Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 718
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 60
  • Берлин
Агент, обичам снимките ти ❤️
Август ми е месецът на мама - през рождения й ден, до страхотните почивки и тавата с лютеница... Усещам аромата, само затварям очи. И узряващи смокини. .
Чакам пред магазин с бележка "връщам се след 15 минути". С 2 бански дойдох и провал- единият ми пада, другият нещо гадно е станало с презрамките - лепят и не мога да ги понасям. Не знаех какво е положението, имам тук готова чанта с хавлии, бански, джапанки и подобни, ще подновя наличностите.
От 2 седмици почти денонощно ми се яде сирене. Явно някаква аларма за липси ми праща мозъкът, но не се сещам какво.

Еланор, много красиви рокли

# 61
  • София
Дами, имате ли идея този модел ляга ли плътно по крака или придава обем?

# 62
Еланор, прекрасно ти стоят роклите, бялата особено много ми хареса!

# 63
  • Бургас
Eleanor, чудесна си с тези рокли!
И моя бански на Caledonia от миналата година много се отпусна материята, не очаквах. Имам доста по-стари и евтини бански, които все още са в отлично състояние.
Установих също, че на едни ежедневни сандали им се е протрила подметката отдолу, та със сигурност ще трябва да подновя , само не знам дали същите да взема или нещо различно.
Мими,ти правила ли си гастроскопия до сега? Аз съм доволна от Перухова, ако все пак решиш да не ходиш до София.

# 64
Съни, правила съм, но в Бургас мед при Атанасова. Перухова и други ми я похвалиха, какво излезе при теб?

# 65
Съни, добър обущар ще ти смени подметките ако сандалите си струват.Неведнъж съм правила обувки при обущар.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 15:22 от ДХ3

# 66
Еланор, хубави рокли и много добре ти застават!

Аз имам подобни рокли и си бях харесала тази чанта от рафия за едноцветни летни рокли. За съжаление изчерпана
Скрит текст:

Папурче, моят ум веднага направи връзка: сирене - калций. Но може просто да ти се яде българско сирене, никъде по света не е същото.
Мими, успех с лечението!

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 13:32 от Sweta

# 67
  • Бургас
Аз нямам проблеми със стомаха, бях я посетила по друг повод, мой близък обаче прави при нея гастро и колоноскопия и е с изключително добри впечатления. Преди е правил изследвания и в Бургас и в София.
ДХЗ, сандалите са едни найлонови Ipanema, нещо като джапанки с каишки, обаче са ми много удобни. Не стават за поправка, а и не си струва.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 20:13 от sunny-n

# 68
Еланор, много са хубави роклите.
Агент, залезите и изгревите са фантастични.
Ani_d, твоите аутфити са безупречни, както винаги.

Август го свързвам с плаж. До вчера бях на плаж на топло езеро под дебелите сенки на вековни дървета, а от днес на морски плаж и после в хамака на прохладната веранда на кораба. Роклята е от фин памук и много подходяща за крайморския бриз.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 16:08 от finеsse

# 69
Много обичам бележки от типа "връщам се след 15 минути". Като не знам кога са започнали тези 15 минути как да преценя дали да почакам или да мина след час.
Бялата ленена рокля е много хубава. А огнените снимки на Агент ме настроиха романтично, прекрасни са.

# 70
  • Някъде в Европа...
Сега виждам тази тема 😀..
Август ли?! За мен от години е месецът, белязващ края на лятото. Минал е любимия ми юли с РД, отпуските са свършили, почивките са осъществени (юни и юли), връщам се на работа. Поне от 10 г си ползвам отпуската през юни и юли, и август не ми е любим месец.

# 71
  • София
За мен август е тази песен

# 72
Лятото е дълго при мен. Август е най- натовареният месец, броя седмиците до септемврийската Сицилия.
Жалко, че форума променя цветовете и не мога да ви покажа реалния тюркоазено син цвят на морето.

Скрит текст:

...

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 09:05 от MagniМ

# 73
Радвам се, че е август и наближава края на лятото.
Последните години хич не съм хепи от тия непоносими жеги.
Харесваме джазфеста в Банско, но тази година ще почиваме там в началото на септември.
Утре май ще вали и отивам да ровя в гардероба, та да избера нещо.

# 74
Мерси за темата, Агент! Hug
Разминали сме се в Банско, бях там за откриването на джаз- феста. Сподели при възможност повечко относно ритрийта, моля. Hug
Август го свързвам с по- прохладните вече утрини, окапали листа по улиците, аромат на печени чушки, ята птици, подготвящи се за дългия полет, окосените ниви и очакването на -ber месеците (любимите ми). Heart Eyes Може да се каже, че обичам август, носи ми странно усещане за ново начало.

Общи условия

Активация на акаунт