СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 612
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 780
  • София
И ДНК проба и клетвена декларация от трима свидетели. Joy И аз за първи път чувам за такова нещо.

# 781
И аз останах много изненадана, но е факт. Обаче, много се стреснах Joy

# 782
Здравейте! Искам да предупредя всички, на които им предстои да се записват в ново училище следното нещо: В училището най-вероятно ще има голяма опашка от хора, чакащи за записване, поради това ви съветвам да си отделите 1-2 часа. От час и половина чакаме, а навън е голяма жега. НОСЕТЕ СИ ВОДА!!!
Ами явно си зависи за кое училище става въпрос Simple Smile В нашето са само три паралелки с по 26 деца и пред мен имаше само две майки с деца. Спокойно и бързо си минах. Но ако е голямо училище с по 5-6 паралелки явно си е чакане.

# 783
Рано сутринта синът ми се записа в английската. Много добра организация, никакво чакане.

# 784
Блю, хай тази нощ като я сънуваш таз раница, успееш да я поръчаш. Я си представи на сутринта, таз раничка как ти се хили насреща.

Лина, ама много поспаливи тез моми.
Аз за моята коконка знам, поспалива си е, а и още не се е оттърсила от последната екскурзия. Днес даже като се сети, и казах - добре, че там няма училища. Хубавото е, че и цар Киро ги няма. Като съ сетя и лошо ми става.
А туй с тези справки и проверки, и аз за първи път чувам. Явно някой е решил да се покаже на загрижен. А документи нещо, погледна ли ги, показа ли ти ги. Има доста мошеници, на всичко са готови. Как са ти свалили сърцето не в петите, ами направо на земята, ужас.

# 785
Аа, аз нали ви бях питала преди дали идват да проверяват за първа лична карта. И при съседите ми се е случвало да ходят да питат дали наистина живее там детето. Сега се притесних, че моята ще ходи май другата седмица да подава, а не живее на постоянния си адрес…дано да се обадят поне, че да ги уточним тези неща.

# 786
Спомням си, че като вадихме първия международен паспорт на детето, пак бяха ходили полицаи при съседи да разпитват.

# 787
Аа, аз нали ви бях питала преди дали идват да проверяват за първа лична карта. И при съседите ми се е случвало да ходят да питат дали наистина живее там детето. Сега се притесних, че моята ще ходи май другата седмица да подава, а не живее на постоянния си адрес…дано да се обадят поне, че да ги уточним тези неща.
Не ми се вярва да ходят да проверяват

# 788
Чета, че има коалиционно споразумение, учебниците за гимназистите да са безплатни от юли 2022 г. Не ми става ясно дали е прието. Мисля да не бързам с купуване.

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 22:02 от DAMA-BG

# 789
Тони, живеем в много малък град и се познаваме повечето хора. Полицаят беше квартален и да, виждала съм го. Носеше и заявлението, което подадохме днес.

Бухтичка, и аз от това се притесних, че не живеем на постоянния адрес. Полицаят ме пита само, дали живеят поне близки на този адрес, а той е на родителите ми и в момента брат ми със семеството си живее там.

В паспортна днес обаче не ми казаха, че ще правят проверка. Той като се обади, попита дали сме на адреса, а ако не сме, да отидем до полицията за разпознаване. Тогава му казах настоящият ни адрес и уговорихме час.

# 790
Лина, благодаря за информацията, ще видим при нас как ще е, дано да не идват все пак и да успеем да изкараме картата Satisfied

Това за учебниците и аз го чувам, дано да стане реалност наистина, не съм купувала учебници досега и нямам никакво желание Smile

# 791
  • София
Кога смятате, че ще има родителска среща? Планирам почивка последните дни на август и първите дни на септември в чужбина. Страх ме е да не я изпусна и се чудя какво да правя.

# 792
Някой има ли приет в Руската гимназия във Варна( Александър Пушкин) в паралелката с английски и немски?

# 793
  • Варна
Това за посещението от полицай и аз съм го чувала, проверявали са познати, когато са вадили документи за децата. На нас досега не ни се е случвало. Нашият седмокласник всъщност е на 13, набор 2009 е, така че ще почака с личната карта до догодина.
За записване или за подаване за второ класиране необходимо ли е да присъства и родител? Може ли той сам да отиде до училище и да свърши всичко?

# 794
  • София
Това за посещението от полицай и аз съм го чувала, проверявали са познати, когато са вадили документи за децата. На нас досега не ни се е случвало. Нашият седмокласник всъщност е на 13, набор 2009 е, така че ще почака с личната карта до догодина.
За записване или за подаване за второ класиране необходимо ли е да присъства и родител? Може ли той сам да отиде до училище и да свърши всичко?
При нас можеше без детето, но реално на повечето места декларатор е родителят и поне на нашите бланки трябваше да се разпиша навсякъде.

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 22:25 от aria_82

Общи условия

Активация на акаунт