Термин март 2023 ❤️💙

• 40 924
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро. Как сте  днес момичета? Аз днес отново съм на преглед и се надявам отлепването да се е пооправило. Стискайте палци!
 So close, вероятно е имало нещо за изчистване. Щом е било кафяво значи е стара кръв. Не се притеснявай, всичко ще бъде наред!    Чакаме да чуем добри новини след прегледа! Flowers Four Leaf Clover

# 541
Lady, so close чакаме хубави новини от прегледите, момичета. Вярвайте ❤️❤️❤️

# 542
So close, кафявото е стара кръв,а спазми са нормални в ранна бременност. И аз след което зацапване отидох на преглед на другия ден,но ти си имаш и без това час,така че няма проблем. Стискам палци.

Lady25,успех и на теб!

Аз нещо пак искам преглед и се боря със себе си.

# 543
Ирната, спокойно, сама каза, че щом ни викат на толкова дни, значи лекаря е спокоен и има защо. Аз всяка сутрин гледам гърди и пипам дали са си напрегнати... Тази сутрин и гадене имах, та за днес май съм спокойна...

# 544
Ирната, спокойно, сама каза, че щом ни викат на толкова дни, значи лекаря е спокоен и има защо. Аз всяка сутрин гледам гърди и пипам дали са си напрегнати... Тази сутрин и гадене имах, та за днес май съм спокойна...

Да,аз гадене си имам,и сега. 😀 Но вчера нещо имах едни странни като засуквания ниско долу, втвърдяване от едната страна,а то толкова рано контракции май не е възможно,мислех рационално,освен това пия доста неща. И алеракт включително,все пак съм записала час за утре следобед,но още не съм сигурна,че искам да дам поредните пари без да има смисъл. Едва няма и 10 седмица,за лекарства, прегледи и изследвания са отишли стотици левове. На мен по принцип не са ми напрегнати гърдите и това не го гледам. Гаденето ме успокоява,тези дни намаля,но си го има. Ако издържа до другия петък ще съм перфектна. 😀

# 545
Някъде четох, че гаденето до към 10 седмица доста намалява. При мен по скоро зърната са болезнени, но все си мисля, че в началото ми бяха по-напрегнати. Спокойно, ще издържиш, ей го къде е 1 Седмица още...

# 546
Момичета, доста съм притеснена. Вчера вечерта имах леки спазми в корема, днес виждам леко кафеникаво зацапване. Добре, че съм на лекар към обяд. Каква може да е причината, дано не е нещо лошо...Ще полудея.

Не се притеснявай. На мен вторник вечерта ми се случи, но на салфетката имаше и кръв или аз в паниката така съм го видяла. Веднага отидох до спешния кабинет с идеята, че нещата са приключили, но всичко беше наред. Имаше си пулс, движения, беше порастнало дори от предния път. Изписа ми но-шпа да пия и каза да си почивам. Още същата вечер спря зацапването. Вчера и днес всичко е наред. Може да си се претоварила, да си се движила повече, да си вдигала тежко и т.н.

# 547
Привет на всички, нямам търпение да дойде утрешния ден 😊 от кога го чакам този час с трепет..дано всичко да е наред 🍀
Относно БХС, ме насочиха към МЦ Фемина в Гр.София, смятам утре да се обадя за час, трябва да е между 22.08-09.09.22г Някой има ли отзиви за този МЦ? Разбрах от познати, че цената е около 180лв. Взима се венозна кръв и има преглед с УЗ
Здравейте, при предишните ми бременностти ходих във Фемина на фетална морфология.
Много съм доволна.

# 548
Здравейте, мами! Вчера бях на преглед и лекарката ни казва: А има нещо тук! Ние съответно с мъжа ми пребледняхме и след една минута, жената ни казва, че бебчетата са две, а не едно! Хаха голяма радост ни сполетя, малко съм се панирала, но предполагам е нормално. Та чухме им сърчицата и за сега всичко е наред, дай боже и за напред да е така!

# 549
Добро утро и от мен,
Lady25, и ние днес сме на контролен, стискам палци 🤗
So close , а може просто бебчето като расте, да се "захваща" все повече към лигавицата и така да има зацапване/прокървяване, но наистина лежане и ненатоварване е много важно.
Irnata и на теб 🤗🤗🤗 за рационалното мислене 🤞🤞🤞
Sheniiiii, каква прекрасна новина 🥰
Дайте да направим списък с датите на следващите прегледи и да отброяваме заедно дните 😁 ако искате разбира се - напишете ми на лично и ще направя отделен отговор със списъка  

# 550
Sheniiiii,страхотна новина! Стискам палци всичко винаги да е наред!

Lucie,аз по принцип нямам против,но и без това се фокусирам върху тези прегледи и може аз да пропусна,аз си ги отброявам,но не минават. 😀😀😀

# 551
Sheni, прекрасна новина... Една моя мечта, която се надявам за второто да се сбъдне хахаха. Успешен финал, всичко да е наред ❤️❤️❤️

# 552
Момичета, доста съм притеснена. Вчера вечерта имах леки спазми в корема, днес виждам леко кафеникаво зацапване. Добре, че съм на лекар към обяд. Каква може да е причината, дано не е нещо лошо...Ще полудея.

Здравей, и при мен се случи същото. Лежах 3 дни в АГО на системи и ми изписаха прогестерон, продължавам да го пия . На 9ти съм на преглед и се надявам всичко да е наред. Отначало беше тъмно кафяво зацапването,сега вече е доста по-бледо и определено е в много малки количества , дано скоро съвсем да изчезне...

# 553
Момичета, да ви задам един въпрос?
АГ-то ме вика другата седмица да започваме ЖК, но личната ми лекарка не иска да ми даде направление, под предлог, че още не са минали 30дни от предното направление и здравната каса щяла да я глоби както нея, така и АГ-то и трябва да чакам още една седмица? Та питането ми е - не са ли напълно различни направления, по различни пътеки или аз съм в грешка?

# 554

Спазмите са нормални не се притеснявай. Аз също имах кафяво зацапване и бях много притеснена. Като пресметнах дните по принцип се падаше денят на цикъла ми и е било стара кръв явно. Не се притеснявай 😇

Общи условия

Активация на акаунт