Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 43 785
  • 905
  •   1
Отговори
# 885
  • Бургас
Добро утро!
Днес почивам,наспах се,но можеше и още.
У дома само аз им пазя тишина на домашните. Те са като хали,силни вилни.
Пия кафе на терасата и се наслаждавам на цветята си.
Опитвам се да се настроят за ходене на плаж с автобуса,ми трудно ми е 🤣😂...Къщата ми е в пълен безпорядък,разхвърляно...но съм Дзен! 😆😜
Безаварийно пътуване на всички,които ще пътуват!
Весела отпуска!

# 886
  • Canada
Добро утро!

Наспах се и аз, бутилчица розе и дъжд правят чудеса 😁

Мари, признавам, че нямаше да съм търпелива колкото теб 😁

Бубе, все така щастлива баба да си!

За косата имам дилема аз. Дали да я тормозя с кичури или да повторя цвета от преди два месеца. Пу-пу, мн живна от копривата, не пада, а русото ще я натовари.

Приятна почивка на отпускарите, нямам планирана такава аз😁

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 14:40 от Foncé

# 887
Аууу, Фонсе, много си красива. Аз не си харесвам цвета, но е компромис точно защото искам да я щадя от бои. Иначе с кичури си много секси.
ММ снощи дойде след 12.30ч. Денят и на двама ни беше с дълги пътувания. Накрая в хотела ми спря и тока, докато бях гола и с мокра коса. И като зави една аларма.... Бая се зачудих какво да правя, признавам си.
Боби, ако минавате през Кулата за Гърция, направете разходка до Рупите и Хераклея Синтика.
Съни, утре съдбата да ти се реваншира за днешната бъркотия.
И може ли да споделите маските за коса, от които сте доволни?

# 888
Мари, последно взех от Берьозка маска с масло от репей.  Доволна съм, а беше 5 лв.
Фонс, много си хубава.

# 889
Фонс, много си хубава с този цвят! Ама и руса си хубава... Много помогнах 😁

И аз мия само с маска и съм доволна. Не ми се омазнява толкова бързо. Маската ми е някаква голяма кутия за без пари, ама не помня каква беше.

Отидох си на къщата аз и ще се чекна на шезлонга цял ден.

# 890
  • Бургас
Фонс, чуд-на си, кукла, цвят, дължина, къдрици. Кажи сега червилото какво е.

Съни, Съни, ама беля си си отворила. Събирайте бързо семенцата и да не си мръднала от дивана Simple Smile

Бубе, много ви се радвам. Нито ММ, нито зет ми ще тръгнат така семейно на почивка. То ММ с нас не ходи, какво остава с близките ми.

Марѝ, аз не разбрах ТМ при теб ли беше при спирането на тока Stuck Out Tongue Winking Eye

Мони, лек път!

Деси, вие докъде стигнахте?

Карз, на мен 11 ми е супер удобен за плажа, съответно 12 за връщане. При теб се удължава повечко пътят, защото и с двата минавате и през Изгрев, но е десетина минути отгоре.

Днес шетня и мързел, довечера уж щяхме да излизаме, но то резервация за оборотно заведение не се прави от сега за след малко. Как можело 6 часа по-рано да няма места. Ми няма, мястото е посещавано, в разгара на сезон си, теб ли да чакат.

# 891
Не минавайте през Кулата, има огромни опашки. Ние утре газ към Варна, ако зъболекарят ми позволи, че съм с абсцес на меките тъкани. А имаме среща с приятели в Бургас.
Днес отразихме един битак, сдобих се с книга.
От вторник на плаж пред вкъщи, плажът е с труден достъп и празен.

# 892
  • Бургас
Селесте, сменете заведението.
Не е лошо на басейнчето да ви кажа. Спокойно е, с детски басейн  и за големи. Сервират, отсервират, приятна музика. Чиста тоалетна.

# 893
  • на Мелмак
Ууу, Фонси, много си готина Simple Smile
Аз харесвам кичури и мисля, че ще ти отиват.

# 894
  • Canada
Благодаря, девойки, ще го помисля 😊 Май ще остана в червеникавата гама още известно време 😁

Мари, щом си била голА, другото е без абсолютно никакво значение 😁

Звъняла ни е така аларма в хотел в Мексико и то в доста деликатен момент 😁 А една мома с бодър глас нареждаше да прекратим всякакви дейности и да напуснем хотела 😂

Селесте, третото е червилото, даже с близнаците му намерих картинка 😁

# 895
  • Бургас
Фонсе,май си изтрила снимките,не ги виждам.
Селесте,и ние с тези автобуси пътуваме. Но ме мързи с автобуса,признавам си.
А и моите решиха,че искат палачинки. В най-големият задух 13-14ч пекох палачинки.
Сега ме чака пералнята да я простра,а съм си полегнала и почти заспала....
Мари,весело ще ви е било. Та,за какво е била тази аларма?

# 896
Фонс всякак е хубава! Червилото какво е?

# 897
Саминка бях, Селесте, по време на аварията.
Лина,  много добре звучат днешните ти дейности. И при Карз е вкусно, ама пред чинията, не пред котлона. Ние се разходихме едно хубаво, после отметнахме Земята и хората.
Али, за постоянно ли се премести в шатото?

# 898
Маре, не още. Скоро, надявам се. Ходих на басейн, тамън разпънахме циганията и се топнахме и като излязоха едни черни облаци,  като стана студено... Сгънахме сергията, окъпахме се, изпрахме банските и... пекна 😡 Мен ме домързя втори път същото упражнение и си лежах с книжка.

# 899
Ние вече заменихме морето с планина. Обожавам зелената тишина

Общи условия

Активация на акаунт