СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 599
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 855
И ние нищо не сме обещавали, но и той ни е скромен не иска нищо.Забелязала съм, че в предишни години, когато му е обещано нещо от престарание се оплесква яко.

# 856
Подадохме за второ класиране. Никой нищо не беше в състояние да я придума. Бившият класен на брат й рече, че може да ползва неговите материали, нали е попаднала в неговата паралелка, нашта обаче се врътна и едвам не се разрева на място. И те я оставиха.
Има още 1 седм за обработка на информацията и осмисляне на ситуацията. Дори това да е, пак е от полза.
П.С в системата пише "заявил участие". Така трябва, нали? Преди пишеше "незаписан".

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 14:51 от ra2

# 857
За големия преди две години имаше обещана награда за конкретно постижение. Беше решил, че иска да смени лаптопа за настолен компютър. Е, спечели си го и си го получи. Сега, на набора, не бях обещавала нищо. Няма и нужда от нищо. Има си хубав настолен компютър, телефонът му още не е за смяна, а и 1000+ за телефон няма да дам, ако ще и да е с бал 500. Виж, колелото е друго нещо Simple Smile Вкъщи колоезденето е на почит и за колело не ми се свидят парите. Получи ново в началото на май, защото рязко израстна и установих, че с неговото вече няма да я бъде. През последните две години по разни поводи смени цялата геймърска периферия. Там малко ме заболя сърцето, признавам, то тези ми ти клавиатури, мишки, слушалки ще кажеш, че от злато са направени. Домашни любимци имаме, таман два броя, и котка, и куче. Общо взето са си наша грижа, но на нас не ни пречи. Разхождат кучето и те, но основно аз или баща им тичаме с него. Не ни е проблем, дори е приятно.

# 858
  • София
Нищо не съм обещавала,то си е за него и за неговото бъдеще.Макар че,той твърди, че в 4 клас сме му обещали куче,ако влезе в СМГ ,ние нямахме такива спомени и не му купихме,въпреки че влезе. Получи морско свинче,но то беше месеци преди това.🤣
 Сега обаче купихме куче още през април, но то си е мое.😀
 Та така - нищо не сме обдщавали, нищо не сме купили,а и той не си е искал.

Аз имам въпрос - разбрах, че след подаване на заявлението  статуса "незаписан" се сменя.Е вече почти 24 часа минаха и нищо не се е сменило.Да се притеснявам ли или да изчакам до утре на обяд, пък ако още е така да ходя до испанската?

# 859
  • Sofia
Аз имам въпрос - разбрах, че след подаване на заявлението  статуса "незаписан" се сменя.Е вече почти 24 часа минаха и нищо не се е сменило.Да се притеснявам ли или да изчакам до утре на обяд, пък ако още е така да ходя до испанската?

И аз се чудех, защото не се беше сменил до преди малко. Вече пише "записан". Предполагам, че до утре най-късно ще се смени и при вас. На нас ни дадоха и бележка с входящ номер, за всеки случай.

# 860
  • София
При нас статусът е вече "записан".

# 861
Горгонзолче, успех и късмет. Не се притеснявайте и напрягайте. Ще е приета там където трябва.

И на останалите късмет на второ. Не остава много, скоро ще се зарадвате.

Нищо не съм обещала, нито купила, а и защо. Малко ли се купува през цялото време.  А и с това спане, само прахоляк ще събира ако е предмет, ако е животно, горкото, живо ще умре, от глад и жажда.

# 862
Аз на моя му обещах цяло лято да не го закачам по учебни въпроси. Седмица след излизане на резултатите от НВО му връчих Kindle-а с литературата за 8 клас Grin . Е и телефона му смених, но защото се налагаше, пък и му го броя за подарък за РД, който е Септември.
При нас статуса се смени на "заявил участие" след няколко часа. Мисля, че те трябва нещо да въведат, а го правят като имат време.

# 863
  • Varna
Нищо не съм обещавала,то си е за него и за неговото бъдеще.Макар че,той твърди, че в 4 клас сме му обещали куче,ако влезе в СМГ ,ние нямахме такива спомени и не му купихме,въпреки че влезе. Получи морско свинче,но то беше месеци преди това.🤣
 Сега обаче купихме куче още през април, но то си е мое.😀
 Та така - нищо не сме обдщавали, нищо не сме купили,а и той не си е искал.

Ако и утре не е сменен статуса - аз бих отишъл на място. В Бг сме все пак
Това с обещаването на домашни любимци си е опасно. Аз не си спомням по какъв повод обещах папагал , но вече 5-та година си го гледам. Говоря в ед. число , защото от дъното на душата си мрази жена ми /без да има причина/ , като разбира се това повече забавлява от колкото да дразни , но собственика му хич не го поглежда .

# 864
Да, точно така, и при нас стои този статус.
Подадохме за второ класиране. Никой нищо не беше в състояние да я придума. Бившият класен на брат й рече, че може да ползва неговите материали, нали е попаднала в неговата паралелка, нашта обаче се врътна и едвам не се разрева на място. И те я оставиха.
Има още 1 седм за обработка на информацията и осмисляне на ситуацията. Дори това да е, пак е от полза.
П.С в системата пише "заявил участие". Така трябва, нали? Преди пишеше "незаписан".

# 865
  • Майничка
Ra2, спокойно, всичко ще си дойде на мястото.

# 866
  • София
И при нас статуса е все още "незаписан", въпреки че вчера сутринта го записах. Явно някои училища накуп ще го отразят, но ако утре до 14:00 не е променен статуса мисля да звъня в училищете.

# 867
Аз не съм обещавала нищо,но той нали е скромен ,си прави устата.Обясних,че учи за него,а той изтърси"и все пак поне ме попитай какво бих искал"Stuck Out Tongue Winking Eye
Подадох заявление за 2ро класиране,стана бързо,има-няма 5мин.,остава чакането да си е заслужавало.(статусът е незаписан,все още)

# 868
Говоря в ед. число , защото от дъното на душата си мрази жена ми /без да има причина/ , като разбира се това повече забавлява от колкото да дразни , но собственика му хич не го поглежда .

А папагала мъжки ли е?

# 869
  • София
При нас веднага стана в статус Записан. Изчакайте и утре проверете, ако не се промени.

Общи условия

Активация на акаунт