Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за стволовите клетки и някой запазил ли е пъпната връв в банка?
Какви са мненията за контракциите по време на бременност и колко често се усеща бебето?
Какви са мненията за пола на бебето и как участниците се справят с коментарите относно пола на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за стволовите клетки и някой запазил ли е пъпната връв в банка?
Форумът включва дискусия относно стволовите клетки и запазването на пъпната връв в банка. Един участник изразява интерес към стволовите клетки и иска да чуе мненията на другите. Въпросът за съхраняването на пъпна връв в банка също се повдига. Някои участници споделят своите мнения, като един изразява интерес и съмнения, докато други споделят своя личен опит и въпроси по темата.
-
Какви са мненията за контракциите по време на бременност и колко често се усеща бебето?
Във форума се обсъждат теми, свързани с бременността, включително контракции и усещане на бебето. Участниците споделят своя опит и търсят съвети един от друг. Един участник споменава, че има случайни контракции, докато други обсъждат честотата на усещане на бебето. Освен това се засягат страховете и тревогите относно бременността.
-
Какви са мненията за пола на бебето и как участниците се справят с коментарите относно пола на бебето?
Форумът включва дискусия относно коментарите за пола на бебето, като участниците споделят своите преживявания и се консултират помежду си. Един участник споделя, че е притеснен от коментарите, които получава относно пола на бебето, докато други споделят свои преживявания и мнения по въпроса. Въпросът за коментарите относно пола на бебето предизвиква интерес и обсъждане сред участниците.
-
Какви са мненията за дълготрайни парфюми и кои марки се препоръчват?
-
Какви са превръзките за родилки и как да се подготвим за болницата?
Не се притеснявай, мисля, че лекарите ще направят всичко, за да сте добре ти и бебо. Пиши как си и къде си и колко време ще те задържат. Ако искаш някой ден групата можем да дойдем да те видим, ако не възразяваш.
Хайде, лягай да почиваш, че ти доста се преумори от работа и обикаляне насам натам.
ми все не намирах време да се разправям с това. Няма да ги забравите, споко. И ги нагалсих точно за 1 ден /за дрешки за мама естествено/, панталонче, дънки, колан...и хоп, бяха свършили кажи-речи. Този път пак ще се поглезя с тях, така де, според мен това е награда за майката.

Ще го добавиш, нали?
Когато можеш пиши, че тук всички се притесняваме за теб.
Тази вечер освен молитвата си за беба, ще има още доста съфорумки да споменавам.
Как пък уцелих и аз значи! С нейно разрешение пиша ъпдейт на инфото - в болницата на Мазнейкова е, с контракции, но без разкритие. Хакнали са й 2 инжекции Но Шпа и вероятно ще я включат на система магнезий (поне би следвало). Звучеше усмихната, каквато си я знаем, ама какво й е в душицата - това само можем да гадаем. Тя самата се надява да не я държат много и бързо да я пуснат, но пък аз се надявам да я пуснат, когато преценят, че е безопасно за нея и за бебо. По-късно самата тя ще се логне да сподели информация, въоръжила се е с всякакви техники (имам предвид компове и средства за безжична връзка).
и бебо да постои още малко на топло,а сега не се отчайвай и мисли че сме с теб и те подкрепяме
.И аз ви писах,че бях миналата седмица в болницата за задържане и знам какво е
,но пък от друга страна ще следят постоянно тоновете на бебето,
,което е добре пък и за твое спокойствие....