След 1 година вече не е бебе НОЕМВРИйското човече!

• 12 616
  • 271
  •   1
Отговори
# 60
симка, аз мисля, че в софия ще ти е по-лесно с по-малка кола, особено що се отнася до паркирането. пък и въобще маневриранато по тези задръстени с какво ли не улици.

# 61
  • София
имам една питанка, като започнаха бебоците да ядат от кухня имаше ли промяна в акитата....че при Филип от 1 седмица са мн тъмни...да не кажа че към черни отиват нещата и не ми изглежда мн нормално???

# 62
Симка , аз съм за голямата , но просто защото свикнах с голяма и вътре се чувствам по- добре, а и возията е по- хубава , но ти си решаваш.
Бубу - да не си давала желязо , щот от него стават черни , а иначе от кухнята - не са се променяли нашите.

# 63
  • София
да давам....Wink мерси moan Simple Smile))))

# 64
  • Димитровград
Не се е променяло нищо от кухнята.Желязото е,няма страшно.То и запек причинява.

# 65
# 66
бля
аз риба няма да взема по ниакакъв повод. в краен случай, ако филков се разтръшка, консерва скумрия. но ще си я яде сам в ъгъла в другата стая  Mr. Green

# 67
Добър ден и от нас.
Не сме писали от отдавна но Ния е болничка . Иска само да се гушкаме и не мога да мръдна.Като се пооправи ще кача снимки от срещата .
Желая Ви хубав ден. Grinning

# 68
  • Sofia
Здравейте мами,

Аз съм мама на терминатор и шумопроизводител и на тероризаторка.Ей луднах тия дни.Йоско се опитва да счупи ключалката на шкафа на кака си и кряска или удря с метална обувалка по плочките.А кака му го тероризира и го учи да лази по спалнята,а нашия пищи като заклан.Онзи ден бяхме нагости при сестра ми.Пуснахме да играят в стаята.Маги като видя Йоско и запищя от радост,а нашият като ревна изтътрузи се до вратата,изправи се и се залепи за мен.
За рибата:Не знам какво ще направя ,спряла съм се на чистена пъстърва.
Днес ме хвана щръклицата и решиха да правя размествания в къщи.
Хайде това е от нас .Хубав ден!!

# 69
Добро утро !
Ния и Никол да се оправят бързо   bouquet
Риба ще има гаранция , баща ми е Никола и Теди обича риба - най вероятно ще има поне три вида.
Да , желязото предизвиква и запек , аз поради загуба на кръв пиех след секциото и родих още няколко пъти едни негърчета Wink

# 70
  • София
Simple Smile това за запекът ми  е странно - док каза че от сиропа е мн вероятно да стане растройство, затова да взема капки, че по-рядко предизвикват, но за запек нищо не спомена....

Болните да се оправят бързо дано, ужасно е с тези болести....искам си лятотооооо....

Риба щще имаме задълже, а тити снимката отново е мн сладурска Wink

Така като няма рожденници мн бавно върви темата, няма мн активност Sad

# 71
  • Gabrowo->Sofia
Ми да се разпиша и аз.
за рибката - ще си уловим скумрийка от магазина. Правя я в тава с наредени по нея и над нея моркови и лук на шайби, малко вино, лимон, мазнинка и черен пипер. всусно става, особено с картофено пюре или салатка от картофи. и не ми се омирисва къщата.
А снощи направих една много лесна тортичка.

Чувствайте се почерпени  Grinning

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 13:20 от diddi

# 72
Здравейте. Моного обичаме да пътуваме и четсо го правим - откриваме нови места и посещаваме добре познати, но любими стари, включително при бабите и на вилата. Напоследък обаче (в продължение на 2 месеца някъде) Юлиана не искаше да стои по никакъв начин в седалката си в колата, закопчаваме я, тръгваме, поразгледа малко и започва да мрънка да я взимам, аз естесвено не бързам, но започва един ужасен рев до прегракване, придружен със сълзи. Накарая не издържам, взимам я в мен, но в повечето случаи тя продължава да плаче, да рита, да се тръшка, едвам я удържам. Накрая давам цица и така заспива, пренасям я с усилия в седалката и адът приключва.. докато не се събуди. Пътуването за мен се беше превърнало в кошмар, направо не ми се ходеше никъде. Опитахме всичко - тръгвахме винаги, когато й е време да спи, пускахме всякаква музика, плюс нейните песни, ние пеем - не.
В петък предприехме поредното пътуване и аз със свито сърце заприготвях багажа и ми хрумна прсто аз да седна на предната седлка, а не както обикновено отзад при нея, тъй като през седмицата беше излизала за малко сама с баща си и не му беше създала проблеми. Така и направихме - и о, чудо! Въобще не гъкна през целия път, заспа си по някое време, даже си попя малко.  Сега на връщане  - пак така. Дано и занапред е все така. А аз в началото бях като препарина, стоях в очакване да се размрънка, притеснявах се, ако има нужда от мен, а аз няма д амога веднага да й помогна, но аз си я наблюдавах и обръщайки се назад я стигам, завивам и каквото се наложи. Извинявам се, че стана малко дълго, но исках да споделя, ако някой има същия проблем да опита това.

Всички болни дечица да оздравяват бързо!  Praynig

За Никулден  - задължително рибка, не съм решила още каква. А към рецептата на diddi мога да добавя само, че аз слагам вътре в рибата лимон, гъби, морков, кисела краставичка и пак става много вкусно и класическия доматен сос с много лук, чесън, магданоз, черен пипер и дафинов лист.

Сега отивам да украсяваме с Юлиана къщата, нали майчето каза, че украсата се правела първата неделя от декември - е, днес е. досега не го знаех, но вече ще спазвам, месри майче! Wink Много е хубаво да си имам мои си правила и традиции, в моето си семейство, нали съм мама, досега съм спазвала повече на моята мама, а по-натътък Юлиана моите. Simple Smile

# 73
Привет, мацки  Grinning

Снощи бяхме на гости на кумовете ни, които имат бебенце на почти 2 месеца. Голям е сладурко, подържах го за малко, ама честно казано все едно държах малко бебе за пръв път  Embarassed Толкова е лекичък и мъничък в сравнение с Ади, че ме беше страх да не го изпусна  Blush ooooh! Ако след време имаме второ дете сигурно пак ще се чувствам като в небрано лозе  Rolling Eyes Но пък тогава ще е налице майчинският инстинкт и може би ще си го поема веднага след раждането, както стана и с Ади. Никой не ми е помагал, щото изгоних всички пречкащи ми се помагачи  Mr. Green

Всички болни дечица да се оправят бързо бързо и да правят пак бели  Hug

И аз искам собствен автомобил, но чак напролет ще ми се усмихне късметът най-рано. Искам малка и удобна кола, с 4 врати и достатъчен за 1 количка багажник. Спряла съм се на Опел Корса, Голф 3 или 4, WV Поло ... Е, ако можеше Микра или КИА ПИканто щях да съм много щастлива, ама и кола на 7-8 години ще ми върши същата работа  Crazy

Рибка ще готвя, ама още не съм решила каква и как.
тити, оригинална снимка, както винаги   bouquet

# 74
  • София
мммм Дидди мн добре изглежда тортата....ко наистина е мн лсна може ли рецептата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт