Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 43 785
  • 905
  •   1
Отговори
# 870
О, Лято, вкъщи сме със същата драма с четенето. И все го питам как при все,  че с книги го отгледах, сега книги не иска да види. Променил се бил.
Мари, съчувствам ти. Дали ходи някой на работа или не, не дава право на останалите в къщата да вдигат шум по цяла нощ. И това няма нищо общо с желанието децата ни или мъжът ни да са около нас.
Веднъж така че бяха вбесили след няколко дена по цял ден на работа, имах жестока нужда от ранно лягане и тишина. Моите наследници са оперирани от емпатия и грам не се съобразиха. Сутринта ги вдигнах един час по-рано от обичайното за тях, когато отивах на работа. Не бяха очаровани и дълго им държи споменът.

# 871
  • Germany
Пия кафе и тръгваме. Стискайте палци да няма задръствания.
У нас всички си пазим тишина. Като сме на хотел също пазим тишина рано сутрин и късно вечер.  Много ме дразнят хора, които не се съобразяват с другите.

# 872
  • На брега на реката
Добро утро!

Мони, лек път и весело!

ММ забравил да изгаси алармата от вчера и не можах да заспя повече!

Видях си съкровищата вчера и за един месец имат голяма промяна! Малката пълзи скорострелно, а принца ми, страшно бърбори и все повече му се разбира! Особено като каже "бабче" или "бабченце", направо ми разтопява сърцето!
Майка и татко, много доволни, че видяха и четвъртото правнуче! Дай Боже да са живи и здрави, да се радват на още!
У дома, винаги се е пазила тишина. Ние сме се съобразявали с децата, а и те с нас. Май помагаше и това, че се опитваха крадешком да се приберат, за да не ги усетим в колко часа! Joy
Признавам си, че много се дразня от несъобразителни хора/съседи! Най-неприятно ми е през почивните дни, някой да се разтропа от 6-7 часа или следобеда от 1-4.  Винаги в тези часове, пазя тишина. Аз рядко спя следобед, но се е случвало и е много гадно. Не пускам дори пералня и прахосмукачка. За жалост, не всички са така, но това е "чара" на жилищните блокове!

Вече имам яснота за "почивката"! В средата на август, ще ходим с всички деца, за 5 дни. Ние с дядото, ще гледаме тримата малчовци! Досещате се, що за почивка ще е, ама не се оплаквам, хваля се! Обожавам да съм с тях, пък  дори и само търчейки по плажа. Heart

Хубав ден, момичета!

# 873
  • при моите деца .....
Добро утро!
Мони, лек път!
Явно 6 е моя час за ставане...
Нямам планове за деня, освен готвене, 2-3 перални...
Буболина, и нашата почивка е ясна, от 12 август за 7 дни в Гърция, Неа Врасна.

Щастлива неделя!

# 874
  • На брега на реката
Както винаги съм казвала, ранното ставане е вредно за семейния бюджет! Е, хак да му е, като не си е изключил алармата. Сега ще плаща на Абаут ю!

Скрит текст:

Боби, браво на вас! С агенция ли сте или самосиндикално?

# 875
  • при моите деца .....
Бубе, самосиндикално.
Докато изберем дати в натоварени график на щерката.... Пък иска да идва с нас...
Та трябваше да търсим за след 2 седмици в топ сезон.
На ММ познат е работил в Неа Врасна, та звъня директно на собственици.

# 876
Добро утро.
Снощи като се прибрах реших, че, ако и днес почна с чистене, ще ми дойде в повече и почистих и апартамента, та сега пия кафе на спокойствие.  Остана ми само водата на рибата, тя пък умряла. Не ни върви с тези риби, тази ни и пета.
Бях планирала да ходим до Витоша, но го дават да вали.
Приятна почивка.

# 877
Добро утро!

Бубе, браво! Така се прави!

Тук е валяло и  е разхладило, ама аз не съм разбрала, че съм спала като пор. В къщи винаги сме се съобразявали както с режима на семейството,  така и с "тихите" часове в блока.

Ще си отивам на къщата, ама чакам да отвори Практикер, за да купя химия за басейна.
Следобед сме на детски рожден ден.  Дано да е хладно, за да можем да седнем на вън.

# 878
  • София

Добро утро от плажа

# 879
Добро утро. Наспана съм.

# 880
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Нашето море още не е ясно, ММ иска да е надолу в Турция, искал по новия мост да мине. Това го гледам между Кушадасъ и Мармарис. Въпроса е къде. Та гледам в Айрбнб и Букинг. Не сме ходили натам. Искаме пясъчен плаж. Като гледам може и до някой гръцки остров да отскочим.

Мари, честито! И аз Simple Smile
ТМ дойде, нали?

Бубе, звучиш страхотно покрай малчовците Hug

# 881
Ети, ние, живот и здраве,  ще ходим във Фетхие в средата на септември.

Тук изпече, така че ще има басейн парти 🥳

# 882
  • Бургас
Мъжът ми отказва да се бута на плажа и ще ни води на басейн. Не сме ходили досега там, дано си заслужава.
Отпадна ни и ходенето през септември на почивка, но е за хубаво

# 883
Дали на разсипах пакет ленено семе из целия апартамент - шкафа с подправките, пода, дивана, масата ...Не ми било писано да не чистя днес. Ама пуста красота, реших да си правя домашен пилинг с масла, ленено семе, кафе и захар. Като се замисля, можеше и кафе да разсипя.
Все се сещам, че не съм споделила, че запчнах миене на косата с маска, както каза Бубето. Пробвах с три различни маски и признавам, че не ми харесва как ми стои косата след това,  обаче падането на косата намаля осезаемо. При ресане падат 15-20 косъма, а при миене 1/3 от това,  което падаше преди. Не знам дали е съвпадение или наистина има ефект. Другото, което промених е, че мия косата на 5 дни, а не през ден. Помня, че преди години дерматологът първо това ми каза -да разредя миенето.  Но тя моята коса е толкова суха, въпреки маслата и маските, че мога спокойно и веднъж седмично да мия, но трябва да я връзвам, защото никак не се оформя добре след първия ден.

# 884
  • на Мелмак
Аз я също започнах, едната маска не е моята, другата, която пробвах е ок, но много ми се омазнява. Последно я измих с шампоан и само така ще мога да я мия на 3-4 дни. Ще намеря моето и маски заредих. В Парфимо сега имат намаления. От Амазон пък напоръчах добавки. Приорина там е доста на сметка, та чакам. И нови чехли също Grinning

Общи условия

Активация на акаунт