СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 618
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 705
Записахме се и ние, така де младежа 😄 Стана доста бързо. Бяха направили организация, разпределение по стаи. За 10 минути бяхме готови. После се разходихме да разгледа района и пихме кафе с приятели.
Ваканцията може да започне! 😊

# 706
  • Разпиляна във въображението
В Паспортна обаче беше ад! Толкова много хора имаше, ужас направо! Имах си аз едно на ум, че през летните месеци ще е така, но няма как. Успяхме и там да подадем документи за първа лична карта. Пуснах обикновена поръчка, но служителката каза, че след 20-я ден са готови по принцип.

Не си ли оставихте пощата, за да Ви уведомят, когато е готова личната карта? Ние се възползвахме от бързата поръчка 7)

# 707
  • Пловдив
Бърз въпрос специално към Дидева, става въпрос за Пловдив. Дете, прието в ПГЕЕ Компютърни мрежи, с ужас установяват днес, че паралелката не е дневна форма, а дуална. При въвеждането, майката е гледала таблица, свалена от РУО Пловдив, на която паралелката е отбелязана с дневна форма,   но явно не е последната такава, тъй като сега и аз като се разрових, на 31.03.2022 е публикувана заповедта за утвърждаване от 25.03.2022 и там вече паралелката е дуална. Та понеже в сайта на Дидева стои също с дневна форма, ако може дата или документ, от който е свален...да знам дали има смисъл майката да спори..Ясно ми е, че е трябвало да гледа като попълва, няма разпечатано заявлението, има само тази стара явно таблица. От училището са потвърдили, че са го сменили, но кога и как....може ли да се направи нещо?

# 708
  • Пловдив
Вяра, работя в училище-гнездо в Пловдив и миналия вторник някъде след 10 часа от РУО са изпратили информация, че точно в ПГЕЕ едната паралелка е дневна, а другата дуална. Обаче изобщо не помня за кои професии идеше реч. Шефката сякаш каза, че по имейл е дошла тази информация.

# 709
  • Пловдив
Дете, прието в ПГЕЕ Компютърни мрежи, с ужас установяват днес, че паралелката не е дневна форма, а дуална.

Само да напомня, че дуална не означава, че не е дневна. Дуална е защото в 11 и 12 клас сключват договор за работа във фирма и съответно работят 2-3 дни.Всичко е законно и съответно се получава заплата за положения труд. Казва се още обучение чрез работа = Дуална паралелка

# 710
Възможно ли е да сте гледали миналогодишното приложение?
Отворих линка, който съм добавила в сайта и виждам паралелката като дуална.

# 711
  • Пловдив
Момичета, знам и аз и майката какво е дуална форма, явно че не са я искали, нямам представа, но специално комп.мрежи някъде между проекта и самата заповед за план-приема и е сменена формата. Тоест има само 1 паралелка и тя е само тази форма. Например микропроцесорната техника са си и двете форми. Лошото е, че майката се е ръководела от старото и не е обърнала внимание при самото подаване. Абе най-общо казано, да спори ли и на какво основание?

# 712
  • София
Здравейте,
Къде е уреден реда за подаване на заявление за прием по близначество? В кой акт? Трябва ли да се изчакат всички класирания, че един директор така твърди....Hushed

# 713
Така. Пазя в личния си архив екселската таблица с предложението. И там паралелката е дуална.
Възможно е да е объркана с тази над нея. Тъй като и двете са от една професия, но от различни специалности.
"общ.Пловдив,
гр.Пловдив,
ПГЕЕ"      523050   Техник на компютърни системи   5230501   Компютърна техника и технологии   дневна
"общ.Пловдив,
гр.Пловдив,
ПГЕЕ"      523050   Техник на компютърни системи   5230502   Компютърни мрежи   дуална

# 714
  • Пловдив
Дидева, благодаря...много съм зле, наистина съм гледала миналогодишното, сега е въпроса къде е гледала майката...

# 715
  • София
Момичета, знам и аз и майката какво е дуална форма, явно че не са я искали, нямам представа, но специално комп.мрежи някъде между проекта и самата заповед за план-приема и е сменена формата. Тоест има само 1 паралелка и тя е само тази форма. Например микропроцесорната техника са си и двете форми. Лошото е, че майката се е ръководела от старото и не е обърнала внимание при самото подаване. Абе най-общо казано, да спори ли и на какво основание?
Тя, дори и да спори, дори и да има основание, не виждам до какво би довел този спор. Няма да променят вида на паралелката и няма на какво основание да запишат детето в друга паралелка/училище. Единственото възможно е детето да участва на второ класиране /ако това не е първото му желание/, респективно - на трето.

# 716
  • София
Здравейте,
Къде е уреден реда за подаване на заявление за прием по близначество? В кой акт? Трябва ли да се изчакат всички класирания, че един директор така твърди....Hushed

Не, нагоре потребителка сподели, че днес е записала близнаците си Simple Smile

# 717
В Паспортна обаче беше ад! Толкова много хора имаше, ужас направо! Имах си аз едно на ум, че през летните месеци ще е така, но няма как. Успяхме и там да подадем документи за първа лична карта. Пуснах обикновена поръчка, но служителката каза, че след 20-я ден са готови по принцип.

Не си ли оставихте пощата, за да Ви уведомят, когато е готова личната карта? Ние се възползвахме от бързата поръчка 7)

Не знаех, че има такава възможност, а от там нищо не ми казаха. Здраве, да е! Ще се разходя пак Simple Smile , все ще я вземем Simple Smile

# 718
Здравейте! Искам да предупредя всички, на които им предстои да се записват в ново училище следното нещо: В училището най-вероятно ще има голяма опашка от хора, чакащи за записване, поради това ви съветвам да си отделите 1-2 часа. От час и половина чакаме, а навън е голяма жега. НОСЕТЕ СИ ВОДА!!!

# 719
  • София
Здравейте! Искам да предупредя всички, на които им предстои да се записват в ново училище следното нещо: В училището най-вероятно ще има голяма опашка от хора, чакащи за записване, поради това ви съветвам да си отделите 1-2 часа. От час и половина чакаме, а навън е голяма жега. НОСЕТЕ СИ ВОДА!!!
Ами явно си зависи за кое училище става въпрос Simple Smile В нашето са само три паралелки с по 26 деца и пред мен имаше само две майки с деца. Спокойно и бързо си минах. Но ако е голямо училище с по 5-6 паралелки явно си е чакане.

Общи условия

Активация на акаунт