Идва скоро люта зима, ЯНУАРИ бебчета във люлките ще има!!!

• 10 196
  • 270
  •   1
Отговори
# 180
  • София
благодаря на всички за подкрепата. сега съм овързана със с-ми и памучета за натискане, но нема да раждам днес!  Mr. Green
GPRSa е дървеняшка връзка, повече 6те ви чета...

обичам ви и се пазете, а аз си го изпросих... щото съм много ербап  Hug

# 181
  • София
Ивонска, добре че успя да ни пишеш поне  Mr. Green Притеснихме сЪ.
Хайде сега да лежиш и да почиваш!! Peace

# 182
  • У дома... някъде
VIKI 76 честито бебче и от мене    bouquet   bouquet   bouquet

Здравейте  от мене мами. Виждам, че вече има голяма еуфория  Crazy. Да Ви попитам сред Вас има ли такива, на които бебчетата още не са се обърнали в правилното положение. Аз съм за 07 Януари, но малчунка не се обърнала още. Докторката каза, че ще чакаме до 14-15 Декември и ако не се обърне, най-вероятно ще си имаме Коледно бебе в къщи.. Та малко ми е едно такова...Имам вътрешното усещане, че хем ще си се обърне, хем ще бъде и тазгодишно бебе...малко объркано го споделих ама...
 Споделете моля Ви при Вас как е?

Ха,и аз съм за 7.01 newsm30.Моето бебче се обърна с главата надолу преди 2 седмици,дано и при теб да стане тези дни,че май намекваш за секцио а не си много навита ми се струва? Weary

# 183
Вики, честито бебче!    bouquet
Пожелавам ти скоро да се гушкате и да сте първи както сред януарската дружина така и в живота изобщо!

Ивонска, ама как ни уплаши само! Да се оправяш възможно най-скоро и кротването да не е временно явление, а да е до термин  Laughing и после едно хубаво и жизнерадостно бебче!  Hug

Сдобих се с мечтания термометър за стая днеска дето е и нощна лампа и свети в различни цветове според това дали е подходяща температурата за бебчо. Ох, май се вманиячавам вече ама нали като не знам какво точно ми предстои и гледам да заместя предварителния опит с техника.....
Я кажете измислили ли сте имена вече наистина, че ние сме в разгара на тия дебати и не ми се мисли ако бебето дойде по-рано.

# 184
  • София
sasha, болката беше остра ниско долу от яйчник до яйчник.... при всяко помръдване

# 185

[/quote]

Ха,и аз съм за 7.01 newsm30.Моето бебче се обърна с главата надолу преди 2 седмици,дано и при теб да стане тези дни,че май намекваш за секцио а не си много навита ми се струва? Weary
[/quote]

То да ти кажа и аз вече незнам как искам да раждам. Луда работа - днес искам секцио, утре пък съм за нормално абе откачалка.... Само аз ли се халосвам така ...

# 186
Сега погледнах Valeria81, че то ние на 07 Януари само девойки чакаме  Crazy един мъж няма  bowuu

# 187
Обменната карта е един лист, на който гинеколога пише как е протекла бременността, какви изследвания ти е правил, разни такива неща, нищо специално. И какво раждане препоръчва - секцио,или нормално. Дават я след 36г.с.
А за секциото, не е рано, 12-13 дни преди термина. Защото е второ секцио, бебето върви едричко и да не стане някой фал. Така или иначе и първо секцио да беше, се правят 10тина дни преди термин. Нали за това е "планово", иначе току виж станало спешно секцио, като тръгнат контракциите, или ти се спука мехура... Confused
Много ти благодаря за информацията,тъкмо се успокоих,че дори да са ми дали по-ранна дата за раждане,няма да е толкова фатално да извадят бебо по-рано HugА за обменната карта ще питам Асенова-досега тя ми е водила консултациите,ако не и е проблем да ми направи,защото може и да не е на смяна като му дойде времето...Повелавам ти най-хубавото и здраво бебе за Коледа Hug Hug Heart Eyes

# 188
  • В офиса
Да Ви попитам сред Вас има ли такива, на които бебчетата още не са се обърнали в правилното положение.

Ами моето диване преди седмица беше главично, а в понеделник - крачно.  Rolling Eyes
Да видим до края дали пак ще се обърне. Иначе терминът ми е на 19-ти, т.е. време има.
Аз изобщо не искам да раждам секцио. Ако нормалното раждане мине като хората възстановителния процес е много по-къс, от колкото при секцио. На мен никак не ми се ще със седмици да се пазя да не мога да си вдигна голямата дъщеря, а с месеци да не мога да отида на фитнес.
Но какво ще стане е божа работа.

# 189
  • У дома... някъде
Мен ме е страх за секцио,в смисъл страх ме е от оперативни намеси no,така че ми се ще да родя нормално ако е възможно без много болка(нищо не искам нали) smile3532
Днес с поредните покупки за бебка си купих луна и многоооо звездички за стаята в която ще сме с малкото фъстъче(те се лепят на тавана и като се нагреят от лампата светят нощем,нали се сещате) rotfImboАма нали и аз съм още малко детенце и се радвам на такива нещица,та се надявам и на беба да и харесат newsm44

# 190
Viki честит ти син
Много скоро всичко да е идеално,да е жив и здрав и много ,много да ви радва   bouquet

Олееее,почна се  Shocked Скоро една по една ще пишем кой какво е "излюпил"....
 baby_neutral

Благодаря Ви на всички за пожеланията и поздравите-да ви се връщат   bouquet

Аз сега ще подготвям трапезата-кат са почне салатки,мезета,вечери и гарнитури  Whistling

Между другото бях при доки и той каза,е прокървяването е от гъбките...да не се шашкам,но пък днес нямам никакви "течове".

Добре , че Ивонска се пооправя...  Praynig

Моя док ми казава ,че имам картон при него ,а не обменна карта-предполагам,че е същото  newsm78

# 191
Ами да нещо такова и мене ме тресе само като се сетя за опрационна и ми става адски студено едно такова  Tired. Ама и друго ме притеснява нещо много малък срок и дават да се обърне до 14-15 декември. Мисля си, че ако й отпуснат поне още една седмица ще се завърти - колкото и да казват, че бебетата се обръщали около 30-32 седмица  Thinking. Мислите ли, че е добра идея да попитам докито да ни отпусне още една седмица  Whistling - малии то стана пазарлък като на Женския пазар.

# 192
  • Варна
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания!  Hug
Мъника Виктор е добре. Жълтеницата му отшумява (беше на лампа няколко дни). Все още е на антибиотик, заради чревна бактерия. След първоначалния спад в теглото, вече наддаваме по малко, даже днес минахме родилното тегло и вече сме 1810гр.

Стискам палци на Ивонска

# 193
Ивонска, стискай краката още малко... Аз съм за 14.01., но и ние ще се раждаме по Коледа(90% е сигурно). Нашата мома още е седалищно и не е**** да се врътне. Но, това е положението - и без това писах предната Коледа писъмце до добрия старец, пък и от баницата ми се падна бебче, така, че е нормално да се роди тази година - на мама изтърсачето... Поне името избрахме - Дара... само дето не знам какво ще правим, ако се роди на Стефановден например...

# 194
Здравейте на всички и от мен..  Flutter. каква готина тема, а аз чак сега я намирам  smile3514.. Аз също съм за януари и докторите казват, че ще е момченце. Мислех да родя /живот и здраве/ планово секцио, но засега секциото върви по медицински прочини /тесен таз и голямо бебче/ Simple Smile.

Ще се радвам да си пишем.

Общи условия

Активация на акаунт