Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 386
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Здравейте!
Добро ли е качеството на мъжкото бельо - слипове и боксерки и отговарят ли си на номерацията?

Качеството - зависи какво търсите. Има в спортната серия от дишаща материя, има в conscious секцията, които са от рециклирани материали.
Номерацията не отговаря. ММ си взима един размер по-голям. Взима L вместо М.

От памучните комплекти по 3 или 5 броя. Как са ластиците? Отпускат ли се много бързо?
Ще имам предвид относно размера.
Благодаря много!

# 481
  • София
Много са хубави мъжките боксерки. Купувам и от двата вида, от тъкан памук и от памучно трико. Много издържливи. За мен си отговарят на размера.

# 482
Мъжки не съм купувала, но дамското бельо е уголемено. Странно, че мъжкото е умалено?

# 483
Изключително доволна съм от бельото, мъжкото също е страхотно и си отговарят според мен

# 484
  • Бургас
Само дамско и детско бельо съм взимала. Детското е умалено, но според мен дамското си отговаря.
Обаче аз ненавиждам бельото да ми се впива или ръбче да се отбележи. Обичам да не го усещам изобщо, без да ми пада от Д-то разбира се.   😄
Пък и го пера на 60 градуса и после в сушилнята, може да се свива малко.

# 485
Мъжкото бельо е много добро и си отговаря на размера според мен

# 486
аз имам проблем с дамските прашки защото нямат достатъчно плат на дъното и ми покриват само половината част и не взимам вече техни ....

# 487
Как е с номерацията на обувките? Синковецът си хареса тези. Отговарят ли си?

# 488
Оферта за лоялни клиенти: -20% на бельо и спални дрехи

# 489
  • have faith and be patient ..
В крайна сметка трябва ли да има 50 лв..  Май да, щото не ми намаля едни гащи

# 490
Да, над 50 лв.

# 491
Потвърждавам, че мъжкото бельо е качествено и най-често си отговаря на номерата. Основно купувам от тези https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0564309065.html.

# 492
Потвърждавам, че мъжкото бельо е качествено и най-често си отговаря на номерата. Основно купувам от тези https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0564309065.html.

Същите взимам и Аз , днес получих поредните.
За мен си отговарят, и за дрехи и за бельо ММ е “М” размер Simple Smile

# 493
  • Пловдив

Същите взимам и Аз , днес получих поредните.
За мен си отговарят, и за дрехи и за бельо ММ е “М” размер Simple Smile

На цената, на която са в момента ли? 17.99.

# 494
Похвалвам НМ за бързината на връщане на пари. Буквално за 2 дни ми върнаха парите от върната поръчка. За разлика от Абаутю, Рисървд и Мохито, където отиват минимум 2-3 седмици и редовно е с разправии....

Общи условия

Активация на акаунт