СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 592
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 840
  • Разпиляна във въображението

Много хубави неща сте обещали. Не като нас с домашен любимец котка... И сега познайте кой гледа котката. 😁

Аааа, не! Животни няколко гледах през годините. Интересът е точно 2 дни, след това са ангажимент на мама. Ми не,  благодаря Simple Smile

Този номер съм го правила и аз. Подариха ми кученце, което занесох у дома. Уговорих всичко - разходки, хранене, аз, аз... Накрая пак родителите Simple Smile Не се хващам на това хоро.

# 841
  • София
Подадох заявление за 2ро класиране, но сега вече искам да я запиша в училището? Какви са възможностите?

# 842
  • София
Аз официално нищо материално не съм обещавала. Щото девойката хич не е от скромните и постоянно иска. Та трябва винаги да съм нащрек да не обещая нещо без да е обмислено.
Телефон й купихме, но не айфон, след като батерията на стария й тел рязко се скапа. И понеже го взехме малко преди рд, това мина в графа 'подарък за рд'.
Иначе обещах, че домашният любимец пак си става 'нейн' след като няма да има курсове и търчане през уикендите. Е, ясно е, че няма напълно да се прехвърли към нея. Но ще си споделяме малко повече разходките на кучето Simple Smile

# 843
  • София
И аз нищо не съм обещавала. Че и раницата му е здрава.
Намери си приятелчета от предишните класове, с които ще са задно. Направо не очаквах в толкова специфична паралелка.

# 844
  • при моите любими
Подадох заявление за 2ро класиране, но сега вече искам да я запиша в училището? Какви са възможностите?
Обадете се в училището или направо отидете на място да попитате. Успех.

# 845
Здравейте! Малко от нищото се включвам, но искам да питам. Дъщеря ми е приета във Втора немска с френски, а за въпросната гимназия (първа испанска с портогалски) не ѝ стигат 6 точки. Реши да се пробва за второ класиране да бъде приета там или евентуално в първа аег, където не й стига само 1т. за желаната паралелка, но тя би се зарадвала повече на испанската. Реалистичен ли е такъв спад в испанската гимназия за момиче?

# 846
  • София
Отидете в училището, поискайте да си изтеглите заявлението и да запишете детето. Вероятно няма да има проблем, особено ако сте го подали днес.

# 847
Отидете в училището, поискайте да си изтеглите заявлението и да запишете детето. Вероятно няма да има проблем, особено ако сте го подали днес.

Здравейте, няма проблем да отидете и да запишете детето и ние вчера подадохме заявление че ще чакаме 2 класиране но днес отидох и направо я записах

# 848
..ansjxj,
6 точки е доста несигурно. Затова пък ще влезе в английската.

# 849
  • София
Айде, финиширахме и ние! Както щяхме да подаваме за второ класиране за паралелката с английски, като поприказвахме с госпожата по немски, тя една мила, сладкодумна, всички учители взеха да му обясняват как всеки втори език е богатство....Не че аз не млях същото, ама явно не съм достатъчно авторитетен източник:satisfied: Нашият вика - запивам се! И тъй, имам си гимназист! Hug

# 850
Записан във 2АГ по първо желание. Отне ни 50 минути с меренето на униформа. Става бързо. Учителите са много отзивчиви. Раницата трябва да е компютърна, учат с хромбуци. Нищо не съм купувала за успеха в училище или заради матурите. Поиска да го заведе до Рим.

Това е интересно, изобщо ли не ползват учебници? В 1 АЕГ София някой знае ли дали се мъкнат учебници?

В училище са с хромбука, учебниците са за вкъщи. Първа АГ мисля са само с хартиени учебници.

# 851
  • Майничка
И аз записах девойката, свирена работа.
Утре се връща и ще тренира маршрутите дотам и обратно.

# 852
  • Варна
Ние нищо не сме обещавали, но пък децата ни се представиха повече от добре, телефоните им бяха за смяна и нещата се получиха почти от самосебе си. Не ми се е случвало досега да обещавам нещо, ако се постигне конкретна цел, но пък като работи и покаже резултати си струва да получи награда. Домашен любимец в момента имаме котка, всички я гушкат, но те са особени животни, имат си претенции към хората и и си избират кой да е техният човек. Куче съм - не, мерси. Знам кой ще е основният разхождащ.

# 853
Кога смятате, че ще има родителска среща? Планирам почивка последните дни на август и първите дни на септември в чужбина. Страх ме е да не я изпусна и се чудя какво да правя.

На нас при записването ни дадоха три бележки:

за родителската среща на 08.09.22  и какво трябва да носим на нея(две снимки и т.н);
бележка за социалното подпомагане (предполагам за 300-те лв);
бележка за училището, в което е учила досега (уведомяват ги къде е приета)

Имаше страхотна организация и много вежливи учители.

# 854
  • Varna
При нас нямаше обещания , но си бях казал , че ще му вземем нов телефон. Бюджета , обаче му беше намален като за Френска гимназия.. Той е доволен , което ме ядосва много .На негово място щях да се тръшкам и мрънкам , но тук няма . Ако не затворят границата ще го заведем за поредна година на гръцкото море , че нашето WC последните 10-ина години го използваме за разходка , но не и  по предназначение. И след това на есен с шансон хехе. Благодаря за  информацията за раниците , че и нашата е заминала.

Общи условия

Активация на акаунт