Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 367
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
В магазина, ако ви сканират картата, точки се начисляват. Дават точки, ако не вземете торбичка. Продукт и от серията с рециклирани материали(към 30% от точките ми са от това), за обратна връзка по 2т. на всеки продукт. Има и някакви линкове за събиране на точки, но аз там май нищо не получих.

# 511
Здравейте! Според Вас дали се очаква скоро намаление по повод първи учебен ден?

# 512
Миналия септември имаше ,на панталони и дънки  помня минус 20 и на детско също.Аз  купих доста неща тогава.

# 513
Здравейте, дали има някакво ограничение за брой поръчки на ден? Направих една и искам да направя още две с цел да ползвам повече кодове от върнати дрехи, но ми дава грешка.

# 514
Няма ограничение в броя на поръчките.
Грешката може да идва от това ако сте добавила намален артикул в кошницата и искате да ползвате код от дрехи. Кодовете са само за ненамалени.

# 515
Хм не е намален, първо опитах за 1 продукт да ползвам 2 намаления, 5лв.+10%. После пробвах да е само 1 код после пробвах да добавя още продукти и пак не става в нито един от случаите.
*Всъщност опитвам да купя една постелка за бебе, която май е в секция дом, да не би за това да не става?

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 10:37 от blue_eyez

# 516
Как се справят с доставките тези дни - ако рискувам да пусна днес, до петък дали имам шанс да получа или имат забавяне повече от посочените 4-5 дни?

# 517
  • София
Моята от сряда дойде днес.

# 518
Чудно защо няма специални цени за Home секцията, Лоли, продай ми единичен спален комплект, знам че имсш безчет 😄

# 519
  • Mostly in my mind
Хохо, аз ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе и аз си чакам намаления там.

Ей сега гледам,че утре изтича срока за 3те ваучера за детски дрехи. Чета,че наградата ще се получи при показване на регистрация. Не че съм тръгнала да печеля, ама видях,че съм си изтрила имейла за регистрация. А вие? Пазите ли го?

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 15:54 от Лолита

# 520
Имаше ли група за продажба на дрехи от нм

# 521
Имам едно питане, имам 2 ваучера по 5лв, дали мога да ги ползвам и 2-та едновременно в една поръчка?
Има ли запознати?

# 522
  • Mostly in my mind
Днес само тези стрии ми натрапват у фейса. Много е досадно.  Постоянно ми се появяват. И аз си имам, не е нужно на другите да гледам.

# 523
Европейски ценности. Нали затова вече и моделите са по-пълнички.
Аз писах и в друга тема. В синсей “дамска блуза”, а манекенът е мъж. И как да разбереш сега женско ли е, мъжко ли е.
А не е да кажеш нещо унисекс, черна блуза без надписи примерно...

# 524
И на мен ми излизат, но аз им се зарадвах.
Точно там имам сигурно от 11 годишна и на младини ми бяха голям комплекс, непрекъснато си търсех бански с боксерки, за да си крия стриите.

Общи условия

Активация на акаунт