Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 43 785
  • 905
  •   1
Отговори
# 45
Честита да си Новинка!
Съни, светла ѝ памет! Hug
Ени, браво и успех! Ще ни показваш работата си след време да се радваме на красоти.
Але, завидях за цацата и пържените картофи. Grin Все тъй хубаво да ви е!
Марѝ, моят ще има да те черпи някой ден! Най-голяма подкрепа си му ти. Joy

ММ отиде на спорт, аз пия кафе. Следобед ще пътуваме, любимият с брат му ще гледат довечера децата, пък ние с жената на брата на ММ сме на концерт на Колдплей. Не знам за концерта ли повече се вълнувам или за това, че ще си видя малките племенници. Heart Eyes

# 46
  • гр.София
Новинка, жива и здрава да си 🎂
Ем, весело изкарване ✨
Мари, харесвам леки забавни филми, избирам си нещо от приложението на телевизора и си го връщам 😁
Аз отметнах фитнеса, със сина закарахме килимите за пране, купих храна за котката, дадох и хапче и ме одраска 😂 сега ми е сърдита, чакам пералнята и отивам за зарзават. Много е топло наистина 💥

# 47
Съни, светла й памет.

Новинка, честита да си.

Ем, много хубава програма. Приятно изкарване Simple Smile

Деси, ако имате Нетфликс, може да си харесаш нещо.

Днес се събудих неприлично рано и цял ден ще съм на компот. Имах малко енергия, колкото за фитнес и през остатъка от деня повече ще почивам и ще си пазя натъртения палец на едната ръка.

# 48
Деси, предлагам ти Бащата на булката а Анди Гарсия, Мама или татко- испански филм, Добрият шеф с Хавиер Бардем, Очите на Тами Фей(биографичен), Методът Уилямс(биографичен) с Уил Смит, Три перфектни дъщери(Италиански), (обичам европейското кино Simple Smile
Ем, поздравявам те за Колдплей, любима група ни е. Да се насладиш на концерта. Що се отнася до тръпката по малките племенници- готова си за още по- голяма. Simple Smile Време ни е пак да станем чичовци, а и мястото е вакантно.

# 49
И от мен глас за " Бащата на булката", много лек и приятен филм. Мога да препоръчам и един разтоварващ сериал - "Only murders in the building" .

# 50
  • На брега на реката
Честита да си, Новинка! Здраве и късмет, на цялото семейство!

Али, раздай се!

Ем, много хубави планове!

И при нас е много жега, а заради малчовците рядко пускаме климатика и се чувствам като копърка в собствен сос!

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 21:25 от Бубoлина

# 51
  • Бургас
Ени, ако ти трябва модел, вземай инструментите и на морето ще съдействам. Тъкмо ми е време за нов маникюр.

Ем, весело да ви е на концерта!

Въобще не помня заглавия на филми, гледам и дотам.

# 52
Не ще да се раздавам много днес, боли ме удареното. Един час чаках за ортопед, за да ми кажат, че съм за гръден хирург. Да ходя в спешното.  Ей ся, отидох на плаж. Довечра, ако много ме боли, ще ида на спешно.

# 53
О,Али,много неприятно. 🥺 Дано всичко е наред.
Селесте,нищичко няма да взимам,даже няма и да отварям уроците. На почивка ще съм Се пак. 😆  Само плаж,ядене и спане. 🥰
Благодаря ви. 🤗
Ем,не знам що се дърпаш,но и аз съм на страната на Мари и мъжа ти. 😁

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 09:31 от Anyyyone

# 54
Але, как пострада?
Дано ти мине бързо!
Бубе, пуснете климатик на тих режим и да духа в пода, така ще е по-добре и за малките, че и на тях им влияе жегата.
Синеочка е прелест 😘

# 55
  • На брега на реката
Тути пускам го, но към тавана, че по пода все някой се търкаля, но и не го държа постоянно, че ме е страх да не настинат.

Ени, чудесна е!

# 56
  • Бургас
Леле, Але, само дето ви поФалих сутринта. Дано размине болката и не е нещо сериозно!

Синеочка е малка фея Heart

Ети, лек път и приятна почивка! Чакаме снимки.

# 57
Ееее, Али, а като се сетя как го чакаше това море. Да не се стига до сешното!

# 58
  • югозапад, под "Марков камък"
Ени, благодаря за темата. Прекрасна е Синеочка!
Алечка, бързо да минава.
Новинка, честит рожден ден, здраве и късмет!
Много е жега и тук, ама няма да се оплаквам, че е толкова кратко лятото....

# 59
  • Germany
Честита да си Новинка! Здраве и късмет!
Алечко, натъртени ребра много болят. Пий нещо за болките и дано отмине бързо!
Прекрасна Синеочка!

Общи условия

Активация на акаунт