90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 324
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Е, навила се е, защото има бизнес и малко по-хубава кола. А, че е грозен…. Отвратителна е тази Кортни.

Иначе дневниците не повториха двойки. За всички показаха малко. Дали другата седмица ще има нови двойки или ще продължат с историите на тези? Като показаха сватбата на Ели и Виктор сякаш беше за край на историята им.

# 256
Том отдавна е с Марая - тя е по-възрастна от Дарси (и поне с 15 години по-възрастна от Том), богата и разведена. Сигурно не приема, защото не иска да го хрантути. Едно е да са само гаджета и да му купува подаръци, друго - да й е съпруг и да харчи на воля парите й.

# 257
  • Sofia
Ще има за нови двойки.
Очаквам “любимците ми”Колт и  Ванеса 🤢🤣

Марая е ужас в лице.
Том е луд по нея.Отдавна са заедно.
Като гледах повторение на първата среща на Том и Дарси той ми се видя много пухкав,сега е отслабнал доста.

# 258
Марая и в тяло не е супер. Струва ми се, че е висока колкото Ед и има странни ръце и уши. Освен това се фотошопира, за да изглежда слаба (не че е дебела, но и не е идеална).
Ето й ръката (може и да е от снимката и реално да не изглежда така):

И кадър от нейно стори:

Сега, докато гледах снимките, видях, че се е писала на 43 години, но според мен е над 55. В Редит някъде бях срещала информация, че е около 50.

# 259
Да, и на мен ми е интересно какво ще става с дневниците. Ще дават следващите двойки. Това с Виктор и Ели беше много претупано... за 10 мин. разказаха как той получи виза, как минаха 90-те дни и изведнъж сватба и айде...

# 260
Марая наистина изглежда странно в тяло. Сякаш има нанизъм, но това личи само в крайниците.

Щом Ели и Виктор са имали своите 90 дни, било е редно да ги включат в редовно предаване.

# 261
Потърсих в Редит стара информация за нея - някой, който я е виждал наживо, беше написал, че е висока под 1,40 см.

# 262
  • Sunshine state
Тази Марая като някоя избягала от фрийк шоу ми изглежда. Том уж с големи претенции, а си хванал това същество.. Trollface

# 263
Ако опиташ да напишеш под някоя от снимките в Инстаграм, че изглежда като Майкъл Джексън в лицето (или каквато и да е забележка, свързана с външния й вид), Том докладва светкавично и даже може временно да ти баннат профила. Не ми се е случило, но попаднах на постове в Редит на хора, които коментираха такива случки - той е нейният рицар на бял кон и брани честта й Joy

# 264
  • Sofia

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 20:18 от Doli

# 265
Емили пак ли бременна? Хахахахаха... тия двамата не се спряха

# 266
Е, за втори път.

Кара много напълняла в лице ми изглежда.

# 267
Гледах дневниците. Интересно ми беше, че дават какво се случва с някои от двойките. Дано има повече такива епизоди.
За Том и Марая казаха, че са заедно от 1 година и тя е ходила 13 пъти или повече от 13 пъти.
Докато ги гледах, си мислех, че на Том явно му има нещо. Все такива тунинговани си избира. Бих казала плашещо изглеждащи.

# 268
  • София
Емили ще ражда едно след друго, татко й ще ги издържа... Някой трябва да им покаже как се използват презервативите

# 269
Ужасна жена е тази Емили.
Пускам "Къщата на съпрузите" да видя какво са давали днес от 17 до 20 ч, хаха

Общи условия

Активация на акаунт