Идва скоро люта зима, ЯНУАРИ бебчета във люлките ще има!!!

• 10 186
  • 270
  •   1
Отговори
# 195
Добре дошла juliana_1980 .  За кой януари ти е термина?

# 196
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Вики,честито ти мъжле  bouquet  bouquet  bouquet Първото ни бебе е момче,на добро ще е   bouquet  bouquet Да Ви е жив и здрав и много,ама много щастлив Laughing Laughing

Ивонска - абсолютно ти забранявам да раждаш сега Mr. Green Ако си при Мазнейкова,казвай,да дойдем да те видим с Алекс,ей го къде ми е,и ако ти трябва нещо да ти нося - казвай.
И предвид,че и аз не сядам по цял ден,пазарувам за ремонта,занимавам се с фондацията, с Алекс,с контракции съм цяла седмица,болки,на хапчета съм...........адски вече ми е тежко,много се изморявам, и днес вече дадох фира - едвам гледам,на всичкото отгоре се и разчистих,така,че сега и гърбът и кръстът ми са вън от играта................но,май трябва да намаля темпото/ не че виждам как и кога де Rolling Eyes Rolling Eyes/,а ти определено ме изплаши - и аз голям ербап/ ама то няма и кой друг /, ама все забравям ,че съм бременна,че тялото ми е различно...........и от вчера вече ми се подуват краката ...............екшънът започва..... #Crazy #Crazy

Така че, опитай се да се закрепиш,ей го къде е януари, и да си раждаме заедно - какво тръгнахте за декември ,а Mr. Green

# 197
# 198
  • София
ха, да ни е честито първото януарче! пък и на майка си да е честито!  Mr. Green  bouquet  дано моето да не е второто....  Mr. Green

magnoliamm, сядай си на **** бейби, то си е*** **********************  Mr. Green

сеферясах се малко, от тия инДжекциики...

а, бебо е 2,500 с доста добре изявен атрибут - ританките трябва да са сини...  Joy

# 199
  • София; Дружбето
Така така. На Клеми лапету го заплюха за зет, зема аз да плювна връз твойто ли  Иве newsm78 Пък и атрибута викаш голям Mr. Green ши ма обича дъщерята Crazy
Мойта беба си ритка най-кротко и за сега не дава признаци да иска да излиза, ма знам ли какво ще и щъкне. Затова си седя в къщи, гледам си филмите и цял ден кат мачок се тегна по кревата. Зимайте пример госпожи и госпожици newsm03

# 200
Аз си полежах и сега отивам на кръчма... ще метна едно и за вас!   love001

# 201
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
ха, да ни е честито първото януарче! пък и на майка си да е честито!  Mr. Green  bouquet  дано моето да не е второто....  Mr. Green

magnoliamm, сядай си на **** бейби, то си е*** **********************  Mr. Green

сеферясах се малко, от тия инДжекциики...

а, бебо е 2,500 с доста добре изявен атрибут - ританките трябва да са сини...  Joy

Mr. Green Да ти кажа,вече ми е трудно да си сядам на***************, но иначе си права , че си е е*************************майката Mr. Green Mr. Green

Гледам добре ти се отразяват инджекциийките  Mr. Green А атрибутите на нашите момковци са големи,щото приличат на татковците си/нали за туй сме ги взели Joy hahaha Mr. Green/

# 202
А атрибутите на нашите момковци са големи,щото приличат на татковците си/нали за туй сме ги взели Joy hahaha Mr. Green/

Ха,тъй де,да си дойдем на думата...
Аз тая вечер може и да са прИжаля и да му дам малко ласки на татито-нали е рожденник... Twisted EvilКазах му ,че само по празниците ша са лЮбим  hahaha Май и за Никулден ша са прИдам на страста. Crazy

То май виното е виновно,че ви говора идиотщини   Mr. Green  Айде Наздравееее  Laughing

# 203
ivonska радвам се че си под контрол, че то не може да се разчита сама да си седнеш на д.......то Simple Smile

# 204
Ей, че се радвам за малкия Вики! Душичка! Браво на първото ни януарче-юначе   love001 smile3501 Само така!

Ивонски, чувството ти за хумор е все така неотразимо, звучиш пак доста свежарски smile3503! Надявам се, 4е и се чувства6 по-добре! Дано да се оправите по-бързо с бебо!

Мими, да ви е жив и здрав татето и да сте много щастливи тримката  bouquet

(Их, 4е големи емоции днес! ГолЕмо чудо. Как ли ще завърши уикендът?!)

# 205
  • София
Хайде наздраве!
Ивонска, моите не са такива болежки - по-скоро е едно силно стягане и отпускане на долната част на корема и силен натиск върху мехура. Ама се шашнах, защото и аз два дни не се спирам- днес и каката я влачих по центъра, че вчера й харесах костюмче, а днес тя го премери....и .....тя е малката принцеска. /Е, съвсем скоро ще е по-голямата принцеска  Heart Eyes/.
Иначе и аз се обзаведох с още един нов тоалет - нали се готвя за партита  newsm68
Ама да не се окаже, че партито ще е в болницата  Crazy
Хайде почивайте, отивам да се смея на глупаците от ББ.
Чао

# 206
  • София
да ви кажа честно - частна, частна, ама си е болница.... искам в къщи да си гушкам мъжа... Banghead и без това го виждам само съб. и нед....

и кво има в тая с-ма та капе тоооооооолкова бааааавно - напалм ли????  newsm61

smile3511

# 207
VIKI 76 честито бебче и от мене    bouquet   bouquet   bouquet

Здравейте  от мене мами. Виждам, че вече има голяма еуфория  Crazy. Да Ви попитам сред Вас има ли такива, на които бебчетата още не са се обърнали в правилното положение. Аз съм за 07 Януари, но малчунка не се обърнала още. Докторката каза, че ще чакаме до 14-15 Декември и ако не се обърне, най-вероятно ще си имаме Коледно бебе в къщи.. Та малко ми е едно такова...Имам вътрешното усещане, че хем ще си се обърне, хем ще бъде и тазгодишно бебе...малко объркано го споделих ама...
 Споделете моля Ви при Вас как е?

И аз съм така и съм със същия термин Simple Smile За сега док ми е разрешил да мисля за дати след празниците

# 208
Ивонска, бързо да се оправяш и до вторник да си добре  Hug
Да е живо и здраво малкото бебче  Heart Eyes

# 209
само това

Общи условия

Активация на акаунт