КАУФЛАНД - тема 59

• 62 158
  • 897
  •   1
Отговори
# 735
Вече не се възмущавам на цените, че ефект няма. Купувам само което е изгодно. Ананас на 79 стотинки - да. Ябълки на 4,50 - не. Целият джънк е аут, освобождава ми средства за основните продукти. Навсякъде по света има инфлация, ама в България върви и спекула и това е много противно, защото стандартът на живот не може да се каже, че е висок.

От новата брошура  почти нищо. Сливи, грейпфрут, рикота може би. От вечерните намаления каквото е нужно за вкъщи.

# 736
Да, и аз така. Но Доместос няма как да ми отпадне като консуматив.

# 737
И на мен. Сладоледи обаче не купувам. Само 2 пъти това лято, като вторият път ми беше излишен, не си заслужаваха.

# 738
Вчера взех козунак намален от 4,99лв на 2,99. Толкова се зарадвах, че чак вкъщи се усетих, че до по- миналата година този козунак го купувах за 1,99лв. И то не намален. Миналата не си спомням как вървяха цените, защото бях обхваната от манията на домашно приготвените печива и не сме купували. Но всичко е безумно скъпо и просто незнам как хората търпят, а не се възмущават и не изискват от държавата да вземе мерки. Имало война в Русия. Добре, но Русия не е целия свят, че да ни се отрази така. Нещо не я разбирам тази работа.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 10:18 от Mia Rulana

# 739
Аз този  път май нищо не харесах за следващата седмица. Може би ще скоча само за сладолед Рафи  и бутер тесто с карта е на добра цена.
 И понеже обсъждахме цената на ТХ Фамилия, да кажа ,че от другата седмица ще е на 18 лв за 40бр в Т маркет

# 740
Още една брошура са пуснали(като проверявах по-рано нямаше🤔)
Отлични комбинации от понеделник, 15.08.2022 до неделя, 28.08.2022

От тази лимони и може би мента в саксия. И аз вече не сравнявам цените с преди(че ще полудея с това постоянно качване на цените и още ще се качват),купувам каквото харесвам и ми е изгодно. Тази година и ние понамалихме сладоледа. Миналата година постоянно да има във фризера сега няколко пъти сме купували

# 741
Сладоледът Дионе ако ви харесва, в момента манго с маракуя и шамфъстък с ванилия са по 1.20. Ванилия сърце е 1.30.
Сега гледам в допълнителната брошура солен карамел намален от 3.59 на 1.99.
Защо такава разлика между видовете не знам.

# 742
Още една брошура са пуснали(като проверявах по-рано нямаше🤔)
Отлични комбинации от понеделник, 15.08.2022 до неделя, 28.08.2022

От тази лимони и може би мента в саксия. И аз вече не сравнявам цените с преди(че ще полудея с това постоянно качване на цените и още ще се качват),купувам каквото харесвам и ми е изгодно. Тази година и ние понамалихме сладоледа. Миналата година постоянно да има във фризера сега няколко пъти сме купували
Само за комбинации ли важат тези цени в брошурата или може да вземеш 10 бири без хамбургер

# 743
Просто казват,че тези питиета ще си вървят със бургерите. Може да вземете самостоятелно бургери,само кола или само бира

# 744
Тези комбинации отново ме подсещат за неуспешната им промоция баничка+ айрян. Тогава из целия магазин имаше изоставени банички, защото нямаше айряни. Дано повече не повтарят грешката си.

# 745
От тази допълнителната брошура ще ходя за рибното панирано филе, миналата седмица взех да го пробваме и много ни хареса това което е със сирене и билки. Дано успея и капсули Ариел да взема 2-3 кутии. Преди взимах за 30 и няколко лева 2 кутии по 45 бр,но май отдавна не са пускали ,а имам половин кутия и както скачат цените да взема да се позапася

# 746
Сладолед в жегите е огромно удоволствие. Особено ако си навън с компания. И аз не мога без него. Трябва се живее от време на време, а не само да съществуваш. Но наскоро открих , че сладоледът всъщност идва по-отровен и от най отровната храна която сте яли. Всичко си има. Глюкоза, хидр.палма, картаген, фруктоза, гумички, оцветители, фалшиво мляко, още някои Е-та.
Но ако е сезонен и не се яде през годината, а се намалят останалите вредни храни ,тогава може. Аз си харесах меда на последната страница на 25%. Моля този път да не ми го изграбите))

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 12:21 от Didity02

# 747
Или нарочно го правят или са некадърни да си организират успешно промоциите. Визирам баничките с айрян, моцарелата преди месец, а тази седмица и сиренето Елена. Имало е само първия ден и до ден днешен нямат доставка и наличност, да са продали 1 тенекия от него, колкото са имали в наличност. С моцарелите в момента нямат проблем със зареждането, сигурно и сиренето ще си се продава спокойно другата седмица, но разбира се на друга цена.

# 748
Тъкмо се връщам от магазина,през седмицата  изключих че трябваше да ходя за кафе капсули,щях да взимам и сирене ,но и при нас няма. Жената на витрината със сирената каза,че от вторник няма сирене Елена. Беше страшна лудница в магазина,но фиксирах Ариел капсули 45 бр за 19.99 и взех 3 да не ходя пак другата седмица. Взех 2 кутии сладолед от този който е 2 на цената на 1 за 8лв. Имаше и намалена пъстърва, та и от нея взех за вечеря. Общо взето нищо кой знае какво не взех и пак дадох близо 120 лв на касата, направо се плаша как вече  един междинен пазар с почти нищо за хладилника излиза над 100 лв

# 749
Брех, какъв е този вълшебен сладолед дето е струвал 16лв за 2 кутии по 500гр от супермаркет,.че се лъжете да го вземете на 8лв, т.е. по 4лв кутия дето си е стандартна цена без намаление за сладолед. Типичен маргетингов трик според мен. Или е Био сладолед нещо изчистен..

Общи условия

Активация на акаунт