Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 834
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
На 22.07 върнах поръчка, но за сега нямам никакво известие дали са я получили. Вие получавате ли известие или ви връщат парите направо?

Първо парите идват при мен и чак тогава известие, че имам върната поръчка.

Копче, белият стои по-добре. Другият е сякаш накриво. То заради кройката, не е по твоя вина Wink
Роклята е супер!

# 316
От банските- определено първият!
Вторият не прави услуга на бюста, третият докарва бричове.

# 317
Аз защо само 2 видях, неонов и бял?

П. П. Видях го. Значи за кораловия съм аз.

# 318
kopche, oранжевият ме изненада! На теб ти стои добре, но не ми изчезва усещането, че гащите са закачени за сутиена... Някак пропорцията му е нарушена и усещането е, че гащите дърпат сутиена надолу. Зеленият също ти стои добре. Ако скъсиш презрамката на рамото, няма да зяпа деколтето. Белият има хубаво горнище, но гащите са ми ретро и не са за теб.
Роклята не ми допада отпред на бюста пак. Гърбът ми харесрва. Но и... цвят, и кройка като цяло, но аз съм мрънкало...

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 18:04 от Анонимен

# 319
  • Бургас
Определено първият наистина и според мен Simple Smile И роклята ти стои чудесно.

# 320
От банските най-много ми хареса със зеления (втория), но един номер по-малък-не само горе в бюста, но и на коремчето май е широчко. Изненадващо много добре стои този модел се оказва.
Втори класирам първия-оранжевият, трети-белият (не ми харесва много как стои поне за мен, частта с бюста много смачква)
Роклята стои супер))

# 321
  • София
+1 съм на мнението на фанфанито.

# 322
С оранжевия най- много ми хареса, после с белия.

# 323
  • София
Много ви благодаря, момичета!🤗
То, като чета така...май всички ще оставя! 😅
Роклята е нощница. Модерни са. Оставям я.
Белият бански е като все едно гащи и сутиен на три пранета съм излязла.

😄

Ох, пуснали са сега 38ми от зеления!!!! Бързам да го взема, ще върна този 40 номер.
То, пък сега няма вече безплатно доставка, егати! 😩

# 324
Взимай го, ще съжаляваш после що не го взе! Ся... една доставка ще прежалиш като ти харесва!

# 325
Копче, най-много ми хареса оранжевия, после зеления - ако ти е голям - стой с него на плажа - че ти отива, (ама да не се свлича при плуване Blush

Оранжевия твоя номер ли взе, отговаря ли си?

# 326
  • София
Оранжевия е М размер, отговаря на 38. Защото това нося принципно.
Роклята е в S размер, обаче. Обемна е.
Азалия, права си! Пускам поръчка сега.

# 327
Копче, колко си висока?
Този зеленият сега и на мен почна да харесва много, пък и има моят номер, ама  не знам каква номерация бански съм по НМ. Той е специфичен, че гледам корекция не може да се прави на презрамки. Гърбът е страхотен. На дупето много ли е изрязан, отпред стои добре. Зависи и колко ще го разтегнеш значи на височина също.

# 328
Фани, и двата са high leg, обаче оранжевия изглежда по-изрязан на манекенката.   И аз нещо са загледах в зеления - всъщност първо харесах оранжевия, обаче сега се замислих за зеления.

# 329
  • София
Копче, колко си висока?
Този зеленият сега и на мен почна да харесва много, пък и има моят номер, ама  не знам каква номерация бански съм по НМ. Той е специфичен, че гледам корекция не може да се прави на презрамки. Гърбът е страхотен. На дупето много ли е изрязан, отпред стои добре. Зависи и колко ще го разтегнеш значи на височина също.
162см, 56-57 kg.
Поръчах сега 38 номер, зеленият се появи за секунди, е пак вчера от чудене какво да добавя, че да не плащам доставката... го изпуснах... Сега и доставка си му платих чинно.

....отделно си има размери и на модела на страницата:
Размер Моделът е с височина 179cm/5'10" и носи размер 38

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 10:44 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт