СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 709
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Защото близнакът е приет сега в нпмг. Участва ли на второ класиране, ще влезе в смг, но мястото за нпмг не остава ли за трето?
Докато ако сега се запише с брат си, със сигурност освобождава мястото в нпмг, което е в най-желаната паралелка.

Редактирам се, заема мястото на някой, който чака за смг. Защото той ще влезе на второ класиране, но няма да се запише и това място ще остане за трето класиране 🤪

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 23:20 от janin4eto_87

# 631
Не знам защо наричате прецакване нещо, което е напълно законно.
По същия начин ученици, приети в училища със самостоятелен прием ( по културата, изкуствата, частни) или от други области, нямащи намерение да се записват, пак съвсем законно упражняват правото си на участие в класиранията. Вярно е, че на второ класиране нещата в голяма степен си идват на мястото, но винаги има някой, който чака и се надява и няколко дни вероятно му се струват година.
Жената сигурно отдавна съжали, че зададе въпроса си.

# 632
# 633
Тони, просто са сменили втория чужд език през годините.

# 634
  • София
Учебен план гледаш, не програма. Дидева вече каза за езика, а относно профилите по т.3 - избират един от тези предмети.

# 635
Дидева, Санака, благодаря.
Е значи, тя ще почне с напрамо с НЕ. Поне има някакъв поглед върху предмета. Дано като почне да го учи пак, го залюби, че тук много ного не и се щеше. Да видим как ще е като го почне.
Санака, ма то на мен ми изглежда като програма, то все пак са си предметите по паралелката в която е. Пък и влага ми държи от снощните емоции. Така ме напиха виртуално, и махмурлука още не ме пуска.

# 636
  • София
Някой знае ли дали в ПГ по телекомуникации учениците дали са задължени да носят униформа?

# 637
На мен пък днес ми кипнаха л*йната, след като една позната със задоволство ме уведоми, че с връзки е уредила детето си, да се запише(след 3-то класиране) в училище с  необходим бал около 450-460, а нейното е с 250. Ебаси.

# 638
  • sofia
Не трябва да се дава много вяра на такива познати, особено когато се хвалят още преди да се е стигнало до след трето класиране. Който се урежда си трае , не бие тъпана отдалеко😉 А и чак такъв компромис за 200 точки...

# 639
Аз пък ако съм, или имам еднояйчни близнаци ще изиграя друг номер. Подгатвям  единия за единия предмет, само него, на макс усилие, втория на втория предмет. На първата матура се явяват всеки под своето име, на втората- с разменени имена. Така единият получава максимален възможен бал и по двата предмета, записва се максимално нагоре в класацията и дърпа другия. LaughingИ готово! Без драми.

# 640
  • Майничка
Хитро! 😉

# 641
Хитро! Но освен еднояйчни, трябва да са и еднополови.😉
Май обратното Simple Smile

# 642
  • Майничка
Абе, усетих се каква глупост написах като го прочетох, но беше по-бърз/а да ме цитираш.🤣

# 643
  • София
Аз пък ако съм, или имам еднояйчни близнаци ще изиграя друг номер. Подгатвям  единия за единия предмет, само него, на макс усилие, втория на втория предмет. На първата матура се явяват всеки под своето име, на втората- с разменени имена. Така единият получава максимален възможен бал и по двата предмета, записва се максимално нагоре в класацията и дърпа другия. LaughingИ готово! Без драми.

И после филмът продължава,  в един клас са пак, супер високобалов при това..Laughing Но единият е с пропуски по БЕ, другият с такива по мат. Какво правят на контролните оттук насетне, едно време поне масово се изпитваше устно, та можеше знаещият да излезе на дъската на мястото на неподготвения..Сега с тези писмени изпитвания на кг отрязаха близнашката далавера учителите, ех..Stuck Out Tongue

# 644
Туй с близнаците си има както добрите, тока и лошите страни. Ми ако са някакви заспи, и за нищо не стават. Та в тоя ред на мисли, добре, че това от вече бившия клас на моята няма брат близнак. Тогава купона щеше да е на макс. В училище и вкъщи щяха да ги учат, единият да спи, а другият да яде по време на учебните часове.

Хахаха, пенсионирана русалка, права си. Мноу гадно ще е сега с тези писмени изпитвания. Но ако имат почти еднакъв почерк, ще си ги менкат, само на НВО и ДЗИ нямаше да стане номера.

Общи условия

Активация на акаунт