КАУФЛАНД - тема 59

• 62 168
  • 897
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, ако искате има тема за зимнини - може да преместим дискусията там, защото тук сме много офтопик.
Може ли линк?

# 646
  • в сърцата на децата <3
Момичета, ако искате има тема за зимнини - може да преместим дискусията там, защото тук сме много офтопик.
Може ли линк?
Заповядай Simple Smile
https://m.bg-mamma.com/?topic=1373753

# 647
  • Mostly in my mind
Имаше ли флашки при вас? При нас свършили. Уж в четвъртък щели да зареждат.

# 648
Да, в сряда-четвъртък зареждат пак в нашия филиал (и от националния им телефон са ми го казвали).

# 649
УСБ 2.0 Това за съвремените обеми ще се влачи с часове. Зависи за какво я вземате. За малки файлчета или за дълго съхранение на неща само за четене става. За ежедневна интензивна работа не.

# 650
Уредът за сушене е боклук, дъщеря ми го купи и от първото сушене реотаните изгоряха и още е на ремонт!

# 651
  • Mostly in my mind
УСБ 2.0 Това за съвремените обеми ще се влачи с часове. Зависи за какво я вземате. За малки файлчета или за дълго съхранение на неща само за четене става. За ежедневна интензивна работа не.
За снимки с голям размер.

# 652
  • в сърцата на децата <3
Аз от предишна промоция си взех две - едната е в колата с музика, другата я ползвам да си прехвърлям .dxf файлове от настолната работна станция към работилницата 😁 Така че - имат си приложение.

# 653
За снимки с голям размер.
ще ги качвате еднократно и там ще стоят на "архив" или постоянно ще ги копирате насам натам. За първото ne бих използвал флаш а външен хард диск механичен не ССД. За второто скоростите са плачевни. Справка снимката.
Скрит текст:

# 654
  • Mostly in my mind
Еднократно. Ще ги давам на някои от клиентите си. Фотограф съм.
Външни хардове имам няколко. Simple Smile

# 655
Пратих сина за дамаджана (5 литра, стъклена, 7.99 лв.), но още снощи имало само 1 и то без тапа. Дали са прибрали тапата на Информация (спомням си, че мерителната чашка от яйцеварката взех от там, а съм чела и за други дребни неща), или някой си я е прибрал? Не се сетил да пита на място.

# 656
Пратих сина за дамаджана (5 литра, стъклена, 7.99 лв.), но още снощи имало само 1 и то без тапа. Дали са прибрали тапата на Информация (спомням си, че мерителната чашка от яйцеварката взех от там, а съм чела и за други дребни неща), или някой си я е прибрал? Не се сетил да пита на място.

Аз купувам на промо 5 литра италианско вино за 12 лв и остава дамаджаната за теб+ че е с по-хубаво капачка.

П.п.Виното става за готвене.

# 657
Кое е това вино?

# 658
Похвалвам ръчното чопърче на К-класик (с въженцето)- доста ми хареса, а и за 7,99 лв е екстра!😃
Тази вечер взех копър по 31 ст., моркови по 21 ст., диня по 39 ст., краставици по 62 ст и корнишони по 42 ст. Още прясно мляко, белен суров слънчоглед, сух чесън (в пакетчета) и маслини услу (чак на касата им излиза намалената цена).

Последна редакция: ср, 10 авг 2022, 00:15 от dolce miele

# 659
  • в сърцата на децата <3
Ох, колко му се чудих на това чопърче! Обикалям и си мисля "Ако го взема, ще го ползвам, това е ясно. Но ТРЯБВА ли ми?! При положение, че робота стои на плота и обикновено количествата, които режа и разбърквам са по-големи от обема на чопърчето... Та накрая не взех, но ми се стори много симпатично 😁

Общи условия

Активация на акаунт