Звездни компромати - Юли'22

• 328 815
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 150
Попадна ми една много хубава снимка на Пиърс Броснан и жена и ми стана едно такова мило. На фона на аниме киборгите, които публикуваме и цялата пошлост, колко е важно да се обичаме...
Скрит текст:

# 151
   Е, не гледайте толкова буквално на нещата. За излъчването говоря, не за пряка прилика. Финес, грация, такива неща...

# 152
Мегън Маркъл ми е като Наомито, не мога да видя красотата им, защото са кофти хора.

Пиърс Броснан и жена са страхотни.

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 20:33 от rummi_pl

# 153
Тук съм за да хвърля хейт по набедената за красавица умита чиния Луиза Григорова. Никога не съм разбирала как може да се прехласват по нея, но сега й разглеждах снимките в Инстаграм от любопитство и загубих ум и картина. Ами, че тя съвсем е заприличала на концлагерист:
Скрит текст:

Изглеждат на една възраст с майка й, като това съвсем не е комплимент за Луиза:
Нали, евала й, че не прилага тежка обработка на снимките си, ама за мен има изключително болнав, мършав и изтормозен вид. И хич не ми изглежда щастлива. И преди не я намирах за красавица, но сега изглежда направо повяхнала...

# 154
Мегън Маркъл ми като Наомито, не мога да видя красотата им, защото са кофти хора.

Пиърс Броснан и жена са страхотни.

Да си призная, нито с Наоми, нито с Мегън съм си пила чая и не ги познавам Simple Smile . Едната съм виждала за две минути наживо, другата, никога. Свестни ли са, кофти ли са, идея нямам Simple Smile . Затова само външен вид коментирам. И двете, в моите очи, са красавици.

Пиърс Броснан и жена му наистина са за завиждане...

# 155
Не съм фенка на Луиза, но колко майки на малки деца изглеждат различно? Това е периодът, в който нормалните жени изглеждат така- уморено, недоспали, без свежест. Другите, които показват снимки с грим, блясък, рокли и прически 1-2 месеца след като са родили, са изключения или някой им отглежда децата.

# 156
Тя Луиза понеже от сутрин до вечер го отглежда все сама 😃 И моля ви се и аз имам малко дете, наясно съм

# 157
  • софия
Коментирахме ли, че Цитиридис и Боряна Братоева са двойка. Вчера са се тагнали от един и същ аквапарк във Варна
Може и да са. В стенд ъп шоуто си разправяше, че приятелката му била актриса. Уж разказва истински истории.

# 158
Много красиво момче има Калканджиева, но като знам в каква среда расте с пияната и мятаща яйца майка, полиции, скандали с пастрока, изхвърляне на багажи… Дано не е добил техният маниер.

# 159
  • София
А защо пастрока, Жени и Тачо разделиха ли се в крайна сметка, че то и там е "Дързост и красота" и отървах края.

# 160
Николета
Скрит текст:

Времето и нощният живот не са я подминали и нея.
А относно тортата, взе да ми идва в повече тая инвазия, хич не ме инфлуенсват да я пробвам.

# 161
  • Glasgow
Цитат на: vici75 link=topic=1461566.msg44991390#msg44991390
Jokerr не знам какво става с концертите. От снощи насам ми излиза че Whitesnake отменят концертите си в Европа. Много тъпо. При тях пишеше заради ковида. Предполагам имат подготовка някаква и изведнъж всичко по дяволите. Кофти за тях и за нас.
Затова пък Адел е пяла в Лондон и я попиляват сега, че просто е забравила за Лас Вегас-ките канселации

# 162
Меркел ми е по симпатична от Маркъл.

# 163
  • София
Маркъл не била красива, другата била грозна и болна, третата била к**ва с мустак… Ся разбирам, че темата е за отпускане и смях, ама ако за миг помислим дали Луиза наистина не се е разболяла? И го крие, защото не иска да си вее личните преживявания. И да, наистина има хора, за които Маркъл е хубавица и е нежна, толкоз ли е странно? Има граница между иронизиране и чист, откровен хейт.

# 164
Айде няма нужда от набиване на канчето. Много пък сте чувствителни. Никой не се е*ава с болните хора, но това не променя фактът, че Луиза има нездрав вид, казвам, каквото виждам. Ако публичните личности не искат да бъдат обсъждани, могат да се занимават и с нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт