Термин март 2023 ❤️💙

• 40 846
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
В понеделник го измери другата 5.4мм и видя пулсациии, а тази нищо не видя и не измери колко е, това отдолу са размерите на сакчето

# 586
В понеделник го измери другата 5.4мм и видя пулсациии, а тази нищо не видя и не измери колко е, това отдолу са размерите на сакчето

Ами как така, нали трябва да измери ембриона,сакчето значи отговаря на толкова,ама ембрионът,ти не попита ли за сърдечна дейност? Много странно така.

Ако имаш възможност, отиди на още едно мнение.

# 587
Попитах, каза, че било рано, което ме убеди, че не трябваше да ходя при друга, да си вдигам кръвното до другата седмица...

# 588
Попитах, каза, че било рано, което ме убеди, че не трябваше да ходя при друга, да си вдигам кръвното до другата седмица...

Е,как рано. Ох,не знам,пращам ти много прегръдки.

# 589
Ех, момичета.... Настаниха ме най- сетне. Терапията е 3х1 бусколизин и 3х1 но шпа венозно. Естествено и тест за Ковид ми направиха. Ужас! Стискайте палци!

# 590
Успех, lady25!
Стискам палци всичко да е наред.

Karadzhova88, за да не го мислиш, отиди при лекар с добра апаратура. И аз като бях на преглед на 25.07 ми каза, че отговаря на 7+2, а според всички калкулатори, които използвах, трябваше да съм в 9 седмица.

Един въпрос и към тези, които следят TSH и FT4, тъй като съм на преглед при ендокринолога чак на 13.08 - резултатите от днешните изследвания са следните:
TSH 0.546
FT4 18.87

Какво мислите, добре ли са?

# 591
Успех, lady25!

Karadzhova88, за да не го мислиш, отиди при лекар с добра апаратура. И аз като бях на преглед на 25.07 ми каза, че отговаря на 7+2, а според всички калкулатори, които използвах, трябваше да съм в 9 седмица.

Един въпрос и към тези, които следят TSH и FT4, тъй като съм на преглед при ендокринолога чак на 13.08 - резултатите от днешните изследвания са следните:
TSH 0.546
FT4 18.87

Тсх е леко до долна граница,може би трябва да се намали дозата,ти с Хашимото ли си? Аз съм с Хашимото и също си следя постоянно. Моето се беше вдигнало на три след забременяването,увеличих дозата,пусках след 18 дни контрола и се върнах на старата доза,че беше вече 1.45. ФТ4 е добре.

# 592
Успех, lady25!

TSH 0.546
FT4 18.87

Тсх е леко до долна граница,може би трябва да се намали дозата,ти с Хашимото ли си? Аз съм с Хашимото и също си следя постоянно. Моето се беше вдигнало на три след забременяването,увеличих дозата,пусках след 18 дни контрола и се върнах на старата доза,че беше вече 1.45. ФТ4 е добре.

Irnata_87, не съм с Хашимото. Пия Л-тироксин от година за намаляване на хормона под 2, с цел забременяване. Преди да разбера, че съм бременна, приемах по 75 мг. След като разбрах, изследвах ТСХ, но в друга лаборатория, не в тази, която ходя от година и ТСХ беше 2.11. Ендокринологът тогава ми вдигна дозата на 100 мг.

# 593
Успех, lady25!

TSH 0.546
FT4 18.87

Irnata_87, не съм с Хашимото. Пия Л-тироксин от година за намаляване на хормона под 2, с цел забременяване. Преди да разбера, че съм бременна, приемах по 75 мг. След като разбрах, изследвах ТСХ, но в друга лаборатория, не в тази, която ходя от година и ТСХ беше 2.11. Ендокринологът тогава ми вдигна дозата на 100 мг.

Ами според мен има опасност да се смъкне под нормата. Но все пак аз не съм лекар,аз моите сама си регулирам понякога,но ти както прецениш. Моята ендокриноложка ми е казвала до 2.5,та тази стойност не е била проблем.

100 е много висока доза,аз моята я бях увеличила на 50 всеки ден,като изследвах и видях,че е 1.45 върнах на моята си доза 50/25.

# 594
Успех, lady25!
 И какво се случи, ходи ли след това

TSH 0.546
FT4 18.87

# 595

Karadzhova88 и аз като Daniella. мисля, че ще е най-добре някъде с добра техника да те погледнат. Къде си (ако желаеш, разбира се, да споделиш👍)
Аз имам много подобен на твоят опит с първият инвитро опит, в Тутракан, но съм от Варна и в ентусиазма си да видя нещо отидох при една специалистка, която заяви, че било кухо яйце. Е др Бойчев беше категоричен, когато стигнах до него, че ембриончето си има всички органи. Особено пък щом на първият преглед сте видели и пулсации.

# 596
В Плевен съм, въобще не знам къде да отида

# 597
В Плевен съм, въобще не знам къде да отида
А първият преглед, където сте видели пулсации, кога можеш там да посетиш? Явно щом и пуслации виждат, техниката им е добра. Или в някоя от инвитро клиниките (а може и само едно да е, но все пак) , ако им кажеш, че си притеснена и искаш второ мнение - те според мен са свикнали с притеснени инвитро пациентки Wink

# 598
При нея съм другия четвъртък, мисля да не ходя никъде вече, аз съм почти убедена, че за съжаление няма да го бъде, но ще разберем чак другата седмица...

# 599
При нея съм другия четвъртък, мисля да не ходя никъде вече, аз съм почти убедена, че за съжаление няма да го бъде, но ще разберем чак другата седмица...
Една седмица ще мине бързо 🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт