Кралски работи и клюки- юли 2022

• 62 751
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Китито много ми хареса. Най - хубава от белгийците ми е Елизабет. Аз си я харесвам нея, заедно с Леонор и Ингрид. Обиците са страхотни:

# 601
Кити и на мен ми хареса. Тъкмо за тоя тип деколтета си мислех скоро, че на никого не стоят добре ама ето я, изненада ме. И като не е толкова изкуствено вталена е далеч по-красива.

# 602
  • София
Изложба в Бъкингам 22 юли-2 октомври
"Platinum Jubilee: The Queen’s Accession"
https://www.gettyimages.de/search/2/film?events=775840756

Още от беглийците, Матилде много ми харесва днес.
https://www.gettyimages.co.uk/photos/brussels-national-day-july- … utm_content=10078

Другата Бети е забелязана да напуска Уиндзор и тръгва към Балморал...обаче от Дейли Мейл са големи "умници", такова заглавие са пуснали, че се чудя нямат ли редактори да прочетат какво се пише Rolling Eyes
Скрит текст:

А междувременно ББС са се извинили на бавачката на Хари и Уилям, както и на Чарлс и момчетата, във връзка с изфабрикуваните обвинения към нея и за измамата довела до интервюто за Панорама на Даяна.

Скрит текст:
It comes as the Royal Family today received a grovelling apology from the BBC and vowed to never again show Martin Bashir's Panorama interview with Diana, as it agreed to pay their former nanny substantial damages over lies used by the rogue reporter.

Alexandra Pettifer, better known as Tiggy Legge-Bourke, 57, appeared at the High Court in London this morning for a public apology from the broadcaster over 'fabricated' allegations she had had an affair with the Prince of Wales while working as Charles' personal assistant in 1995.

Mr Bashir is also said to have tricked Diana into believing the nanny had become pregnant by Charles by showing her a faked abortion 'receipt'.

Miss Legge-Bourke's solicitor Louise Prince told the court today that the allegations caused 'serious personal consequences for all concerned'. 

The corporation's director-general Tim Davie directed a public apology to Charles, William and Harry, as well as Miss Legge-Bourke herself 'for the way in which Princess Diana was deceived and the subsequent impact on all their lives'.

He agreed with comments previously made by the Duke of Cambridge that the BBC 'failed to ask the tough questions' and admitted it was 'a matter of great regret' that bosses 'did not get to the facts'.

Mr Davie pledged to never show the Panorama programme again, or provide the rights to other broadcasters, adding: 'Had we done our job properly Princess Diana would have known the truth during her lifetime.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 17:27 от Lana

# 603

Тази рокля е страхотна, имаше клип с нея.
И съпругът й е с нея на това събитие.

# 604
Честит рожден ден на принц Джордж

# 605
  • Sydney
Да е здрав Джорд.

Мегън беше добре. Харесва ми в черно.
Такъв модел гащиризон имат и Максима и Кейт.

Разбра ли се как се казва детето на Пипа? Видях, че е родила, момиче.

Това е за сега…

# 606
# 607
  • София
Честит 9-ти рожден ден на принц Джордж!

# 608
Черно/белия тоалет на Максима ли изглежда като бинт?
Много е хубава в него, не изглежда все едно се свлича.

# 609

ЧРД* на Джордж Balloon щастливо детство
и  сериозно, отговорно бъдеще..

# 610
  • София
Честит рожден ден на принц Джордж, на принц Феликс и на моя принц - все хубави момчета на този ден! Да са здрави!

Такъв модел гащиризон имат и Максима и Кейт.
Кейт и гащеризон?! 🙃
Ще е моден празник подобна смелост.

# 611
Ролята на Кейт не е да е модна икона та да се търси последен писък на модата при нея.
Джордж му са се оправили зъбите и вече изглежда по-голям.

# 612
Лана, специално заради твоя принц ще честитя и на другите двама в темата. Да са живи и здрави.
Кити е много хубава.
Присъединявам се и аз Simple Smile
Специално заради твоя принц ще отбележа и другите рожденици Simple Smile Живи и здрави да са.

# 613
Колко хейт се изсипа на принц Луи, че се прозявал и се въртял по време на парада, а я ги вижте Лоран и Клер от Белгия как още малко и ще заспят Smile

Като знаят, че ще ходят на парад, пък да се бяха наспали, да пият по едно кафе, все пак не са на 4 години Satisfied

А новоизпечената принцеса Делфин с какви бели кондурки се е спретнала.

# 614
Принцеса Елеонор е много хубаво момиче, по- красива ми е от Елизабет.

Общи условия

Активация на акаунт