Звездни компромати - Юли'22

• 328 279
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 3 390
О,Бинош красива жена.Защо така побеляла,сигурно заради роля!
Да, за тази роля:
https://www.imdb.com/title/tt11324406/?ref_=nm_flmg_t_2_act
Има го в HBO.

# 3 391
  • София
О,Бинош красива жена.Защо така побеляла,сигурно заради роля!

да, кадрите са от The Staircase (https://www.imdb.com/title/tt11324406/?ref_=nm_flmg_act_5), поредица по действителен случай.

Оп, малко сме се дублирали, така че дописвам: участва и Колин Фърт, който винаги ми е изглеждал изключително зловещ. Мога да го сравня по антипатичност само с Доминик Уест (The Affair):
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 18:15 от Тристана

# 3 392
Срещнах в Банско Петър Илиев (който щеше да е кандидат за премиер, историята с плагиатството). Доста смачкан изглежда, с тъмни очила на закуска, с диагоналка. Жена му е симпатична, дребничка, с едно момиченце са.

# 3 393
Божана качва някакви сторита как готви. Непрекъснато хвърля нещо, тропа....доста е груба. Гледам доста други готвачки с удоволствие, но тя е най-безцеремонната. После почва да прави някакви тъпи физиономии като яде, явно го има за забавно. Неприятна е.
Изключително неприятна личност. Напомня ми на Деси Цонева. И двете не ги харесвам изобщо.

# 3 394
Преди малко видях Лияна в Кемпински Банско - е тук няма нужда да се потискате Simple Smile. Не е като на снимки. Суха и неприятно черна, с не особено поддържани екстеншъни, с чичо със шарен бански. Нямам снимка пък и не е редно де, не че я нитересува сигурно.
От нейното перфектно изваяно тяло всеки би се потиснал. Simple Smile Не знам какво имаш предвид под “суха”, но жената си е супер на живо.
Също така не мисля, че Лияна има екстеншъни. Тя винаги е била с много хубава дълга коса - още от самото начало на кариерата й, а вероятно и преди това като ученичка.

# 3 395
Е явно от вчера се е променила, и е суха и рошава, но какво да се прави Grinning

# 3 396
Погача на Даниел (Синоптичката Стефани Обадяру)

Скрит текст:
И тримата изглеждат чудесно.

# 3 397
Погача на Даниел (Синоптичката Стефани Обадяру)

Скрит текст:
И тримата изглеждат чудесно.
Супер е в ролята на майка, мноого свежа !!
Така и не й се получи четенето на времето Sad

# 3 398
А пелена от сух лед?

# 3 399
  • София
Синди Крофорд и историята на тази рокля
Скрит текст:

статията за роклята
и вариации по темата
Дуа Липа,певицата Талия и кукла Барби като Талия
Скрит текст:

Кая Гербер

Роклята на по-малката сестра на Джани е инспирирана от онази, която Донатела е носила на Met Gala-та в Ню Йорк през 1992 г., известна като емблематичната черна робска рокля. Този път обаче версията е в бяло.

# 3 400
Преди малко видях Лияна в Кемпински Банско - е тук няма нужда да се потискате Simple Smile. Не е като на снимки. Суха и неприятно черна, с не особено поддържани екстеншъни, с чичо със шарен бански. Нямам снимка пък и не е редно де, не че я нитересува сигурно.
От нейното перфектно изваяно тяло всеки би се потиснал. Simple Smile Не знам какво имаш предвид под “суха”, но жената си е супер на живо.
Също така не мисля, че Лияна има екстеншъни. Тя винаги е била с много хубава дълга коса - още от самото начало на кариерата й, а вероятно и преди това като ученичка.

Само не казвайте, че и в тази тема трябва да се пишат само суперлативи, иначе те трият или баннват, като в кралската. Dizzy Face

Лияна съм я виждала на живо и имам същото впечатление като на Beauty queen.

# 3 401
  • Sofia
Скоро ще е ,може би към 15.08. 🤔 за да е пак на уникална дата,както раждането 😁
...сега ги преброих дните и точно тогава се пада 40дни 🤣

# 3 402
И аз за мама Крокс се сетих Laughing

# 3 403
  • Sofia
То други с пелени няма .

# 3 404
  • In The Middle Of Nowhere
На Донатела бялата рокля в страхотна, но да не е облечена на нея...

Общи условия

Активация на акаунт