Пазаруване от answear.bg - Тема 2

• 80 774
  • 871
  •   1
Отговори
# 750
  • София
И при мен излиза така, но не ми позвошява опцията дори и срещу 50 ст.

# 751
Това пише в сайта им, би трябвало да е актуална информация.

# 752
  • Варна
Сега пак го проиграх и наистина ако е доставка до офис на Спиди, плащането с наложен платеж е неактивно.

Явно от скоро има промени, защото последния път като поръчах, свободно можех да избера как да платя, а доставката беше до офис на Спиди.

# 753
Изберете доставка до адрес и запаметете адреса на офис  на Спиди, така става.

# 754
  • София
Поръчайте до адрес с наложен платеж, а след това пренасочете до офис.

# 755
Поръчайте до адрес с наложен платеж, а след това пренасочете до офис.
Да, точно това щях да кажа и аз, но в случай че някой не го е разбрал - По принцип, когато очаквам пратка от Спиди винаги ми идва имейл вечерта преди доставката и ако я пренасоча веднага, идва на по-следващия ден 😁 Не знам каква им е логиката.. За това вече, като си ми дойде смс-а сутринта и пратката ми е в града, чак тогава пренасочвам!

# 756
Пробвах да видя на мен какво ми излиза

# 757
Леле, на всички ни излизат различни неща! Laughing
При мен няма никакво значение какъв адрес задам, домашен или офис на куриер, за плащане имам активна опция само онлайн с карта..

# 758
Леле, на всички ни излизат различни неща! Laughing
При мен няма никакво значение какъв адрес задам, домашен или офис на куриер, за плащане имам активна опция само онлайн с карта..
Явно са го “ъпдейтнали” тези дни и още не им е както трябва системата 😁

# 759
  • София
Момичета, бърз въпрос. Дрехите Answer Lab, (тяхната марка) отговарят ли си на размера?

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 20:36 от gatanegra

# 760
  • Sofia
Според мен да, но имам само две ризи. Бях поръчала още две, но ми бяха леко овърсайз (но такъв е моделът). В описанията има точни мерки за даден размер, ориентирай се по тях.

# 761
Аз имам пола и рокля-отговарят си според мен. А на Веро Мода?

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 09:55 от reninel

# 762
Когато промених на изпращане до адрес със Спиди ми даде опция за плащане при получаване на стойност 0,50 лв.

# 763
  • на земята
За мен са уголемени.Поръчах яке С размер огромно дойде,и една риза също.Дано не ви подведа.Но за мен са уголемеи.Нося С размер аз.

# 764
За мен са уголемени.Поръчах яке С размер огромно дойде,и една риза също.Дано не ви подведа.Но за мен са уголемеи.Нося С размер аз.
Това за Веро мода,нали ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт