КАУФЛАНД - тема 59

• 62 205
  • 897
  •   1
Отговори
# 675
  • в сърцата на децата <3
Да, под 100 лева бяха. Но дали и кога ще ги пуснат пак...

# 676
Кой модел е фрайъра на switch on, да си го следя по брошурите. Скоро дали са го пускали?

# 677
  • в сърцата на децата <3
Ето така изглежда, числата на модела ще ги потърся и ще добавя

Едитвам с още една снимка, която ми изкара гуугъл (и която мисля, че е на Долче)

# 678
Фурна с вентилатор не постига ли същото?

# 679
Соул, ако е със същите обем, мощност, аксесоари (цилиндрична кошница, шишчета и голям шиш, които се въртят, мрежести тавички)- да, може.🙂 Филе суша на 2 реда, т.е. трябват ми поне 2 мрежеста тавички. Картофи, тиквички и др. стават чудесни в кошницата, която се върти. Използвам си и фурната аз- ако трябва да пека 4 пилешки бутчета с част от гърба+ картофи и/или тиквички.

# 680
Страхотни сте, много вкусно ми звучи всичко. Нямам търпение да го пуснат, дано не объркам модела, че всички ми изглеждат еднакви.

Едит: в този фритюрник може ли да се вари ориз, тия решетки много едри ми се виждат.

Последна редакция: ср, 10 авг 2022, 20:41 от dani-ela-80

# 681

Виното го купувам основно заради дамаджаната и го ползвам за готвене или заминава в казана за варене на ракия.

# 682
  • в сърцата на децата <3
Страхотни сте, много вкусно ми звучи всичко. Нямам търпение да го пуснат, дано не объркам модела, че всички ми изглеждат еднакви.

Едит: в този фритюрник може ли да се вари ориз, тия решетки много едри ми се виждат.
Не, това за варенето на ориз е мултикукър Simple Smile Но ако ти трябва само за ориза си вземи оризоварка, значително по-евтини са. Или кукър втора ръка. Имам Делимано и хич не съм очарована. Но не е под налягане де. На майка е Тефал херметик и си е супер машинка, ще дебна ЧП тази година да взема един и за вкъщи. Но само ако готвиш и ядете манджи, за другите неща е силно компромисен. Все пак вкъщи повече ползвам фраера. Ето идва септември, голямото дете тръгва на училище и отново всяка сутрин ще пека закуски... За две кренвиршки или 5 топчета Добруджанки цяла фурна... А на фраера си се изпичат идеално, че и доста по-бързо. Ослушвай се, следи си тука темичката, то като се появи ще се чуе 😂

# 683
Благодаря Сноу и Долче, темичката си я следя редовно, да напомните ако се зададе промоцийка. А пък за ориза синко много обича ризото и май с тази идея искаше еъйр фрайъра, но пък мен ме грабна с пиленцата на грил, шишчетата и сега ще сме в дилема. Много уреди станаха в къщи, даже и за таз фурничка няма место за нея, а камо ли за оризоварки и други кукъри.

# 684
Днес не видях яйца по 2.79?
При вас има ли?

# 685
При вас има ли?
Не са ли тези по 2.89? Ако са те,то те са от утре(четвъртък)
Скрит текст:
И аз ще гледам за air fryer. Само двама човека сме и от доста време се чудя каква марка да си взема и щом този е хубав🤗зарибихте ме😃само как ще го доклача до вкъщи не зная,ама това ще го мисля щом дойде времето

# 686
Благодаря, Лени, не съм обърнала внимание. Blush

# 687
При вас има ли?
Не са ли тези по 2.89? Ако са те,то те са от утре(четвъртък)
Скрит текст:
И аз ще гледам за air fryer. Само двама човека сме и от доста време се чудя каква марка да си взема и щом този е хубав🤗зарибихте ме😃само как ще го доклача до вкъщи не зная,ама това ще го мисля щом дойде времето

Те хвалят друг, а не мухлерския. С на мухлер може ли да правят ориз и тем подобни манджи.

# 688
Аз за Switch on ще гледам🙂. Даже си скрийншотнах(от темата) и гледах в интернет

# 689
В постоянния асортимент има ли го, и аз ще се затичам утре да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт