СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 80 635
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здравейте! Искам да предупредя всички, на които им предстои да се записват в ново училище следното нещо: В училището най-вероятно ще има голяма опашка от хора, чакащи за записване, поради това ви съветвам да си отделите 1-2 часа. От час и половина чакаме, а навън е голяма жега. НОСЕТЕ СИ ВОДА!!!

Е, това с чакането зависи от училището и организацията. Днес родители споделиха, че са свършили работата за 10 минути.
А и града разбира се. В София днес май не умираме от жега.

# 721
  • София
Записана е и моята (35-то, сф). Бързо стана. Бяха любезни.
Но нямаше никакви декларации за спорт. Нито пък бяха приготвили бележката, че е записана в 8 клас. И за учебниците нищо не казаха сега. Да следя сайта. Ами ще го следя.
А, и няма униформи. Девойката е щастлива по този повод.

# 722
  • Mars Hotel
Зависи и кога отидете, както и каква е организацията. Ние бяхме в училището преди 9:30 и нямаше никакви хора отвън, а вътре имаше освен нас още 2-3 ученици с родителите си. Всички попълвахме документи едновременно и ставаше бързо.

# 723
Laughing
А и града разбира се. В София днес май не умираме от жега.
Laughing по-скоро от студ ще измрем, навън си е късно есенно време, пък е средата на лятото уж Flushed

# 724
Здравейте! Искам да предупредя всички, на които им предстои да се записват в ново училище следното нещо: В училището най-вероятно ще има голяма опашка от хора, чакащи за записване, поради това ви съветвам да си отделите 1-2 часа. От час и половина чакаме, а навън е голяма жега. НОСЕТЕ СИ ВОДА!!!
Май само в 1ЕГ е било толкова зле днес, и моята дъщеря си е отвисяла към 2 часа. И тук си е топло, да.
Но те приемат доста паралелки, 8-9 ако не се лъжа, може би това е причината.
А може и организацията да не е била добра, нямам идея, аз не бях там.

# 725
  • София
Май само в 1ЕГ е било толкова зле днес, и моята дъщеря си е отвисяла към 2 часа. И тук си е топло, да.
Но те приемат доста паралелки, 8-9 ако не се лъжа, може би това е причината.
А може и организацията да не е била добра, нямам идея, аз не бях там.
Определено организацията им е куцала, за да се чака толкова.
В големите училища, с повече паралелки, обикновено записват в няколко стаи и не се чака с часове.

# 726
Но нямаше никакви декларации за спорт. Нито пък бяха приготвили бележката, че е записана в 8 клас. И за учебниците нищо не казаха сега. Да следя сайта. Ами ще го следя.
А, и няма униформи. Девойката е щастлива по този повод.
В коя паралелка я записахте? В паралелката с квоти или без квоти?

# 727
  • София
...
Момата е в паралелката с природни науки. Тази паралелка е с квоти.

# 728
Хайде, и моят младеж е вече гимназист Simple Smile Много сме щастливи, защото това му беше единственото училище на сърце. Бяха чудесни трите прогимназиални години тук.
Организацията, както винаги, беше много добра и нямаше чакане, по-скоро побъбрихме с познатите учители, които приемаха документи. Попълни желана комбинация ИУЧ/ФУЧ, предпочитан спорт и заяви школи за догодина. За документ за записан ученик нямаха готовност, даже не било стигнало до тях информация за помощ от 300 лева - явно ще е по-нататък.
Скрит текст:
Вчера слушаме многоуважаемата г-жа Кастрева, която съветвала родителите така да избират, че децата да имат два научени езика в 12. клас. Казвам му, ето, слушаш ли (защото ме отразя за немския като първи език), а той - ами и аз съм с два езика, английски и С++ Laughing

За децата предстоят приятни вълнения, ново училище (с малки изключения), нови съученици. Искрено им желая да попаднат в хубави класове и гимназиалните им години да са щастливи!

# 729
...
Момата е в паралелката с природни науки. Тази паралелка е с квоти.
Честито и много успехи!

# 730
  • София
Организацията в Испанската гимназия е много добра. Бях се въоръжила с търпение, но записването ми отне не повече от 10 мин.

# 731
Честито на всички седмокласници, приети на желаните места, на останалите стискам палци за следващото класиране!
Вмъквам се в темата, докато още ви е прясна информацията от курсове и школи за подготовка в София. Има ли деца, ходили на школа в Образовстелни технологии? Доволни ли сте? Добре ли беше организирано онлайн обучението в школата? Някакви отзиви за конкретни учители имате ли? Записах моето дете там на курсове есента, но във форума няма много актуална информация за школата. Ще съм ви благодарна за мнения!
Благодаря и успех на всички бъдещи 8класници Simple Smile
  Дъщеря ми беше на курсове по БЕЛ и Математика в Образователни технологии за 7 клас. Много сме доволни. На дъщеря ми много ѝ допадна учителката по БЕЛ - Пушкарова, а учителката по Математика - г-жа Савова, освен че обясняваше много добре, организираше и извънредни часове, за да научи децата.

# 732
  • София
В 7мо училище имаше опашка, към 40мин ни отне.

# 733
Ние към 8.30 бяхме там, най-много 20мин и то защото имаше казус с едни близнаци.....бяха само 3, които приемаха документи, та при по-голяма опашка, да, може и да се чака повече....
В 7мо училище имаше опашка, към 40мин ни отне.

# 734
Знае ли се нещо за второто класиране в АК? 16ч мина, но на сайта им няма нищо😊

Общи условия

Активация на акаунт