Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 180
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 945
В Споко играх с 12 бележки, награда няма.

# 946
И аз получих Серума от ДМ. Звъннаха ми в четвъртък директно, че са пред входа, но не бях вкъщи и чак днес го взех от офис.
В Споко ме няма.
Коя куриерска  фирма ги разнася

# 947
  • Б
Некво колело въртях  за кодове за онлайн бутик.  Ето още един код , който го иска да го вземе LOVOAS

https://www.sarasweidan.bg/

LBDR0S  -- ако някой иска да поръчва с отстъпка

# 948
И аз получих Серума от ДМ. Звъннаха ми в четвъртък директно, че са пред входа, но не бях вкъщи и чак днес го взех от офис.
В Споко ме няма.
Коя куриерска  фирма ги разнася
Тип топ за Бургас.

# 949
Здравейте! Някой може ли да каже как точно става регистрацията на КБ от Хайнекен?

# 950
Кърпата ми от ФА пристигнала в офиса на Ин тайм на 06.07 чак днес звънят да ми кажат че имам награда и ако не си я взема щели да я върнат! Та ако някой чака кърпа от ФА от тегленето им на 01.07 да позвани на Интайм да провери дали няма пратка за да не си изгубите наградата

# 951
  • Пловдив
От Хел са много бързи. Мама току-що си получи кърпата.
Аз вчера регистрирах бележка в Чупата и тази сутрин съм с ваучер за Озон.Closed Book

# 952
  • При децата ми
С 13 бележки и обща сума над 32 лв., ме няма в "Споко".  Толкова се надявах на някоя от наградите! Много ги харесах и трите. Нищо, здраве да е!

Вчера майка ми си получи шампоана от "ДМ". Много са бързи.

# 953
  • Плевен

....................................................

В СИ-ЕС маркет имаше и друга игра за барбарон при покупка на 2 бр. сокове Куинс, ама не ми се е получила снимката на рекламните стикери понеже бяха на най-долния рафт, почти на пода, а аз бях с една адски къса рокличка и едни тийнове само ме оглеждаха през цялото време отгоре до долу и нямаше как да клекна и да снимам по-удобно. Yum Затова споделям само по спомен за какво беше. Тези дни ще отскоча пак до там и ще я снимам наново, защото в интернет и за нея не намирам информация.
Голяма съм овцЪ. Animal Sheep Явно тийнейджъръте прилично са ме поразсеяли и смутили с вниманието си към мен, защото не съм обърнала никакво внимание за кои точно сокове е играта. Всъщност играта е на Теди, а не на Куинс. Ама те така ги бяха сложили, че реално стояха/висяха върху и пред соковете на Куинс. Абе само се оправдавам, че съм заспала Animal Rooster

# 954
  • Плевен
Похвалвам се-печеля барбарон от Теди, снощи ми се обадиха.Тийнът вкъщи е на седмото небе, вече пита кога ще дойде....

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 11:30 от elifanta

# 955
Похвалвам се-печеля барбарон от Куинс, снощи ми се обадиха.Тийнът вкъщи е на седмото небе, вече пита кога ще дойде....

Каква е играта на Куинс?

# 956
  • Варна
Качени са печелившите в играта на Нестле за раница.
Мен ме има, за първи път печеля от тях!
Скрит текст:

Благодаря за списъка и мен ме има Simple Smile
Ред. Намерих играта, тази с динозаврите е.

# 957
Получих серума от DM. Вчера писах до DM, следобед ми звъннаха от куриерската фирма и днес ми донесоха серума.

# 958
Получих известие от Лео експрес, вероятно ми носят пуфа от милка.
В Швепс има ли някой, на когото са се паднали двата комплекта? След първата печалба изхабих сума кодове, май вече си изплатих наградата Joy, ама не ще да ми се падне барманския сет.
И ме хвана яд на Емека, не стига, че в кауфланда са все грамадни опаковки хартии, ами и не ми се падна мечока! Поне да бяха пуснали малките разфасовки, та човек да си купи няколко пъти!
Колко време могат да се забавят мейлите от Нестле? Трябва ли да се свързвам с тях за всеки случай, та да не ме забравят?

# 959
  • Sofia
Получих известие от Лео експрес, вероятно ми носят пуфа от милка.
В Швепс има ли някой, на когото са се паднали двата комплекта? След първата печалба изхабих сума кодове, май вече си изплатих наградата Joy, ама не ще да ми се падне барманския сет.
И ме хвана яд на Емека, не стига, че в кауфланда са все грамадни опаковки хартии, ами и не ми се падна мечока! Поне да бяха пуснали малките разфасовки, та човек да си купи няколко пъти!
Колко време могат да се забавят мейлите от Нестле? Трябва ли да се свързвам с тях за всеки случай, та да не ме забравят?

За съжалени е дори един не мога да спечеля, а за два може и да има ограничение - по награда на акаунт..не съм чела детайли.

Общи условия

Активация на акаунт