Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 43 791
  • 905
  •   1
Отговори
# 855
Лек път, Деси.
Лино, само децата си обвинявам. Първо чакам щерката в полусънено състояние, после се почва едно говорене по телефона, вървене все едно препуска стадо крави, пък похапване, естествено нещо се топли в микровълновата и я слушам как се пуска, как работи, как звъни за финал. Момчето редовно в 2.30 влиза за вечерния душ в банята, тряскат се врати ("без да искат", разбира се, ама ако питаш мен хич не им пука)....мога да продължавам да изброявам. Та, 2-3 пъти ако се събудя от нещо подобно и после включвам телевизора, защото няма заспиване и само се въртя в леглото.
Ети, Оки-то дразни стомаха, взимай и нещо за него, когато пиеш НСПВС.

# 856
Ей, така хубаво го описа, като да си била у нас някоя нощ. Ядене в 3-4, разговор по телефона пак по това време, пък майка ти че е на работа сутринта, няма значение.

# 857
О, Тути, на мен ми казват, че не трябва да се оплаквам, щото не ходя на работа....

# 858
Мари, хич не се оплаквай. Знаеш ли колко е тихо, когато са на уч. и ги няма 🙂
Снощи рожденичката празнува отминалия рд с тайфата. Сега се появи на работа, че спа при приятелка. Тъкмо мислех, че съм се отървала от всички прахосъбирачки вкъщи и айде пак  😆

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 19:49 от rummi_pl

# 859
Предпочитам децата да ми шумят в малките часове, отколкото да ми е тихо, спокойно и празно без тях.

Мари, девойката има известно право. С най-добри чувства ти го казвам.

Руми, тъкмо си казах ех, че голям Мечо , върнах се да го видя пак... те били 2 ♡♡

# 860
  • Бургас
Руми, много хубава рожденичката.
Овца в такъв размер е настанена у нас вече близо 11 години. Вики я получи, когато беше на 40 дни.
В подготвителен клас събирахме пари за рд на всеки съученик и подаръкът винаги беше плюшка+нещо сребърно. Никакъв елемент на изненада.

# 861
Руми, щерката празнува на 08 и подаръците са все още в подаръчните чантички. Една роза стана хербарии. Лино,  не си мисли, че през деня мога да спя, защото не отивам на работа. За мен в една къща трябва да има разбирателство и такт.

# 862
И скъпия ходи като слон.Имам чувството,че нарочно набива пети в пода.А сме с дюшеме,и вибрациите и думкането се усещат в цялата къща.И заради него, секцията не е добре нивелирана,и при по-тежко стъпване се клатушка леко.Шефа зимата ми беше набарал орхидеите,и единственото недостъпно за тях място е върху нея.Та тази сутрин станал скъпия преди мен,и излезнал да свърши някаква работа.Прибира се той,аз в банята си мия лицето,тъкмо станала."Кой,къде,как бутна китката от секцията?" 😳😳😳😳.Кво говориш,бе човек,сега ставам,кви китки,кви пет лева?!Видях после,ми,ходи още кат слон,пък ако падне другия път полюлея,не се чуди!Изчисти си,сам,обаче една орхидея замина...

# 863
Ренко, не отписвай орхито. На брат ми една летя от прозореца и оцеля.

# 864
Маре,нито ми се търсят кори(щото заминаха всички),нито ми се пресява.Така и така почти съм ги отписала,ще ги давам на сестра ми да ги съживява.Нямам капацитет за цветя покрай Шефа.

# 865
Добро утро. Преди да обвиня предменото за моето недоспиване децата ми ще ме довършат. Такъв социален живот водят по никое време, че трябва да се изнеса на етажа на брат ми и да си взема хапче за сън, че да се наспя като хората.

съчувствам ти, Мари!
Аз правих същото днес. Не мога да се наспя от Хилса още и се разболях, типично за мен. Много ти съчувствам за дертовете и мен това ме чака.
Видях новината за Мид, точно се бях засилила да пиша и останах безмълвна. Другата седмица ще пусна пари и много силн вяра, че ще минат през това изпитание Heart !
Единственото мое цвете е орхидя, което живее щастливо на долния етаж. На нашия, с тези 4 звяра, ъъъ котки, припадаше на ден по н-пъти. На нашия етаж няма как да оцелее цвете.
Ядосвам се с каката ни. След като пукна кост, си я оставихме вкъщи да се възстановява, после ходи на лагер, тази седмица пак си беше вкъщи, че ММ работи до 23ч и беше хоум офис. Съсипа ми нервите. Не иска да чете това дете и не иска. Простира, сгъва, пра на ръка, но да не припари книга. При толква четящи родители как пък не взима от личния ни пример!

# 866
Не става въпрос за това, че искам да съм без дете и да си спя блажено , точно от липсата на такт се вбесявам аз. Иначе сме тиха къща, през деня, когато мамината златна спи, за да тропа на воля през нощта;)
Бе не са като хората това тийновете.

Маре, рязко спирам да върша каквато и да е работа вкъщи и да глезя домочадието при такъв коментар аз.
Лято, бързо оздравяване!

# 867
  • на Мелмак
Много тиха е моята тийнка, пази ни тишина, но изисква това и от нас Simple Smile на баща й му е трудно, и той е от шумните.

# 868
О, Лято, вкъщи сме със същата драма с четенето. И все го питам как при все,  че с книги го отгледах, сега книги не иска да види. Променил се бил.
Мари, съчувствам ти. Дали ходи някой на работа или не, не дава право на останалите в къщата да вдигат шум по цяла нощ. И това няма нищо общо с желанието децата ни или мъжът ни да са около нас.

# 869
  • Бургас
Абсолютно никой не чувам аз. Заспя ли ...чао!
Много съм си добре. Който иска да става ,да ходи, да яде да говори по телефона

Общи условия

Активация на акаунт