След 1 година вече не е бебе НОЕМВРИйското човече!

• 12 611
  • 271
  •   1
Отговори
# 45
някой може ли да ме светне нещо- защо напоследък като натисна непрочетени публикации ме изпраща в началото на форума, а не ми дава списъка  newsm78

# 46
  • Съвсем в края на света
Здравейте, ноемврийски мами на големи хлапета.
Наминавам, да ви благодаря много, че сте се сетили за мен.
Да сте много щастливи с порасналите си вече слънца.

# 47
  • Димитровград
Юка,защото 'ремонтират' форума и известно време няма да можеш да четеш непрочетените публикации.
На първа страница нали щяхме да пишем кой какво е хванал на прощъпулника? newsm78 За протокола-черпак и химикал.Мерките-другата седмица ще ги видим.

# 48
доминика - за теб може и да е много добра идващата година, ама за мен не ще да е такава  Rolling Eyes

# 49
Що така, майче? Я по-ведро, не се става мама хиляда пъти  Laughing Тука ноемврийските мами да се организират малко и да идват да ти помагат за бебчо, като му дойде времето  Naughty Приятел в нужда се познава, нали така!
 Hug

# 50
  • Карлово
На първа страница нали щяхме да пишем кой какво е хванал на прощъпулника? newsm78 За протокола-черпак и химикал.Мерките-другата седмица ще ги видим.
Щяхме, ама нещо само 2-3 писаха какво и после изчезна от списъка.

# 51
Влизам в един кратък промеждутък в който Ники спи само за да кажа, че милата 3-ти ден е с температура 38-39 гр., излизат зъби, има възпаление на ушите и гърлото и какво ли още не. По цял ден и нощ е плаче и страда и е в едно полусъснно състояние - пълен кошмар newsm45 newsm45 newsm45

# 52
ех, сиса, много лошо  Sad стискам палци да мине бързо. милата душичка, а и ти сигурно си притеснена.  Praynig дано се оправи вече, след като са минали 3 дни.

# 53
  • Карлово
Милото малко човече...Дано оздравее бързо, Сиса!

# 54
Здравейте и от нас набързо.
Сиса, много неприятно, това съненото състояние ми е познато от Малик, адски кофти. Да се оправя бързо буболечката!!!   Praynig
Майче, гледай смело напред, сигурно ще бъде такова кротко детенце, че няма изобщо да ти тежи грижата за него! Hug
Нашите мерки за годинката: 76 см, 9480гр. Пак е отсланало човечето. От два месеца все сваля, беше стигнал вече 10130, пък днес гореспоменатото тегло. Ама иначе е жизнен и доторито го наблюдават, така че гледам да не се притеснявам.

# 55
добро утро! сутринта като станах гледката към витоша беше невероятна- цялата планина блеснала на слънцето. а преди малко такава мъгла се спусна, че чак ръми от нея. ужас! мечтаех си за слънчев ден, макар и студен. и понеже напоследък сме на вълна виена  Heart Eyes- докато бяхме там беше супер студено, но много ясно и слънчево. и си спомням как потропвах с крака да се стопля и пиех греяно вино пред коледните павилиончета. красота....... Heart Eyes истинската коледна атмосфера е там. софия колкото и да я украсяват, нещо не може да ме впечатли.  Confused
кога ще се втурвате за подаръци. аз всяка година се каня уж по-рано и накрая все в последния момент.
аз както винаги по празниците се уреждам с компания. и за коледа, и за нова година ще си имам по някой  мистър да дундуркам Twisted Evil

п.п. някой да разбира от стойности на лимфоцитите. нещо ми се виждат завишени спрямо референтните стойности.  Thinking

# 56
  • Ruse
sisa много е гадно това бебето ти да е болни4ко.Когато с Ели бяхме в болницата и тя беше в такова полусънено състояние-направо ми късаше сърцето.Надявм се бързо да ви мине и да се сдобието с о6те някое зъб4е Mr. Green
Когато правихме про6тапулник моята мацка хвана първо баба си smile3532 после хвана и облиза питката и накрая взе химикалка smile3521-доста се посмяхме на детенцето

# 57
Реничка, сигурно ще работи в социалния патронаж  Laughing шегувам се де.
майче, напротив, другата година ще ти бъде още по-хубава.
Дано Ники се оправи по-бързо, много е гадно.

# 58
  • София
Моето бебе току що се преби с вратичката на един шкаф. Три минути по-късно пак отиде да я дърпа.
Илия утре има концерт, но този път съм по-притеснена относно представянето му, понеже тази година го мързи да свири доста повече от предишната. Дано не се изложи! Гледам да не го насилвам особено, за да не се отблъсне от пианото, което иначе обича.

Сисса, много гадно. Стискам палци по-бързо да се оправя Никол.
Юка, да, на София никак не и се предава коледна атмосфера. Те така или иначе оставят лампичките по Витошка да висят по цяла година. Като ги запалят за Коледа, не е голяма изненада. Може би защото нямаме традиции, не знам, но коледният дух определено се губи. Има го дамо в отделни домове.
И аз помня коледните павилиони с греяно вино преди три години, само че в Нюрнберг. Много е хубаво. Но най-коледното място, където съм била, определено е Норвегия. Не че е много чудно, де. Все пак Дядо Коледа живее съвсем наблизо, нали Mr. Green

Сердика, не знам, ако се вярва на кантара при педиатърката и на доста възрастната мед сестра, то Роси също е смъкнала 500 г в последния месец. Не ми изглежда заслабнала Joy
Майче, депресийка? Доминика е права, можем да помагаме, поне с компания. Или нещо друго. А и нали ще търсиш жена за помощ в детегледане/домакинство. И аз мисля, че те чака хубава година.

Сега малко офф за автомобили. На който не му се чете, да пропусне нататък:
Цяла седмица обикалям всички авто салони в София - мъча се да си избера нова кола. Е, не е истина колко огромни и високи отвътре са новите коли. С моя твърде скромен ръст от 155 см не виждам нищо в 90% от тях. И аз самата не се виждам отвън ooooh!
Изборът ми в момента е: или чисто нова, чисто нов модел, но по-малка кола (Опел Корса), или чисто нова, по-стар модел и по-голяма кола (Опел Астра Класик). На една и съща цена са. И не мога да реша.....Какво бихте избрали?

# 59
здравейте и от мен
сиске дано бързо се оправите, при нас нещата също за трагични относно зъбите, но голямата криза поотмина и сега само нощем е така
simka за колите аз много не харесвам опелите, особено астрите, не са много здрави, затова по добре корсата, от двата варианта

Общи условия

Активация на акаунт