоризонта.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 22:16 от ani_d

# 21
Ани, много ми харесаха всичките комбинации! Чудесно си се справила! Kissing Heart
А как си могла да се съмняваш че нямаш 30 комбинации не знам, аз /страничен наблюдател/ от това, което си показвала се сещам за поне още толкова /колкото в горния колаж/и то без да повтаряш.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 15:56 от Sweta

# 22
  • Бургас/Пз
Ани, много ми харесаха всичките комбинации! Чудесно си се справила! Kissing Heart
А как си могла да се съмняваш че нямаш 30 комбинации не знам, аз /страничен наблюдател/ от това, което си показвала се сещам за поне още толкова /колкото в горния колаж/и то без да повтаряш.
И аз това се чудя. Все си мисли човек, че няма достатъчно, а то се оказва, че даже е прекалено. 😂
И да, наистина до края на месеца нямам повторена дреха. Просто другата половина е повече от свободно време и лични моменти и затова не бих искала да я споделям тук. Като се замисля и август мога да го изкарам без да повтарям, защото още доста неща стоят необличани нито веднъж това лято Simple Smile Успокоявам се, че поне нямам 30 чифта обувки и чанти 🤣🤣🤣

# 23
Мерси за темата Агент! ❤️
За разлика от вас за мен август е последен напън в якото напрежение на работа. Няма ден, няма нощ, нито уикенд. В града се е изсипала половин България, няма място по заведенията, няма място на плажа, няма място за паркиране. Уморява ме тази навалица и в работа и вечер. Чакам да мине 6 септември и да ми падне планина от плещите. Тогава в службата се прераждаме...

# 24
Август ми е най- любимия летен месец- плаж,море,пъпеши,дини,рд в края на месеца..Тази година и собствено производство на домати и краставици .Очакване на сина ми,който живее в Германия, почивка заедно,която чакам с нетърпение....
Без да съм разбрала за вашето предизвикателство с дрехите сама се предизвиквам последните няколко години и гледам да не повтарям рокли.Другото ,което нося е къси панталонки и топове,гащеризони.Но в юлските жеги стила ми е тип плажен,лежерен по скоро.Много дрехи,които харесвам са невъзможни за обличане в Русе.

# 25
Оооох, sasi6, изгоряхте и вие там. Колегата ми се оплаква редовно минавало 40. Много ме изнервя и уморява тази горещина!

# 26
Така е, Мими,ад под небето,. Обичам лятото ,ама то прекалява понякога. До 30-34 градуса пак бива,ама 44 вечее....
Забравих да кажа,че видях последните дни доста снимки,всички са страхотни!
Ани,супер са всички аутфити,този с полата на точките ми е фаворит! Имам дрехи на точки,но все някак се отказвам от тях. Трябва да се предизвикам Simple Smile

# 27
Благодаря за темата, Агент! Flowers Hibiscus
Вместо запис, споделете каква е вашата асоциация с м. Август? Консерви на село, плаж в Гърция или дълги и напоителни вечерни излизания с приятели след горещи дни в офиса? А може би нещо друго!?
Кротки вечери с приятели, някое питие за настроение и нищо друго - това ми е август, но не всяка вечер. Relaxed Иначе със семейството, с кучетата, с котката, у дома Heart Exl
Днес се прибрах след дълго отсъствие от вкъщи и ми е два пъти по-прекрасно да съм си у дома. Изморих се от почивката ни тази година и догодина няма да е така. Напълно я разбирам Мими! Тълпите хора, шумът, прахолякът и пясъкът, пет вида музика от всички страни, жегата, пот се лее от всякъде и само мисълта за климатика в апартамента ме спасява... това вече не е за мен и не е представата ми за почивка. Мъкненето на купища дрехи, все едно се пренасям, също е абсолютно ненужно и обещанието, че вече никога няма пак да е така, отново не спазено... Чувствах се добре днес на път с ефирна памучна роба и златни чехли, харесах се. Blush

# 28
Анджи, много хубава рокля и чудесно ти стои.
Родива, браво за градината, супер изглежда.

# 29
Анджи и Ани, чудни сте и двете.
С удоволствие бих се включила в парфюмно предизвикателство. Сдобих се с доста напоследък и мога да изкарам дълго без да се изкушавам изобщо. Два от вчера, подарък.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт