Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 373
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Може ли да се правят повече от една поръчка с 20%?  Да не си опукам отстъпката необмислено🙂

Сега пробвах, не може. Даже ми начисля и доставка Simple Smile

# 571
  • Пловдив
Исках дънки аз, ама не може...панталон цигара ми намаля.

# 572
Мистик, дънките намалени вече ли са? Защото на намалени не дава допълнителни -20% като пробвах (в условията им е само за редовните цени)…. Произволно пробвах на някакви дънки- става с редовна цена, намали ги.

# 573
Намалени не намалява, харесах две неща , обаче има и доставка.

# 574
  • Бургас
На мен също ми начислява доставка в момента, а съм минала 400 точки и имам БД постоянно.

# 575
  • Пловдив
Мистик, дънките намалени вече ли са? Защото на намалени не дава допълнителни -20% като пробвах (в условията им е само за редовните цени)…. Произволно пробвах на някакви дънки- става с редовна цена, намали ги.
не, не са намалени...
Ама за моя профил и точки не дава вного опции Simple Smile и затова явно...
То не, че нямам нужда от нов панталон, ама не мога да реша дали чисто черен или на леки райета.

# 576
А на мен изобщо не ми се появява на началната страница.

# 577
А аз пък имах и 5 лв допълнителна отстъпка. Чак ми се видя малко отстъпената сума, та си го сметнах, ама... толкава си е, правилно са го сметнали.☺️ Просто ми се иска явно, да е повече...

# 578
  • София
Не е за всички лоялни клиенти. Аз имам 230 точки и не ми дава намалението от -20% за днес. Ще продължа да си купувам от другаде като не ми искат парите Thinking

# 579
А аз да питам намаления вече само за лоялни клиенти ли правят?

# 580
А аз да питам намаления вече само за лоялни клиенти ли правят?

Да, някои цени са само за лоялни.

# 581
Аз имам под 230 и ми дава, но само за някои ненамалени.
Доставката ми е проблем, та няма да ги уважа.

# 582
Аз дори не виждам банер за намаление, като си отворя профила. Няма да стане нали? Бях се засилила за пазар за училище. 🤦😁 Кога да го чакаме намалението и ще го има ли или да си похарчим парите другаде. 😂

# 583
Момичета, да питам за съвет относно спортните клинове, отговарят ли си на размерите? Принципно нося Л р-р от НМ, понякога М, но поотслабнах, и не знам сега кой размер да взема. Искам да стои плътно по мен и да не е хлабав, на М ли да заложа, според вас?

# 584
  • БГ
май намалението е над определено ниво Simple Smile аз с моите 153 точки не се класирам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт