СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 677
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 690
  • при моите любими
И ние минахме през училището. Записа се във Втора английска и се отказа да чака второ класиране. Връчиха ни сметка за учебници и взеха мярка за униформите. Приключихме и с тези задачи. Остана да чакаме да почне учебната година. Успех на чакащите.

# 691
  • Sofia
Не мога да кажа нищо за тази школа, но използвам случая да похваля Когито в Младост. Синът ми ходи там на курс по математика, беше с много пропуски в началото, но много бързо му върнаха желанието за математика и ходеше с удоволствие. Вкъщи не сме работили изобщо, дължим добрия резултат на тях.

# 692
  • Sofia
Записахме младежа днес! Много сме доволни от решението му 🥰 На всички, които отиват на второ класиране, пожелавам да влязат там, където най-много им се иска 🙏🥳

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 13:58 от janin4eto_87

# 693
Здравейте искам да попитам на първо желание сме класиране на позиция 8 днес ходихме да подадем заявление за 2 класиране ако случайно детето от второ класиране го приемат на по горни желания и си промени желаниято че иска от това което избран на 1 класиране може ли да се запише в училището в което е прието на първо или губи това право

# 694
Не. Премести ли се нагоре, няма връщане назад. На всяко класиране - по едно желание.

# 695
  • София
NBM, честито : ) , в коя паралелка е ? И ние сме приети там , но ще изчакаме 2ро класиране .

# 696
Не. Премести ли се нагоре, няма връщане назад. На всяко класиране - по едно желание.

Много благодаря!

# 697
Здравейте,  момичета! 😊
Днес записах и двамата в СМГ. Доволни и щастливи са.😊
Изненадах се, когато ни попитаха дали искаме да са в различни класове. Категорично заявихме, че искаме да са в един клас.
Оказа се, че преди нас са се записали близнаци, но те са заявили,  че  искат да бъдат в различни класове.
Записващите ни казаха, че добре сме решили да не чакаме второ класиране, а да ги запишем и двамата. Видях, че на детето му стана по-добре и не се чувства,  като "добавено".🥰
Надявам се с освободеното място да зарадваме много някое дете.🥰🙏🍀
Честито на записалите се!🥳
Успех и късмет на чакащите за второ класиране!🍀🙏🤞
П.П. Благодаря ви много за споделеното мнение!❤

# 698
  • София
Детето е с толкова висок бал, че няма никаква причина да се чувства като "добавено". Simple Smile

# 699
Здравейте,  момичета! 😊
Изненадах се, когато ни попитаха дали искаме да са в различни класове. Категорично заявихме, че искаме да са в един клас.
Оказа се, че преди нас са се записали близнаци, но те са заявили,  че  искат да бъдат в различни класове.
Записващите ни казаха, че добре сме решили да не чакаме второ класиране, а да ги запишем и двамата. Видях, че на детето му стана по-добре и не се чувства,  като "добавено".🥰
Честито на записалите се!🥳
Успех и късмет на чакащите за второ класиране!🍀🙏🤞
                   Вярното решение! При високия бал на детето няма място за притеснение и още едно детенце ще получи възможността да е щастливо в желаното у-ще!

# 700
Пред НЕГ има доста подробен списък - подредени децата по бал, отбелязан е пол и кое поред желание е. Може и в други училища да има подобни, но го видях, минавйки оттам и реших да споделя, ако на някого му е важно за ориентация за предстоящото второ класиране. На око, на доста деца им е първо желание, видях и две деца от горната част на списъка, на които е 5-то или 6-то.

# 701
Честито на всички седмокласници, приети на желаните места, на останалите стискам палци за следващото класиране!
Вмъквам се в темата, докато още ви е прясна информацията от курсове и школи за подготовка в София. Има ли деца, ходили на школа в Образовстелни технологии? Доволни ли сте? Добре ли беше организирано онлайн обучението в школата? Някакви отзиви за конкретни учители имате ли? Записах моето дете там на курсове есента, но във форума няма много актуална информация за школата. Ще съм ви благодарна за мнения!
Благодаря и успех на всички бъдещи 8класници Simple Smile
Много съм доволна, както тази година, така и преди 10. Първо синът ми ходи и по двата предмета, не помня при кои точно учителки, сега дъщеря ми и двамата имаха отлични резултати и влезнаха където искаха. Математика - Павлина Бележанска, БЕ - Маламка Щерева, чудесни са, но много зависи и от децата в групата, да се "дърпат" нагоре едно друго, да са изпълнителни. Школата е супер, дават доста по-сериозни като трудност задачи, но започват от основата и постепенно надграждат. Тези две учителки ни помагаха и с допълнителни задачи, ако детето иска, почти нищо друго не сме използвали като допълнителни тестове и помагала, не че не купих, но там дават достатъчно, 6 пробни изпита също са ок.

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 15:26 от P.Sh.

# 702
Честито на всички седмокласници, приети на желаните места, на останалите стискам палци за следващото класиране!
Вмъквам се в темата, докато още ви е прясна информацията от курсове и школи за подготовка в София. Има ли деца, ходили на школа в Образовстелни технологии? Доволни ли сте? Добре ли беше организирано онлайн обучението в школата? Някакви отзиви за конкретни учители имате ли? Записах моето дете там на курсове есента, но във форума няма много актуална информация за школата. Ще съм ви благодарна за мнения!
Благодаря и успех на всички бъдещи 8класници Simple Smile
Много съм доволна, както тази година, така и преди 10. Първо синът ми ходи и по двата предмета, не помня при кои точно учителки, сега дъщеря ми и двамата имаха отлични резултати и влезнаха където искаха. Математика - Павлина Бележанска, БЕ - Маламка Щерева, чудесни са, но много зависи и от децата в групата, да се "дърпат" нагоре едно друго, да с аизпълнителни. Школата е супер, дават доста по-сериозни като трудност задачи, но започват от основата и постепенно надграждат. Тези две учителки ни помаха и с допълнителни задачи, ако детето иска, почти нищо друго не сме използвали като допълнителни тестове и помагала, не че не купих, но там дават достатъчно, 6 пробни изпита също са ок.
Много ви благодаря за информацията! Надявам се и ние да останем доволни Simple Smile

# 703
Здравейте,  момичета! 😊
...
Записващите ни казаха, че добре сме решили да не чакаме второ класиране, а да ги запишем и двамата. Видях, че на детето му стана по-добре и не се чувства,  като "добавено".🥰

Поздравления и от мен за това семейно решение и особено на детето, от което най-вече е зависело.Hands Thumbsup

# 704
Записах девойката в желаната паралелка и  училище. Simple Smile Стана много бързо, попълнихме и заявления за допълнителни часове по спорт и изобразително изкуство. Освен свидетелството в оригинал, ми искаха и копие от акта за раждане.

Бележка, че е записана в VIII клас, не ми дадоха - казаха на по-късен етап или след като минат и другите класирания. Аз не бързам, има време до 15 октомври. Има насрочена дата за първа родителска - на 07.09.22 г., като часът ще бъде уточнен по-късно.

Девойчето видя доста познати деца, на половината хич не се зарадва Joy  Еее, викам и, че пълно щастие няма Joy, а пък може и те да не ти се радват толкова Stuck Out Tongue Winking Eye

В Паспортна обаче беше ад! Толкова много хора имаше, ужас направо! Имах си аз едно на ум, че през летните месеци ще е така, но няма как. Успяхме и там да подадем документи за първа лична карта. Пуснах обикновена поръчка, но служителката каза, че след 20-я ден са готови по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт