Термин март 2023 ❤️💙

• 41 054
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Караджова, не мисля, че ЧХГ расте от прогестерона. Стискам палци за прегледа, дано има здрав ембрион, който скоро навакса.

Shenii, нормално е да си много внимателна и притеснена след загубите, но след лошото идва хубаво, време ти е за успешна бременност.

Мен ме налегна умора и имам болки в кръста. Дразнят ме парфюмите. Иначе, за щастие, не повръщам, но е рано, 6 семица и 2 ден съм някъде.

# 406
Караджова,и аз мисля, че няма как да расте чгх заради прогестерон. Стискам ти силно палци да има в понеделник ембрион със сърдечна дейност. Аз на стойност точно около  8 хиляди видях ембрион със сърдечна дейност, беше  1.4 мм в 5+2,въпреки забавянето на чгх ще стискам силно палци после да си навакса твоето ембрионче бързо!💙

Шени,добре дошла и от сърце ти желая тази бременност да е с пухкав финал!

Всички минаваме през много трудности, но ще трябва някак да стискаме зъби и да се справим! 🍀

# 407
Здравейте, моя термин от интернет калкулатора е 03 април, но поради мед. причини би следвало да родя по-рано със секцио, тоест март месец края. Бременността ми е първа и съм в 4г. с и 5 дни. На 12 август съм на преглед, дано не е рано. Имам болки ниско долу и боцкания, както и напрегнати гърди доста и яко подуване на корема. Според вас, ако има гадене изобщо кога ще започна да го усещам?

# 408
Здравейте, моя термин от интернет калкулатора е 03 април, но поради мед. причини би следвало да родя по-рано със секцио, тоест март месец края. Бременността ми е първа и съм в 4г. с и 5 дни. На 12 август съм на преглед, дано не е рано. Имам болки ниско долу и боцкания, както и напрегнати гърди доста и яко подуване на корема. Според вас, ако има гадене изобщо кога ще започна да го усещам?
Моето гадене започна 6 седмица, сега съм почти 8 и е нетърпимо. Моля се скоро да приключи. Но при всеки е различно:) Лека бременност ❤️

# 409

Добре дошла! ☺️

Аз още преди закъснение усетих леко гадене от време на време и затова си направих тест преди закъснение,сега ми се гади по цял ден в 8+5 съм,но при всеки е индивидуално, възможно е и въобще да не ти се гади,на мен ми е трета бременност и за трети път ми се гади. Поне с това се успокоявам някак си да изкарам до следващия преглед. 😀 Пожелавам ти да нямаш гадене! 🍀

# 410
Благодаря Ви, доста решихме да изчакаме с прегледа и тогава би следвало да съм в 6г.с и 4 ден, дано се види, че всичко е наред

# 411
Здравейте, включвам се и аз да следя темата, като чисто нова мама с първа бременност -9 г.с. ☺
Лека бременност на всички! 🍀

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 01:59 от Nicole16

# 412
Момичета, гади ли ви се ако не хапнете на време? На мен често започва да ми прилошава.

# 413
  • Видин
Момичета, гади ли ви се ако не хапнете на време? На мен често започва да ми прилошава.
На мен лично ми се гади когото ми пригладнее е същевременно като хапна нещо не отшумява, а си продължава гаденето...

# 414
На мен ми се гади постоянно и като ям става по-зле в повечето случаи. Sad

# 415
И при мен гаденето вече е постоянно. По цял ден ме държи, но се опитвам да хапвам често по много мъничко, че да не е празен стомаха. Ще мине и това, ама още малко време трябва.

# 416
Как сте момичета, аз вече ще се побъркам до понеделник, за да разбера дали има бебче или не... Вчера направих последен кръвен тест 8004 при мен си върви бавно, обаче си расте. Възможно ли е чхг да расте заради прогестеронът, който приемам допълнително

Хайде стискам ти палци на ръце и крака, да има човеченце, с което да се гушкате март месец. Моят преглед е чак на 10 август. Ще се побъркам от притеснение до тогава. Не знам какво да правя.

# 417
Здравейте момичета!

Влизам да ви се оплача. На почивка сме, а се сдобихме с вируса с високата температура. Цял ден не можех да я сваля Вечерта тъкмо се почувствах малко по - добре и малкия (9м) вдигна и той. Направо ми се къса сърцето да го гледам, за първи път вдига температура и сън не ме хваща.

Отделно с гаденето нещата се влошават. Стигам вече и до повръщане. Само, като видя храна и ми прилошава. 😩😩😩

Понеделник трябваше да съм на лекар, за да чуем пулс и доки да каже, кога да записвам час за БХС. Тя после излиза отпуск иии кой знае, кога ще стигна до преглед. По календар се водя 8+6.

Пазете сеее, този вирус е ужасен!!!

# 418
Здравейте момичета!

Влизам да ви се оплача. На почивка сме, а се сдобихме с вируса с високата температура. Цял ден не можех да я сваля Вечерта тъкмо се почувствах малко по - добре и малкия (9м) вдигна и той. Направо ми се къса сърцето да го гледам, за първи път вдига температура и сън не ме хваща.

Отделно с гаденето нещата се влошават. Стигам вече и до повръщане. Само, като видя храна и ми прилошава. 😩😩😩

Понеделник трябваше да съм на лекар, за да чуем пулс и доки да каже, кога да записвам час за БХС. Тя после излиза отпуск иии кой знае, кога ще стигна до преглед. По календар се водя 8+6.

Пазете сеее, този вирус е ужасен!!!

Бързо да се оправя малкият!  🍀Съчувствам ти за гаденето,аз също не издържам,но слава Богу не повръщам също. И аз съм в 8+6 и на 12 имам час за преглед, но лекарят не  е казал,че ще е бхс,то и ще е малко рано,в 10+4,ще го питам тогава.

# 419
И аз на 12 съм на преглед, ще бъда в 10та седмица. И на мен нищо не ми каза лекарката за бхс, ще я попитам като отида. Прочетох, че е най-добре в 12та седмица и че е хубаво още от 8ма седмица да си запишеш час, за да е сигурно, че ще има.

Общи условия

Активация на акаунт