Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за стволовите клетки и някой запазил ли е пъпната връв в банка?
Какви са мненията за контракциите по време на бременност и колко често се усеща бебето?
Какви са мненията за пола на бебето и как участниците се справят с коментарите относно пола на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за стволовите клетки и някой запазил ли е пъпната връв в банка?
Форумът включва дискусия относно стволовите клетки и запазването на пъпната връв в банка. Един участник изразява интерес към стволовите клетки и иска да чуе мненията на другите. Въпросът за съхраняването на пъпна връв в банка също се повдига. Някои участници споделят своите мнения, като един изразява интерес и съмнения, докато други споделят своя личен опит и въпроси по темата.
-
Какви са мненията за контракциите по време на бременност и колко често се усеща бебето?
Във форума се обсъждат теми, свързани с бременността, включително контракции и усещане на бебето. Участниците споделят своя опит и търсят съвети един от друг. Един участник споменава, че има случайни контракции, докато други обсъждат честотата на усещане на бебето. Освен това се засягат страховете и тревогите относно бременността.
-
Какви са мненията за пола на бебето и как участниците се справят с коментарите относно пола на бебето?
Форумът включва дискусия относно коментарите за пола на бебето, като участниците споделят своите преживявания и се консултират помежду си. Един участник споделя, че е притеснен от коментарите, които получава относно пола на бебето, докато други споделят свои преживявания и мнения по въпроса. Въпросът за коментарите относно пола на бебето предизвиква интерес и обсъждане сред участниците.
-
Какви са мненията за дълготрайни парфюми и кои марки се препоръчват?
-
Какви са превръзките за родилки и как да се подготвим за болницата?
за един ден 6 страници
ама като гледам маи ще по4вам да ги сменям на всяка втора тема понеже вие изписвате темите за три дена и немога да ви стигна
Стискам палци скоро да те изпишат и да ходиш в къщи да си гушкаш мъжа!

. Докторът ми се премести там и аз след него
А навън времето какво е гадно, направо не ми се излизаше испод завивките. Обаче отивам да купя храна на котето, че ме гледа странно, а чинийката и е празна

Толкова е станало мръсно,че полудявам,ама нямаше смисъл всеки ден да чистя и на следващия пак къртене и същата мръсотия.
че ме е яд да съм вкъщи 
Наядохме се едно хубаво с KFC и елате да видите какво стана. От пикантната храна ли, от какво не знам, но бебо така се разбунтува
, изкарах акъла, помислих, че иска да излиза. Нещо май не му хареса.
, но и аз за сега съм вкъщи, мъжо отиде да спортува и по-късно най-вероятно ще поизлезем малко, или на кино или нещо друго ще мислим.
И това скоро няма да свърши, че мъж ми е на работа и днес, та чак утре ще успее да изкърти всичко и тепървяа се почва цимент, плочки и т.н. Не ми се мисли