Идва скоро люта зима, ЯНУАРИ бебчета във люлките ще има!!!

• 10 197
  • 270
  •   1
Отговори
# 165
Честито Вики_76,  да ти е живо и здраво бебчето и скоро да бъдете заедно вкъщи.
Ивонска, дръж се, януари е далече!

# 166
Viki_76, ЧЕСТИТ ТИ СИН! Да е жив и здрав и много да ви радва!

Ивонска, с теб сме!  Hug Не се притеснявай, мисля, че лекарите ще направят всичко, за да сте добре ти и бебо. Пиши как си и къде си и колко време ще те задържат. Ако искаш някой ден групата можем да дойдем да те видим, ако не възразяваш.  lalalalaХайде, лягай да почиваш, че ти доста се преумори от работа и обикаляне насам натам.

Тити, в този магазин цените са доста височки. Количките са над 1000 лв., но са от комбинираните, леглата не съм ги виждала, но знам, че ги чакаха и те са дооооооооста скъпи - комплекта към 3000 лв., но отиди да изплакнеш окото. Има интересни неща, като си в района отиди и до другия магазин на Пиере и тук цените не са ниски, но ти ще си прецениш.

За педиатъра - Ним е дала най-точната информация, както винаги. Ним, златна си!!! Важно е да се разбереш предварително с нея и после тя ще ти каже какво да правите.
Ним, за 200 лв. след раждането да кажа, че питах и казаха, че можеш до 3 год. да подадеш документите, така че не е нужно веднага след раждането, а може да изчакаме 1-2 месеца, но не казвам да го отлагаме, защото може да забравим.

# 167
  • София
Аз тези 200лв си ги взех никол като стана на 11 месеца.  Joy ми все не намирах време да се разправям с това. Няма да ги забравите, споко. И ги нагалсих точно за 1 ден /за дрешки за мама естествено/, панталонче, дънки, колан...и хоп, бяха свършили кажи-речи. Този път пак ще се поглезя с тях, така де, според мен това е награда за майката.  baby_neutral

# 168
За количките-подкрепям напълно. Ние си взехме едно Quinny, но стар модел. Сега като се замисля, зимния кош е ненужен, тъй като има кошница за кола към нея, която може да се закачи върху носещата част...но късно вече...ама мъжа ми каза, че коли/чките/ вкъщи той ги избирал.
Иначе си имам аз една любима количка, но смятам инвестицията за безумно неразумна. /www.stokke.com/
Мими, от твоите коктейлчета, та чак сега се събудих.
Моята бебка не подава сигнали за излизане, контракции няма. Избих рибата с хемоглобин 128, при условие,че винаги съм била с нисък, а сега не приемам допълнително витамини, желязо или там каквото се пие /само все още фолиева/.Наблягам на мандаринено-шоколадена диета...е и съм +12 кг.
Вече е почти weekend! Mr. Green

# 169
  • София
Mimi_81, Честит празник на мъж ти!!!Бъдете щастливи заедно!
Аз все пак си оставам за понеделник за ЖК, май Ивонска доста ме уплаши с това нейно задържане! А пък не се и обажда.... newsm78
За педиатрите - при мен първоначално лекар на детето беше нашия личен, но и тя самата дойде още на деня след изписването ни. А на втория месец избрахме педиатър.
Но все пак това беше преди 6 години, - след взимането на акта за раждане отидохме до РЗОК, за да ни дадат оттам формуляри за личен лекар .
Това с до три години за помощта е вярно, но по-добре да не се отлага много, а може и таткото да се оправи с подаването на искането за помощта.
Поздрави!

# 170
  • София
Viki_76, ЧЕСТИТ ТИ СИН!

Да сте живи и здрави, ти бързо да се възстановяваш! Не пишеш как се казва малкият юнак? Вярвам, че той бързичко ще наддаде и скоро ще си бъде у дома за радост на мама и тати. Бъдете силни!   bouquet

Добито, вече си имаме януарче за челното почетно място в списъка!  Simple Smile Ще го добавиш, нали?

# 171
  • Русе
Мами,имате ли коледно настроение?Кога да започнем с украсата?А измислихте ли имена на бебоците?

# 172
Ним, благодаря ти за информацията за педатрите!
Вики, честит ти син. Да е жив и здрав и дано скоро да си го гушкаш. Пиши по-често какво става и като си го прибереш вкъщи не забравяй да се похвалиш!
Ивонска, стискам палци всичко да е наред! Praynig Когато можеш пиши, че тук всички се притесняваме за теб.

