Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 780
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Тези рокли наистина са за дамите с плосък корем, че и високи на ръст. Аз нямам нито едното, нито другото, въпреки това, бих рискувала да я взема, поне да се видя с нея, в розово, нооо няма номера.

Fanfanito, последните два линка не показват нищо Sad А от чорапите поръчах аз пак, че наистина са много добри. За па талон - то аз исках за себе си, но най накрая се отказах, сетих се че имам термоклинове, такива, дето за под ски облекло се обуват, търсих ги, че са и 3 бр, май ще карам с тях. Че тези вълне и гащи, късите, са обемни като цяло, поне малко, а аз къде още обем да слагам, и без друго имам в повече Joy Радвам се, че поста ти е бил полезен Simple Smile

# 181
  • София

Пуснах това днес. 😀

# 182
  • Пловдив
Днес ми излезе нов ваучер за лоялни клиенти - купи 3, плати 2, за намалени Wink. Важи за физическите магазини...

# 183
  • Стара Загора
Супер... 6-тото ми чувство си работи. Очаквах да изскочи оферта, след като направих поръчката снощи и eто днес има. Grinning

# 184
Само за физическите магазини ли важи? Ако да, не съм от най-прецаканите, ние си нямаме такива в града.

# 185
  • Бургас
Само за физческите е. Майка ми утре ще гледа внучка си и взема да отскоча до нашия. Bowtie

# 186
# 187
Благодаря, може би спя още, не ми стана много ясно от това обяснение на сайта.

Тези две блузи от намалението заминават обратно. Много ги исках, още преди да ги намалят, но дори р-р М ми е голям. За някой по-висок човек с широки рамене, предполагам, че са. По тялото ми е леко широко, но рамената и ръкавите .... Като плат са супер, меки и удобни.

# 188
  • София
Това поръчах аз вчера:

Използвах си ваучера за върнати дрехи и комбинирах и с купона за -5лв отстъпка.
Пуснах поръчката и се сетих внезапно, че всъщност исках друго да поръчам и докато се наканя моя номер свършил! Исках да пусна и този бански към вече създаденият ордер. Писах на съпорта. Обадиха ми се доста бързо. Поръчах номер нагоре от този крещящо електрикаво зелено цял бански. Предоставиха ми код за безплатна доставка, защото не могат да се обединят вече поръчките и системата заключва ордера автоматично след 1 час.
Ето и него чакам сега Stuck Out Tongue

# 189
kopche, тоя оранжевия го гледам на модела (в дебелите, де), ма някак ми изглежда като гащите да са вдигнати до под мишниците и захванати за сютюена...😀 Странно седи. Сега ще го погледна как е на нормално телò. Дано не го връщаш, но ми е странен модела 😊
Ами погледнах, на слабата стои по-прилично от на тази 😀

# 190
  • София
Ххахаха-ха! Разсмя ме, Азалия! не бях го гледала по този начин! Joy
Сега тия прорязани цели бански са много модерни. Да видим какво ще дойде и... огледалото какво ще каже по въпроса е най-важно!

# 191
Здравейте!
Търся за специален повод бебешката/детска рокличка от прикачената снимка.
В сайта е изчерпана и силно се надявам някоя от вас да я има налична и да продава - размер 68/74 или максимум 80

Благодаря предварително!

# 192
И на мен тези бански ми изглеждат като описанието на Азалия. Има и долнища с такава кройка. Представям си ги, че стигат до подмишниците. Grinning

# 193
Преди няколко дни пратих скрийншот на моята и карта и го ползваха (за ненамалени неща мисля, но точките си дойдоха в профила ми). Интересно...защо сега трябва да е активен профилът, за да се използва офертата 3 за 2 за лоялни от намалените дрехи...?🤔 Пак ли нещо и някъде от телефона ще цъкат?😃

# 194
Не, ти си сканираш картата, но в много кратко време е активна промоцията. Т.е. най-добре е да я активираш на самата каса.

Общи условия

Активация на акаунт