Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 498
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 90
Играта на Роден край не работи като се качи бележката. Сигурно ще го оправят скоро

Скрит текст:

# 91
Хайнекен смятат ли да си оправят играта... Мина половината от срока за участие и още не работи

# 92
Аз мисля да участвам в играта на Милка със сладолед. От следващата седмица в Кауфланд ще са с 35% наление. Тъкмо и ще запуша устите на децата. От кога ме врънкат за сладолед Милка малките досадници. Дойде им ред. Пък и ако се падне някоя възглавница ще сме много доволни Sunglasses
Честит нов, горещ месец! Иска ми се да има повече награди със сладолед - сега му е времето! Време е да разчестя и стари бележки, че се насъбраха...

# 93
  • Варна
Подарявам 5000МВ от А1

# 94
  • София
Здравейте, някой в София виждал ли е играта на Велинград и в кои магазини?

# 95
# 96
О, мисля да се включа в роден край, бисквитите ги харесвам, тъкмо ще пробваме и други неща. Само дано намеря близо магазин, където да ги изписват правилно.
Не им работи страницата, изписва ,че играта е приключила на 31.05.22 ,а реално е от 01.07-30.07

Работи си играта, явно отваряте друга страница.
Може ли линк

# 97
Започнах леко да се съмнявам за играта на Stella Artois и Lidl. Дотук никой в групата не се похвали нито със слушалки, нито с куфар, а те заедно като брой награди са 100 бр., което не е никак малко. Отделно -не се публикуват в сайта имена на печеливши за тези награди, а само за голямата награда. Моля, ако някой спечели, да пише във форума, че поне да знаем, че не е нагласено.

# 98
  • оттам, откъдето започва България
Не знам дали е споделяна:
Скрит текст:

# 99
  • София, Дружба 2
Аз също участвах за куфар от стела артоа и Лидл с две бележки и не спечелих.

# 100
Подарявам купони за Lidl

# 101
Аз съм с 3 непечеливши бележки от Стелка и Лидл🧐

# 102
Fa как уведомяват спечелилите? Чудя се дали изобщо са теглили, щото нали нищо не публикуваха.

# 103
Кока кола ще има нова игра в приложението от 4 юли с повече награди:
https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/ofic … muzikalni-nagradi

# 104
  • София, Дружба 2
Fa как уведомяват спечелилите? Чудя се дали изобщо са теглили, щото нали нищо не публикуваха.
Уведомяват  по мейл. Сигурно не са теглили вчера, а трябваше. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт