Родени през м. май 2022

• 11 764
  • 324
  •   1
Отговори
# 165
Ами така е, гледахме бебешори лято- боди с къс ръкав и айде! А сега зор! 😂
Ние за навън зависи дали е в количката или я нося в раницата. За количката- бодъ дълъг ръкав, суйчер, панталон и чорапки и завита с някаква пеленка. За раницата само боди с дълъг ръкав и панталонче и чорапки. Шапка и в двата случая такава тъничка. В раницата я нося отгоре с яке за бебеносене което е такова за преходни сезони шушляково тъничко ама все пак с някаква вата. И сега извадих покривалото за големия кош че днеска страшен студ беше, та мисля и него да го включа до като още не съм сменила коша. Сега търся космонавтче подходящо за сега, че зимните са ясни ама за сега искам някакво. Май ще наследим едно бяло мечешко, та мисля с него да подкараме.
Я кажете как ги обличате за сън, че ми е по-голяма драма. 3 опит ни е тази вечер, че 2 сутрини я намирам с много студени ръчички и сега търсим подходяща комбинация за 23 градуса. И без това нямам намерение да падаме под тази температура дори и зимата. Чувалчето ни е angel baby 1тог ама спеше и лятото с него само по боди с къс ръкав, та сега обмислям да пробвам и зимно с по нашко дрешки, и това с повече дрешки, та вие как сте в това отношение?

# 166
Аз бях купила за лятото чувалче на Лорели лятно. Обаче нито веднъж не го използвах. Наскоро, като застудя, викам давай да я слагам в него + боди с дълъг ръкав, но не можах да го закопчая на врата и. Тоест закопчах го, но много и стягаше и го махнах. Поръчах на Ейнджъл Бейби есенно чувалче 0-6м. Спи само с боди с дълъг ръкав и това чувалче. Мисля, че засега и е добре. Скоро ще почна да и слагам пижамата с дългия ръкав и дългите крачоли + чувалчето. Искам да поръчам и зимно чувалче на Ейнджъл Бейби, но се чудя 0-6м. ли да взема или направо 6-12м.

# 167
И ние спим с боди с дълъг ръкав и чувалче, само това, тя и лятото си спеше с него, но гледам че й е добре. Вкъщи е 23 градуса и също мисля тази температура да поддържам зимата. Иначе преди с боди с къс ръкав и все ръчичките й студени. За навън - боди с дълъг ръкав и отгоре гащеризонче. Завита също с пеленка. Ние сменихме вече коша и също съм извадила покривалото и за него.

# 168
Аз бях купила за лятото чувалче на Лорели лятно. Обаче нито веднъж не го използвах. Наскоро, като застудя, викам давай да я слагам в него + боди с дълъг ръкав, но не можах да го закопчая на врата и. Тоест закопчах го, но много и стягаше и го махнах. Поръчах на Ейнджъл Бейби есенно чувалче 0-6м. Спи само с боди с дълъг ръкав и това чувалче. Мисля, че засега и е добре. Скоро ще почна да и слагам пижамата с дългия ръкав и дългите крачоли + чувалчето. Искам да поръчам и зимно чувалче на Ейнджъл Бейби, но се чудя 0-6м. ли да взема или направо 6-12м.

Ами те размерите са 0-6 и след това 6-18м май. И аз се чудех същото обаче то не си струва тука за още няма и 2 месеца да поръчвам 0-6м. мисля че по-добре голямо, че ще има сигурно до края на март да спи с него.

# 169
И в нашата спалня е 23 градуса. С чувалче на ХМ е 2 тог. Слагам ѝ ромпърче, но тази сутрин ръчичките ѝ бяха студени, та сега съм в чуденка. Нито искам от сега да я навличам, ни да е със зимно чувалче. Това, с което е в момента, го водят пролетно-есено, та ще видим и тази нощ как ще е.

# 170

Ами те размерите са 0-6 и след това 6-18м май. И аз се чудех същото обаче то не си струва тука за още няма и 2 месеца да поръчвам 0-6м. мисля че по-добре голямо, че ще има сигурно до края на март да спи с него.
Да, така е.
Сутринта поръчах 6-18м. зимно, с еднорози😂 Есенното ни е с коали😂 Супер сладки.

# 171
И в нашата спалня е 23 градуса. С чувалче на ХМ е 2 тог. Слагам ѝ ромпърче, но тази сутрин ръчичките ѝ бяха студени, та сега съм в чуденка. Нито искам от сега да я навличам, ни да е със зимно чувалче. Това, с което е в момента, го водят пролетно-есено, та ще видим и тази нощ как ще е.

На angel baby пролетно есенното е 1тог ама е тъничко за сега според мен. А зимното 2.5 тог разликата е много голяма :/

# 172
Nature High BrightnessМами, честит празник!
Искам да ви попитам сега вашите бебчета на какъв интервал се хранят? Ние все още сме на 3 часа, даже понякога и на по-кратък като си е увеличила и количеството. Heartpulse

# 173
Искам да ви попитам сега вашите бебчета на какъв интервал се хранят? Ние все още сме на 3 часа, даже понякога и на по-кратък като си е увеличила и количеството. Heartpulse
Различно. 3-4 часа обикновено.
Например, ако е заспала или пътуваме - когато се събуди тогава яде. Може да са минали 3 часа, може и 5 часа. Ако не е спала, или пък е спала, но вече са минали 3 часа и е будна - яде. Вечер последно 20-21ч. яде и след това чак към 6-7ч. Някой път са минали 3 часа и е гладна, защото като и дам много бързо яде, но не плаче преди да съм и дала да яде, а някой път още не са минали 3 часа и вече се къса от рев и нищо не помага. Например днес на обяд я дадох на свекърва ми да я гледат. Те вместо да я нахранят със 150-170мл. както обикновено яде, са и дали 70-80мл. и ми звъннаха, че много плакала да идвам да си я прибирам😀 И после така заплака навън, че не мога да сваря да се прибера да си я нахраня аз. Иначе яде по 5 пъти на ден.
Вие по цяла нощ ли спите или ви удари регресията в 4-тия месец, която е?

# 174
Различно. 3-4 часа обикновено.
Например, ако е заспала или пътуваме - когато се събуди тогава яде. Може да са минали 3 часа, може и 5 часа. Ако не е спала, или пък е спала, но вече са минали 3 часа и е будна - яде. Вечер последно 20-21ч. яде и след това чак към 6-7ч. Някой път са минали 3 часа и е гладна, защото като и дам много бързо яде, но не плаче преди да съм и дала да яде, а някой път още не са минали 3 часа и вече се къса от рев и нищо не помага. Например днес на обяд я дадох на свекърва ми да я гледат. Те вместо да я нахранят със 150-170мл. както обикновено яде, са и дали 70-80мл. и ми звъннаха, че много плакала да идвам да си я прибирам😀 И после така заплака навън, че не мога да сваря да се прибера да си я нахраня аз. Иначе яде по 5 пъти на ден.
Вие по цяла нощ ли спите или ви удари регресията в 4-тия месец, която е?
Ами мината нощ примерно заспа в 21ч и се събуди в 4 ч и започна да си приказва. 😅
Не знаех как по друг начин да я приспя и затова я накърмих и стана работата. По-миналата нощ не се буди, заспа пак в 21ч и стана в 8:40 😁 Сега тази вечер заспа в 20:20 ще видим как ще е. Мисля че има някаква регресия, но не е нещо чак толкова много. Според мен скоро при нас ще избият долни зъбчета, доста са й побелели венците за две зъбчета и като цяло е малко по-неспокойна. И като я взема тръгва с устата напред да ме хапне да си ги начеша 😅😅😅
P.S И ми прави впечатление, че от време на време проплаква по време на сън. На няколко пъти се случва. И тази вечер също отново се случи.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 22:32 от Chancharanka ♡ ♡ ♡

# 175
Ние сме по абсолютно същия начин както са littlemuffin и още по-Littlemuffina 😄 хахах
Не се буди през нощта. Но и сме на АМ де, предполагам че с кърменето е различно.
Нашата буба има вече 1 зъб още от преди седмица ако не и повече. 2рия почти в избил вече и той, но определено е повече зор с него от колкото с 1вия.

# 176
Ние сме по абсолютно същия начин както са littlemuffin и още по-Littlemuffina 😄 хахах
Не се буди през нощта. Но и сме на АМ де, предполагам че с кърменето е различно.
Нашата буба има вече 1 зъб още от преди седмица ако не и повече. 2рия почти в избил вече и той, но определено е повече зор с него от колкото с 1вия.
И ние сме на АМ. Още няма зъбки, ама всичко гризе. Жирафчето Софи и е любимата играчка. Сега и поръчах едно зайче, плетено, с бродерия името и. Много ми хареса, дано си го хареса и тя.

# 177
Ние все още ядем по 6 пъти,  но редувам кърма и АМ. Последно почти не беше наддала и сега ще видим с адаптираното как ще е. Уж създадохме някакъв режим - през деня яде през 3 часа, през нощта прави паузите. Заспива между 21-22и става между 4-5 да яде и пак заспива, сутрин се събужда между 8-9, но тази сутрин подрани.
Напоследък е много неспокойна през нощта, само мрънка, постоянно съм над кошарата и шъшкам. 🤪 Миналата нощ стана в 2:30 и заспа в 4, гледа ме и ми се смее. Въх, колко търпелива съм станала, чак ми е нереално.
Не знам регресия ли е, зъбки ли са или закъснели колики, но тъкмо свикнахме да спи спокойно, та и ние да спим и тия нощи ми е много кофти, бях забравила какво е да не спиш. 😵💫😵💫😵💫Като си спомня първите месеци какво безсъние беше, се чудя как съм издържала, но ние Мамитата сме герои!

# 178
Irinak звучи точно като описанието на сънната регресия. Ако бяха колики щеше да разбереш, повярвай ми… Стискай зъби, трябва да отмине. Нормално е с кърменето да се храните по-често, ама сега с АМ ще качи, ще видиш.

littlemuffin абе аз търся някаква играчка за гризане, заслужава ли си жирафчето Софи?

# 179
Irinak звучи точно като описанието на сънната регресия. Ако бяха колики щеше да разбереш, повярвай ми… Стискай зъби, трябва да отмине. Нормално е с кърменето да се храните по-често, ама сега с АМ ще качи, ще видиш.

littlemuffin абе аз търся някаква играчка за гризане, заслужава ли си жирафчето Софи?
Да заслужава си, много си чеша венците с нея. Гризе си я и наистина я успокоява. Аз не я знаех междудругото, подариха ни я.

Общи условия

Активация на акаунт