Помощ! Жега! - или 234-та лятна немска тема.

• 25 728
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Ами да са живи и здрави, Веч. Наши са си.

# 541
  • Deutschland/HE
Мьос, моята дъщеря уж и тя беше супер, инструктора беше сигурен, че ще е от раз, но малшанс и не успя от първия път. Взе два или три часа и се справи Simple Smile Да са живи и здрави!
Както искаше да се пробва да покара във Варна, още първия ден след две случки на булевардите край Морската градина, каза: Аз в България няма да карам. Има и шофьори, които ти дават път като излизаш от малка улица, спират на пешеходна, но сигурно са 20% от другите.

П.С. Астрални близнаци с твоя първороден (14.06.04).

# 542
Еха!
Познаваме още две деца на същата дата.

# 543
  • Немция
Аз бях с доста повече часове от средното в немската автошкола, инструкторът мислеше, че ще ме скъсат, но го изненадах приятно на изпита, направила съм най-доброто кормуване от всички изпитани за деня Joy. Просто се мобилизирах, бях спокойна и уверена.
Между другото дни преди изпита, возейки се в автобус близо до шофьора, мислено си представях как бих карала, ако съм с кола.

Оф, сега аз се оплаквам от жега, в Тракийско сме.

Приятна ваканция на всички! Nature High Brightness

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 10:20 от Бибит

# 544
  • Берлин
Бибит, поздрави на тракийско.2 седмици и 3 дни ме делят от Пловдив...едва добутвам.

# 545
Аз като децата си напомням колко още пъти ще спя тук и после Варна. 😂

# 546
Днес започва ваканцията във Байерн и с това в момента всичките провинции са във ваканция. За този уикенд се очакват най-голями задръствания.
Бибитке аз пък винаги като си представям нещо как ще стане по един начин , то става по друг начин . Добре че при теб е проработило както трябва Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 11:41 от bella-ciao

# 547
На моята щерка нищо не ѝ попречи вече 2 пъти леко да удари колата, нищо че взе изпита от първия път. Joy надявам се да си е взела поука и да не се случват такива нещо занапред.

Приятна ваканция на всички!

Ние днес ще празнуваме - сина има РД. И живот и здраве другата седмица заминаваме за БГ.

# 548
Четохте ли го това  ? Masern-Impfpflicht gilt ab Sonntag ? Какъв е този Masern сега ? Дано да е  нещо от стандартните ваксини и да го имаме и да не си измъкват от ръкавите каквито им хрумнат превенции.

# 549
  • Germany
Masern е морбили. При нас от миналата година е задължителна.
Честит рожденик на Джей и леко пътуване, и приятна ваканция на всички отпускари!

# 550
ние имаме всичките стандартни, които се слагат при у-тата. дано е вътре.

# 551
  • Germany
Вътре е споко, освен ако не сте отказвали ваксинация или децата са дошли, като по-големички.

# 552
  • Germany
ДжейДжей, честит да е синът ти! Здрав и късметлия!

# 553
ДжейДжей, да ти е жив и здрав синът и много да те радва.😊

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 16:26 от Анонимен

# 554
На децата още миналата година им поискаха ваксината срещу морбили. Показахме ги. Лекарката от България ги вписа в НЗОК- книжката. Тукашната ги призна и пренесе в имун. паспорт. Проблем е мъжът ми, защото на него му ги изискаха ваксината от работата. Той има сигурно от малък, но няма доказателство. Отиде да се ваксинира. Предложих му да си направи изследвания, отказа. По-лесно му било да го боцнат.🤨

Общи условия

Активация на акаунт