След 1 година вече не е бебе НОЕМВРИйското човече!

• 12 611
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
  • Ruse
dominika i аз съм на вълна ли4ен автомобил Mr. Green.мъжо каза 4е ко слу6ам 6те имам подарък за рождения ден.И аз съм се насо4ила към малките автомобили-много харесвам опел тигра но тя е само с 2 врати а това не ми върши работа.Може би една корси4ка на старо или фиеста на изпла6тане

# 76
  • Gabrowo->Sofia
бубу, наистина е много лесна тая торта(
ето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=125079.msg2822871#new

# 77
  • София
Диди - мерси много   bouquet

# 78
ми хрумна прсто аз да седна на предната седлка, а не както обикновено отзад при нея,
Това е решението-откакто имаме столчето за кола, аз си седя отпред, пия кафе, говорим си с мъжа ми, а Елица доволно се вози отзад.Така пътувахме до морето и нямахме никакви проблеми.Гадно е като сме в града и има задръстване- тогава се сърди, защото не се движим и й е скучно.Но в тези случаи солетките помагат.
За украсата-мисля, че по католически обичай се украсява в първата неделя на декември, също така се слага коледен венец с 4 свещи и и всяка неделя до коледа се пали по една свещ.Кумата ми като малка е живяла в Германия и в техния дом  задължително се спазва тази традиция.Не съм сигурна как наричаха неделите до Коледа-адвент или  newsm78
Както и да е, но в България като че ли много не се държи на това, аз също смятам да украся днес, но честно казано мотивът ми е да се радвам възможно най-дълго на украсата  Grinning
Диди, тортата изглежда страхотно, сигурно е и много вкусна!
За рибата-никоя ли няма да прави традиционния никулденски шаран?Тази година за първи път ще караме Никулден като самостоятелно семейство и съответно аз ще го правя за първи път-малко съм тревожна дали ще се справя.... Rolling Eyes

# 79
ммммм, колко добре изглежда тази тортичка ,сигурно е много вкусна  chef.поздравления.който си го може ,си го може. аз как обичам сладичко ,а и Вики също нагъва само бисквити а какъвто и плод да и предложа всичко  отказва незнам при вас как е с тия плодове и зеленчуци.ако не спре комшията да чука след малко се качвам  при него.аман от комшии който не спазват слетобедната почивка. bambam

# 80
  • Gabrowo->Sofia
Дидона, щом обича сладичко, а не ще пресни плодове пробвай да и дадеш печена тиква или ябъка. Иван яде всякакви плодове, но печени тиква и ябълка яде в промишлени количества (когато има, де).
Ние ще поизчакаме с коледната украса, още си стои тази от рождения ден  Wink

# 81
мерси за съвета diddi но сега като е сезона на тиквата и това пробвах понеже аз обожавам тиква във всякакъв вид мислех ,че и тя ще я хареса ,но не .  а пък ябълки имаме домашни от село много хубави и сладки и тях не ги иска.предполагам че понататъка ще започне да похапва.

# 82
привет и от нас  Wink
почнаха коледните панаирчета. голяма веселба и много вyртелеvки и гофретки за Саши. За  нас естествено греяното винце и вкуснотийките  Wink И дасе похваля, Саши има от панаирчетата няколко чифта вълнени чорапки и терлици и една шпка от алпака. бяха 2 шапки, но едната загубихме веднага , заедно с чифте терлици  , това в събота. В петък пък загубихе една обувка  #Crazy днес нищо май не сме загубили  Joy здраве да е  Hug

# 83
  • София
какво е шапка алпака???

# 84
  • Карлово
Ето ме и мен.
Ние си направихме една разходка до Първомай за уикенда. Но преди това си напазарувахме от Пловдив. За мама и тати - по един анцунг, за Марти-ново яке. И да ви кажа вече все с анцунг ще ходя - ми много слаба ме прави. Поне 10 кила ми сваля. Пък аз си го взех да тренирам с него. Ноо нямало нужда, само го обличаш и хоп-ефекта е готов. Mr. Green
Ново умение на Мартина - сяда на столче. Баща ми като отидохме й приготвил едно архивно от нашето детство, малко на шега й показа как става, пък тя  се справя доста добре. Има и снимки, но утре.
Чета за коли сте се разговорили. Аз съм фен на опелите пък. Гниели и дърабъра. Ние втори опел имаме, все на старо, но нищо им няма. Сега се двуумим-дали сегашната кола да остане на мен и да купим нова семейна, или на мен една Тигра, пък тази да си остане семейна. Имаме Опел Омега. Имаме време все пак. Но тръгна ли аз на работа и Мартина на ясла, нямаме избор-трябва да се купува втора кола, защото с моята работа в Сопот. Ама пък нали като влезем в ЕС заплатите ще станат едни голеееми Mr. Green На мен на сърцето ми е Ситроен С5, ще си го купя, ама друг път. Mr. GreenМоже и новия Авенсис на Тойота. Симка, мое мнение - по-добре нова кола.
И Мартина е болна, има Т и е хремава. Утре трябваше да ни бият ваксина, но ще я заведа да я покледне доки. Дано оздравяват бързо и другите болни!
Спокойна нощ!

# 85
  • Димитровград
Имам някаква грешка май newsm78.
Нямам грешка!

# 86
КАНЕСТА - понеже вчерашната ми питанка е изтрита, да те пипитам пак. във връзка с шарката на едита след ваксината - имаш ли идея колко по-късно след ваксина може да с епрояви шарка при бебето. нали съм бременна, та се втресох. петра беше ваксинирана в понеделник - т.е. минали са 4-5 дни.

# 87
добро утро
явно старата тема е изгубена
времето днес е доста мрачно,няма ли да спре това магливо време най-накрая, да видим пак слънчицато,
Нур живот и здраве ще става кака, засега само теста го потвърждава, насторението ми е преповдигнато,

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 09:19 от Клара

# 88
  • Димитровград
Мне,Майче,Едита кара от тези тридневните,пета и шеста шарка,но те не са опасни за никой.Има няколко дни Т и после обрив.А в здравния четох,че постваксиналната шарка след ПМР-ваксина може до двайстия ден да започне.Ти не си ли карала тези шарки?Непременно питай гинеколог,защото сега Петра един вид е вирусоносител,или аз бъркам???
Изтрили са ни 9 страници от темата,карай,здраве да е ,пак ще ги напишем.Тъкмо Доминика ще подготви по-хубава коледна украса.
Майче,тук можеш да питаш за постваксинална шарка евентуално,но п … морбили след нея.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 09:45 от kanesta

# 89
  • Ruse
аз нещо май се обърках-нали бяхме стигнали до 12 страница-къде са останалите
4естито на Клара за положителния тест-живот и здраве след 8или 9 месеца Нур ще став кака
не6то става във форума-немога да слагам усмивки и 4ове4ета

Общи условия

Активация на акаунт