Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 362
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
И аз така. От бременността нямам нито една, но от пубертета да. Много рязко качих кг за едно лято. Anguished И моите са на бедрата, но са по-малко.

# 526
Това яке есенно ли е, зимно ли е...? До сега само пролетни съм купувала на малката от НМ.

# 527
Имам едно питане, имам 2 ваучера по 5лв, дали мога да ги ползвам и 2-та едновременно в една поръчка?
Има ли запознати?

Пробвах не веднъж, докато имах ваучери, но всеки път ми позволяваше да добавя само 1 брой. Добавяла съм ваучер + някой код за отстъпка, така става.

# 528
  • Бургас
Това яке есенно ли е, зимно ли е...? До сега само пролетни съм купувала на малката от НМ.

Не е есенно,  но не е и за големи студове. Дъщеря ми през по-голямата част от зимата носи такова, но при нас на морето зимата е мека. Взимам и едно по-дебело, като хване някой студ, ама основно с това изкара миналата година.

# 529
Имам едно питане, имам 2 ваучера по 5лв, дали мога да ги ползвам и 2-та едновременно в една поръчка?
Има ли запознати?

Не Cry
Може 5 лв + 10% от дрехи, но не може 5 лв + 5 лв.

# 530
  • Mostly in my mind
Много се напрягам вече, честно...

# 531
С лакирани нокти ли е мъжът? Joy Joy

# 532
  • Mostly in my mind
То само ноктите да е...обстановката-розово. С лакиране е, да. Лакът е пред него заедно с останалите козметични принадлежности в несесерче в лилав цвят. Дългата коса, изражение му, грозна работа, отблъскваща.

# 533

Всяка година пускат такова и много го харесвам като модел ❤ Олекотено е, но честно казано има някаква лека вата и топли (и аз имам такива якета). За мека зима без вятър, сняг и сериозен студ - става. За софийска категорично не 😀
Айде да пускат вече някакъв код за намаление, че съм набелязала сто неща. За РД колко процента подаряват - 10?

# 534
10 за ненамалени и то за следващите две седмици,  щедрост та дрънка.

Да, това вече определено не е като стриите...Flushed

# 535
  • Mostly in my mind
Ето тези блузи снощи бяха на 6 лв. Така ме е яд, че не ги поръчах, заради доставката само спрях Sad дано им променят пак цената. Правят нещо май.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 09:01 от Лолита

# 536
Поръчах аз от блузите, една за подарък, една за сина ми. И зеленото комплектче имаме. Наистина правят нещо, от вчера, но нещо бъгави са нещата - в секцията специални цени повечето са на стандартни цени

# 537
Потвърждавам - нещо правеха - И аз за малко да успея да поръчам комплект детска дънкова риза и панталонки за някаква смешна цена, но ги махнаха преди да успея 😄

# 538
Аз успях да се вредя за тези, сега продължавам да дебна 😄

Скрит текст:

# 539
Сигурно вдигат цените преди намалението:)
Аз днес съм определила час за ревю-да видим кой колко е пораснал и какво ще трябва да се купува, защото междувременно вадя дрехи за бебето и установих, че сме заринати! Уж не съм прекалявала по намаления...

Общи условия

Активация на акаунт