Дядо Мраз потропва, с подаръци ни стопля - Видин 6

• 11 719
  • 233
  •   1
Отговори
# 90
Да,да Joyела да видиш как се принтира Mr. Greenмъжо хептем ще залудее,ако не намери връзка за покупка на листовете от София,4е одеве олекна с 40 кинта за хартия Mr. Green Crazy

И аз ползвам този сръбския,незнам дали е есъщия-с много билки е.Ина4е ползваме и Нивеа.

За Бисер и Евка,ами общи познати...Не гледа ли новините,та да ги видиш?

# 91
  • някъде
ми не съм  Crossing Arms
колко листа са 40 лв и за колко снимки формат 10/13 или 10/15 не помня ще стигнат, защото и ние преди време мислихме за такова нещо!
Отивам да си храня тамагочито Heart Eyes baby_neutral

# 92
Еееее 39 киннта комплект глава+40 листа-10/15-в Германос Twisted Evil

Ама следващите покупки,ще са от мост или жар и цените са много по приемливи а за броя на снимки просто да не ти говоря WhistlingАма ние тук нали сме баровци вси4ките и целия град е луднал,що да не искат майка си и баща си,като само на едно място ги има #2gunfire

Трябва да знеш,4е снимките нямат нищо общо с тия на фотото,па нека ми говори оня другия път,4е ми били скапани снимките,заради апарата Twisted Evil

Еййй не мога да се накефяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Crazy

# 93
Мегитаааа,къде си Hug
Кога ще идваш на сам?Или да вземем ние с Люби да идем при лелята Joy

# 94
Йо, ние имаме принтер- комбиниран с ксерокс , скенер и принтер за снимки.В началото докато му се накефя правих снимки-обаче вече не.Както казваш снимките не излизат добре и така бързо заминава цветната глава , че ме заболява моята.Дано вашия да е икономичен!
Ох какво слънце е тук .днес вече ще излизам - болна , здрава  няма как.

# 95
Фиона,не си ме разбрала правилно...напротив стават страхотни снимки.Този е Кодак и си е само за апарат4ето,т.е.само за снимки.

# 96
  • някъде
Йо, аз не разбрах колко ти излиза една снимка 10/15 newsm78
Защото вече има онлайн сайтове за поръчка на снимки и излизат по 20 ст, даже и по 15 ако направиш по-голяма поръчка! Thinking
Петя, болна ли си била защото все не можем да се засечем по този скайп? Hug

# 97
Ами в Моста,ако не бъркам за 8$ бяха 160 снимки/май така беше/,само дето незнам главата колко ти излиза newsm78

А с онлайн поръ4ките е все тая,като си платиш доставката-3.50,по добре си ги направи тук за 330-35стотинки.

Айде приятна ви ве4ер,аз отивамна сбирка Whistling

# 98
Ами болна и аз и София, но ни мина вече.
Йоана, браво на вашия принтер.Нашите като ги гледаш отделно стават, но сравниш ли ги с снимка от фотото- личи голяма разлика.

# 99
  • UK
Мегитаааа,къде си Hug
Кога ще идваш на сам?Или да вземем ние с Люби да идем при лелята Joy

Имаме ужасен проблем  #Cussing out
 Племенничката на мъжлето е хванала шарка и свекърва ми беше при нея и се прибва в неделя и сега като разбра, че съм бременна забрани да ходя докато не мине карантинния период за да не направим беля  Cry Ама най- гадното е, че карантината е 28 дена  #Crazy Sick ... е аз к'во без мъж ли ще бременея  #Cussing out
 Ама и той не може да идва заради това... защото е в допир с майка си и ги е страх  ooooh!
 Та сега са ме изолирали.... така чееееееееее идвайте с малкото съкровише да си го нагушкаааааам  Hug   bouquet

# 100
Малкото съкровище,седи с вуй4о си и детегледа4ката,та му пукат ушите Wink

Мен не ме търсете до обяд,сега отивам да заведа Люби на ясла и се паркирвам в кревата обратно Rolling Eyes

# 101
Мегита,исках да те питам още сутринта,ама ...
Твойто свеки кво така се е загрижила за тебе,а аз се 4удя какво е това слънцеее дето е грейнало-той май заради нея Mr. Green

# 102
  • UK
Мегита,исках да те питам още сутринта,ама ...
Твойто свеки кво така се е загрижила за тебе,а аз се 4удя какво е това слънцеее дето е грейнало-той май заради нея Mr. Green

Лелее  Mr. Green май май  Laughing
 И майка ми това се питаше ама вече не става въпрос само за мен все пак... бебето е от сина и така, че как няма  #2gunfire
 Да се надяваме, че ще е все така, че аз много обичам да ме глезят а като знам, че все като съм там само готвя, чистя и не мога да си почина...  Sick дано да реши поне малко да ме поглези...  Crossing Arms
 Мен ме е хванал един зъбоболллл  ooooh! не мога да ям... сега се връщам от зъболекар и ми сложи лекарство да ми облекчи мъките ама то гадно е, че е мъдрец...  #Cussing out сега ли реших да помъдрявам...  Tired... той ми избива от 2 години ама точно сега реши да ми се подуе като домат  #Crazy... не мога да си храня бебето от него  Whistling

# 103
 Joy hahaha Joyс тоя зъбобол и с това мъдреене ме умори Joy
Ей,като идваш,ела аз ще те поглезя с ядене CrazyЕдно прасе ни 4ака с мъжо днес да го разфасоваме,ама мен не ме е пуснало от снощи,а той горкия е на работа и кой знае кога ще се прибере SickТа ща не ща,май мен си ме 4ака-само дето мен нещо ме помръзва Tired

# 104
Добро утроооо.
Къде сте вси4ки бе?Никакви ви няма newsm78
Що така?

Аз закарах детенце на ясла и сега се помотвам пред компа,4е не се знае дали ще седна за днес пак.Освен,ако не ме зарадват с нов монитор Crazy

Диди,как е бонбон4о?Да го нацункаш от мен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт