КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ - споделяне на опит и знания - 40-а тема

• 66 649
  • 917
  •   1
Отговори
# 210
А предписва ли ви различни потенции и в течна форма?

# 211
  • София
toni1189, когато температурата се покачва повече от 25 минути, това е доказване на лекарство.
А ако хомеопатията не се модернизира, милиарди ще измрат.

# 212
  • Бургас

Да, случвало е се е в някакъв етап от лечението, като искам да подчертая, че става въпрос за лечение на сериозни заболявания, а не грип или ангина. Аз самата се бориха преди 5 години с онко хематологично заболяване и благодарение на него успях да сведа до минимум пораженията от химиотерапия та.

# 213
toni1189, когато температурата се покачва повече от 25 минути, това е доказване на лекарство.

Хомеопатията няма нужда от модернизацията, тя си работи чудесно и НЕ зависи от модата. Единственото, от което има нужда хомеопатията, е популяризиране и ... по-кротко с модерните хомеопатични експерименти с хората... Не виждам връзката между смъртта на милиарди и хомеопатията Simple Smile. Да, конвенционалната медицина създава хронично болни пациенти в огромен процент случаи, НО удължава количеството живот, за сметка на качеството. Един вече ни плашеше с игрища, пълни с чували за трупове преди две години, втори пророк от този тип - няма нужда, диагностично е вече...

Няма никаква медицинска обосновка за повишаването на температурата и доказването. Никаква.... Температурата може да се вдига и час - бавно и славно, може и бързо. Въпрос на имунна система и задействани съпротивителни сили.

# 214
unabella,
Добринка спаси живота на приятел с лъчева болест, бяха го отписали, както и детето на мои близки. 4 годишно в интензивното с тежка бъбречна инфекция.
Освен че е хомеопат е и радиестезистка и ясновидка.
Заради такива като Вас хомеопатията е на това дередже!

# 215
unabella,
Добринка спаси живота на приятел с лъчева болест, бяха го отписали, както и детето на мои близки. 4 годишно в интензивното с тежка бъбречна инфекция.
Освен че е хомеопат, е и радиестезистка  и ясновидка.
Заради такива като Вас хомеопатията е на това дередже!

# 216
Чудесно! Повикахме и помощ...
Само че няма нужда да се хвалим. Интересно (дори да е вярно) как се е получило нещо практически, при условие, че теорията не се познава. Имали сте невероятен късмет.

Хайде сериозно! Влезте с някакви аргументи поне, когато твърдите нещо, дори да не се позовете на източници, ако желаете да ви вземат насериозно. За 25 години практика биваше да открия нещо за вас в интернет... И е безпредметно да създавате два акаунта - стилът е познаваем.

unabella разбира повече хомеопатията от вас...

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 09:06 от Мечка Малинарка

# 217

Да, случвало е се е в някакъв етап от лечението, като искам да подчертая, че става въпрос за лечение на сериозни заболявания, а не грип или ангина. Аз самата се бориха преди 5 години с онко хематологично заболяване и благодарение на него успях да сведа до минимум пораженията от химиотерапия та.
Много е хубаво, че сте успели. При моя познат бяха системно ниски потенции и без предписание на течен прием. Нямаше добро повлияване погледнато отстрани.

# 218
Здравейте!
Някой може ли да ми даде актуален телефон на Александър Папанчев- хомеопат?

# 219
Аз искам да попитам, когато спрем дадено хомеопатично лекарство, то продължава ли да действа още известно време? Лечението на детето се проточи много. Последно сега пи 4 дена Пулсатила 30 CH в разтвор. Вчера му беше псоледния прием. Зелените сополи и запушения нос още не са минали. За сега друго няма да се дава. Дали тя продължава да действа?

# 220
  • София
Зависи от лекарството и от потенцията. Да, продължавате с пулсатилата.

# 221
Аз искам да попитам, когато спрем дадено хомеопатично лекарство, то продължава ли да действа още известно време? Лечението на детето се проточи много. Последно сега пи 4 дена Пулсатила 30 CH в разтвор. Вчера му беше псоледния прием. Зелените сополи и запушения нос още не са минали. За сега друго няма да се дава. Дали тя продължава да действа?
Аз съм наблюдавана над месец действие на лекарство. Но не в остро състояние.

# 222

Консултирайте се с хомеопата си. Възможно е да се наложи корекция на дозата или потенцията. НЕ може да се каже с категоричност колко продължава действието на което и да било ХЛ - зависи от куп фактори, първият от които е човекът с неговата индивидуалност. В пространството се шири схема с приблизително действие на всяко едно лекарство, което е нелепо...

# 223

Това къде го пише?
Кой го е казал? За температурата имам предвид.
Т.е. хомеопатията се комерсиализира е по-точния коментар. Ей така, без доказателства...
Млъквам, че набрах.

Dimi Dimi,  радвам се наистина.
Обаче други факти не ми говорят обективно.
Моля без квалификации за дереджето на хомеопатията  (заради такива като мен)
А вие в качеството на каква се изказване така в дълбочина?
Без да искам конфликти, защо пишете в тема за класическа хомеопатия, а не боаронска?
Та те са различни!
Никога,не съм разбрала необходимостта да пишеш в тема, която не в твоята сфера или не обхваща твои познания. Защо, бе хора?
Какво ще си доказваме?
Ами няма да си го докажем

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 08:41 от unabella

# 224
Стафилококс ауреус в носа успешно излекувани с хомеопания Стафилококциум 15 Ch за 15 дена.👏👏👏

Общи условия

Активация на акаунт