# 173
  • София
Ивонска, мила, какво стана бе, душа!?! Дръж се, горе главата - повтаряй си, че е за доброто на бебчо. Контракциите ли са много или имаш скъсяване/разкритие на шийката? Пиши в коя болница си, кога е времето за свиждане и идвам с кило банани и малка биричка, маскирана в кутия от натурален сок!  Wink Тази вечер освен молитвата си за беба, ще има още доста съфорумки да споменавам.

В този ред на мисли, Анджелина, имаш ли връзка с Деси-Кавър? Последното й влизане във форума е от септември месец, тя лежеше с контракции и пишеше редовно и изведнъж изчезна.  Thinking

stiliana1, помня аз, че ти имаше 3 поредни стерилни урини без бактерии. Мисля си, че 3 поредни не могат да бъдат 3 погрешни.  newsm78 Надявам се и този път случаят да е такъв. Знам, че е нервно да чакаш, особено до понеделник, ама стискам палци да се получи като при мен!  Praynig   bouquet

Лелеее, януарчетата започнаха! Момичета, започна се! Пожелавам си само всички бебоци да са живи и здрави! Желая го от сърце на всички!

# 174
Вики, 4естито ти сладурчре! Да се оби4ате и много да се гордее6 с него! Нека сега расте и става силно!  bouquet

Ивонски, дръж печено! дано всичко се оправи!

# 175
  • В офиса
Вики, честит ти малък мъж! Да ти расте здрав и силен! Дано в най-скоро време си го гушнеш в къщи!

Момичета, някой няма ли мобилния на Ивонска? Да й предаде цялата ни виртуална подкрепа.  Hug
Мисля, че трябва да е в Света София на Мазнейкова.
Ивонска, спокойствие и само спокойствие, както обича да казва Карлсон. Знаеш, че си в добри ръце, а това е най-важното, даже и ако бебчо реши, че не му се стои на топло.

# 176
  • София
Звъннах на Ивонска, ама ми затвори!  Thinking Може да не е удобно сега, ще пробвам след час пак.

РЕДАКТИРАМ СЕ - Ивонска съм я целнала точно докато са я проверявали за разкритие на стола!   Crazy Как пък уцелих и аз значи! С нейно разрешение пиша ъпдейт на инфото - в болницата на Мазнейкова е, с контракции, но без разкритие. Хакнали са й 2 инжекции Но Шпа и вероятно ще я включат на система магнезий (поне би следвало). Звучеше усмихната, каквато си я знаем, ама какво й е в душицата - това само можем да гадаем. Тя самата се надява да не я държат много и бързо да я пуснат, но пък аз се надявам да я пуснат, когато преценят, че е безопасно за нея и за бебо. По-късно самата тя ще се логне да сподели информация, въоръжила се е с всякакви техники (имам предвид компове и средства за безжична връзка).

Ами това е, аз отивам да си намеря занимание, че много ми дойдоха емоциите тука и се притесних нещо. Целувам виртуално всички, а най-вече момичетата, които лежат за задържане - било у дома, било в болница.

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 17:26 от _Ним_

# 177
Viki_76 - да ти е живо и здраво малкото юначе! Много да ви радва и да сте безкрайно щастливи    bouquet

Мими - и на твоя мъж да е честито! Пожелавам ви да сте все така хубаво, щастливо и задружно семейство, което скоро ще се увеличи с един малък мъж!   bouquet Hug  bouquet

# 178
  • У дома... някъде
viki 76,`честито бебче!!!! smile3525 smile3525 smile3525
 Ivonska стискам палци всичко да е наред newsm17 и бебо да постои още малко на топло,а сега не се отчайвай и мисли че сме с теб и те подкрепяме spoko.И аз ви писах,че бях миналата седмица в болницата за задържане и знам какво е   costumed050,но пък от друга страна ще следят постоянно тоновете на бебето, newsm30,което е добре пък и за твое спокойствие....
   Пиши как си,чакаме резултат atwork

# 179
VIKI 76 честито бебче и от мене    bouquet   bouquet   bouquet

Здравейте  от мене мами. Виждам, че вече има голяма еуфория  Crazy. Да Ви попитам сред Вас има ли такива, на които бебчетата още не са се обърнали в правилното положение. Аз съм за 07 Януари, но малчунка не се обърнала още. Докторката каза, че ще чакаме до 14-15 Декември и ако не се обърне, най-вероятно ще си имаме Коледно бебе в къщи.. Та малко ми е едно такова...Имам вътрешното усещане, че хем ще си се обърне, хем ще бъде и тазгодишно бебе...малко объркано го споделих ама...
 Споделете моля Ви при Вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт