Магазин Sinsay - тема 5

• 47 576
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Beyond the stars
Вълшебство Дънките ти стоят много добре! И за тези пари ми изглеждат страхотни. Чак се замислям дали да не си купя и аз за следващото лято Grinning

Вземай смело, скоро не съм попадала на дънки-дънки, дето да ме радват. Или са ламарина с 0 еластичност или са тип клин или самия плат е минал покрай истинско дънково.
Определено добро попадение и на редовна цена. Grinning

# 196
Момичета, бабешките якета отговарят ли на размера си? Искам да поръчам, но се чудя между 74 /6 - 9 месеца/ и 80 /9 - 12/. Синът ми, живот и здраве, ноември ще навърши 6 месеца!

# 197
  • София
Вълшебство Дънките ти стоят много добре! И за тези пари ми изглеждат страхотни. Чак се замислям дали да не си купя и аз за следващото лято Grinning

Вземай смело, скоро не съм попадала на дънки-дънки, дето да ме радват. Или са ламарина с 0 еластичност или са тип клин или самия плат е минал покрай истинско дънково.
Определено добро попадение и на редовна цена. Grinning

Едвам ме нави Grinning Взети са вече.

# 198
Взех си дънките и аз - едва леко ги премерих, стават ми, нооо в тази жега имах чувството че съм облекла вълна - доста плътни ми се струват, отзиви - като се поохладя Simple Smile
И в магазина имаше 50% на втори намален артикул, взех на голямата щерка грейка и на малката якенце, за 19 ,90 - и двете бяха на 13 лв.
Грейката е xxxs, дано й стане, а якето е 110 см.

Дописвам за дънките - УНИКАЛНИ СА, от много време си търсих, страхотни са и се харесвам, макар да имам да свалям едни 3-4 кг! А за тези пари за невероятни! Благодаря ви момичета за споделените снимки Kissing Face

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 14:15 от Elsi86

# 199
  • Пеликания
Еми Вие сте слабички и за вас има размери от дънките Grinning От кое време ги гледах ама все няма 38 р-р.

# 200
Моите са 38ми размер, поръчах ги на 20ти юли, чак днес дойдоха. Но са различни от тези на манекена, ако някои не беше сложил реални снимки, хич нямаше да ги загледам.

# 201
  • Beyond the stars
Моите са 38ми размер, поръчах ги на 20ти юли, чак днес дойдоха. Но са различни от тези на манекена, ако някои не беше сложил реални снимки, хич нямаше да ги загледам.

И моите са 38. Периодично ги зареждат, понеже отдавна ги следя.

# 202
  • София
Слаби друг път. Моите са 42 размер. Grinning

# 203
Мъжките дънкови къси панталонки са готини, обаче тениските.... Flushed въобще не ми мясат на мъжки. Не знам за по колко лв си ги взела, ама ти бих препоръчала да метнеш едно око на тениските в Cropp. Със сигурност ще намериш нещо по-пасващо (и по-мъжко) на панталоните.

Не разбрах коментара може би, но да ви успокоя, че имаме в гардероба достатъчно мъжки Grinning
За мен (и за щастие за съпруга ми) животът и гардеробът е нещо цветно и усмихнато, особено лятото. За по под 5лв са идеални. Grinning
Коментарът ми беше относно дизайна на тениските, че не са много мъжки. Ама, щом са под 5 лв, разбирам...

Вече от нищо никакви размери не е останало за бд. Само дребни...

# 204
Не виждам какво им е на дизайна на мъжките тениски.🙂 Има и яркорозови, и с пайети и бродерии (мъжки) в други магазини...😃 ММ носи само изчистени и в неутрални цветове (друго не харесва), но пък другите мъже носят и други цветове.

# 205
Днес прегледах какво е останало, заради по-ниския праг за БД, но то вече нищо интересно няма - нито при дрехите (в моя размер), нито при женските джунджурии, нито в секция дом...

# 206
  • София
Аз щях да си взимам ролер за лицето, но докато се наканя и вече нямаше какво друго да поръчам.

# 207
Ролерът за лице с трите накрайника е просто супер. А и за намалената цена, че и с 20% код беше, нямам никакви забележки!🙂
Розовият масажор с Т- форма също ми харесва. Вибрира, работи с една батерия АА. По-тежичък е от очакваното (особено с батерията), докато се опитвах да разбера как се включва, за малко щях да го изпусна...😆 Няма бутони, трябва да се отвърти леко отдолу, където се завинтва капачето за батерията...😄 От изненада, че започна да вибрира, направо се стреснах.😂

# 208
Аз ги гледах тия ролери и масажори, и забравих да поръчам най-накрая, както и рамки за снимки, още чаши за майка ми и спално бельо в десен, който тя искаше.

# 209
Страшно е красив ролерът с 3 накрайника, на живо е още по-хубав:

Не му се чудете, ако е на промоция по-нататък! А, го дебнах 2-3 пъти, хем с прилична доставка, хем на много добра цена да е...

Общи условия

Активация на акаунт