Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 389
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
-20% на бельо и спално бельо, но май няма да се възползвам този път. Чакам за детето 😁

# 466
Изписва ми, че кодът не може да бъде приложен!!!!! Само спално бельо има в кошницата ми.
Това пък какво е?!?

# 467
Според началната страница на приложеноето 20% важат само за ненамалени и за сума над 50 лв.
В моите предимства като се отвори, пише, че може и за намалени артикули, не знам..

# 468
  • Mostly in my mind
Аз сложих един спален за 139 лв, но отново не работи. Вероятно още не е активен ли, не знам.

# 469
Активен е, но не е спално - в смисъл спални комплекти, чаршафи, а само бельо при мен. Пижамите хваща, иначе казано.

# 470
  • София
За бельо и спални дрехи е намалението, поне както го чета аз.

# 471
  • София
Възползвах се аз, точно такива неща им бяха останали за купуване.

# 472
Не важи за спално бельо( в смисъл чаршафи). Вижте началната страница,  там пише:
Важи за покупки над 50 лв. на бельо, спални и домашни дрехи, чорапи и чорапогащници, които не са част от други промоции

# 473
То пише “бельо и спално облекло”, а аз чета “спално бельо” 😄. Извинявам се ако съм подвела някой.

# 474
  • Mostly in my mind
Колко време след като си вземат точките ви връщат парите?

# 475
Разгледайте артикулите в секциите под банера с офертата, има в дамското дори някакви чехлички, като джапанки на вид, но само 35-ти размер. Хваща пижами, чорапи, бельо  и явно други неща, включени в секциите с избраното.

# 476
Вчера много харесах този в сив вариант и си пожелах скоро намаление, обаче не го хваща:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1049984001.html
Имаше и един петролен сутиен в мой размер, още ме е яд , че не го взех.
Иначе нищо не ме грабна- калпави кройки и материи.

# 477
Колко време след като си вземат точките ви връщат парите?

Обикновено на следващия ден.

# 478
  • Пловдив
Здравейте!
Добро ли е качеството на мъжкото бельо - слипове и боксерки и отговарят ли си на номерацията?

# 479
Здравейте!
Добро ли е качеството на мъжкото бельо - слипове и боксерки и отговарят ли си на номерацията?

Качеството - зависи какво търсите. Има в спортната серия от дишаща материя, има в conscious секцията, които са от рециклирани материали.
Номерацията не отговаря. ММ си взима един размер по-голям. Взима L вместо М.

Общи условия

Активация на акаунт